Demek ki daha zamani var hayirlisiyla insallah cnm :)ovulasyon takıbı yaptım. 2 ay yapmadım bu surede sadece. onlarda sıkıntı yok gıbı. ama ıste bılmıyorum. nasip herhalde. duzenli de adet goruyorum. streste yok bebe de yok
Offf yaaaHayatımda ilk defa 32 yasindayim adetim pembe akinti ile basliyor. Gece boyu agrim oldu. Sabah yataktan zor kalktim bu saate kadar sadece peceteye bir kac damla geldi oda pembe renk. Bildiginiz pembe... Bu psikolojik oyunlar nelere sebep oluyor Allah'ım. Karnima bir sancı giriyor 5 dk.sonra hiç bişey yokmuş gibi oluyor.
Yok yok canim. Illa süründürecek beni. Yerlesme olmasi için bu şekilde devam etmesi lazım herhalde. Ama hiç ümidim yok. Bakalim seyrine göre karar vericem artik.Offf yaaakeske yerlesme olsa noluuurr..
Beni dusunduren sey agrinin olmasiYok yok canim. Illa süründürecek beni. Yerlesme olmasi için bu şekilde devam etmesi lazım herhalde. Ama hiç ümidim yok. Bakalim seyrine göre karar vericem artik.
Bilmiyorum ki. Hamile değilim. Biran önce başlasın bitsinde bizde yeni umutlarla mutlu olalim.Beni dusunduren sey agrinin olmasiagrin olmasa direkt yerlesme diyebilirdim...
Ne olursa olsun umut hep var olsun kardesim. Saglik olsun bir gun olacak nasilsa..Bilmiyorum ki. Hamile değilim. Biran önce başlasın bitsinde bizde yeni umutlarla mutlu olalim.
İnşallah hayal ettiğin gibi olur canım.Kızlar benim bat 10 kasım ya, 16 kasımda da taaa 2009 yılında hoş eşimle çıkmaya başlamıştık.. Eğer bu ay hamile olursam o tarihte söyleyeceğim.. Hayallerrr hayalleer
cnm kananma ekim 4 te başladı ondan öncesinde eylül 16 dan ekim 4 e kadar aralıksız kahve rengi lekelenme oldu.ama aktif kananama ekim 4 te başladı.bir hafta sürdü ve şak diye kesildi.bu aradan bu pazartesi son beta testimde deger 1 cıktı sıfırlandı yan kanda hamilelik.normal periyoduma göre pazar günü ve veya bu güne kadar yumurtlamam gerekn günlerdi ama olmadı.sanırım benim tekrar adet olam ortalama 40 günü bulacak gibi...hayırlısı bakalım.sadece şunu merak ediyorum acaba hemen tekrar hamile kalırmıyım.o yüzden yumurtlama günümü takip edip bulmaya çalışıyorumki adet olacağım günü takip edeyim....Kanaman hangi gun basladiysa o gunden say cnm. Ortalamasi 36. Gun adet olursun.
cnm ben aktif olarak kullanıyorum ve takip ettiysen yazılarımı onla hamile kaldım eylülde maalesef düşük yaptım.herneyse önümüzdeki maçlara bakacaz artık.şöyle söyleleyim sadece belli markalarda sabah ilk idrar yazıyor.ben bunu çoook derin bir şekilde araştırdım doktorlarımdan dahi sordum.ilk idrar ile yapılmaması öneriliyor ise şayet kullandığın markada akşan 4-5 arası yumurtlama hormonunun en sağlıklı sonuç verdiği zamanmış.örnegin akşam 5 te yapacagın bir test için öglen 1 den sonra kesinlikle sıvı tüketme dogru sonuç veriyor.sabah 10 dan önce akşam 8 den sonra yapma.en doğru saatte 4-5 arası akşam.bu arada ben laboquick marka kullanıyorum.çokta memnunum.birde küçük bir tiyo daha yumurtlama gününe kadar bir dolu bir boş ilişki testtin çift çizgi göstermeye başladığı günlerde ise silikleşene kadar öncesi ve sonrası dahil ortalama 5 gün her gün ilişki adete bir hafta on gün kalana kadarda gün aşırı ilişkiye gir.kesinlikle kalkma.illada kalkman gerekiyor ise yine bir tiyo tampon ped kullanın arkadaşlar.ben bunu şekilde hemen hamile kaldım.biraz uzun oldu ama kusura bakma bol şans.birde testi adetin bittikten sonraki 8.günden itibaren hergün yap ne olur ne olmaz erken yumurtlayablirsin.Tek bildigim sabah ilk idrarla yapilmayacagi cnm. Burda ovu.yapan arkadaslar yardimci olur sana :)
Ben tekrar adet olmadan hamile kaldim canim. Ama dis gebelik oldu o yuzden sana tavsiyem normal bir adet ol ondan sonra hamile kal. Tabii yine de karar senin hemen hamile kalip doguranlar da var.. Ozet olarak hamile kalabilirsin.cnm kananma ekim 4 te başladı ondan öncesinde eylül 16 dan ekim 4 e kadar aralıksız kahve rengi lekelenme oldu.ama aktif kananama ekim 4 te başladı.bir hafta sürdü ve şak diye kesildi.bu aradan bu pazartesi son beta testimde deger 1 cıktı sıfırlandı yan kanda hamilelik.normal periyoduma göre pazar günü ve veya bu güne kadar yumurtlamam gerekn günlerdi ama olmadı.sanırım benim tekrar adet olam ortalama 40 günü bulacak gibi...hayırlısı bakalım.sadece şunu merak ediyorum acaba hemen tekrar hamile kalırmıyım.o yüzden yumurtlama günümü takip edip bulmaya çalışıyorumki adet olacağım günü takip edeyim....
Ben sormamistim bu soruyu ama tesekkurler bilgilendirme icin cnm.cnm ben aktif olarak kullanıyorum ve takip ettiysen yazılarımı onla hamile kaldım eylülde maalesef düşük yaptım.herneyse önümüzdeki maçlara bakacaz artık.şöyle söyleleyim sadece belli markalarda sabah ilk idrar yazıyor.ben bunu çoook derin bir şekilde araştırdım doktorlarımdan dahi sordum.ilk idrar ile yapılmaması öneriliyor ise şayet kullandığın markada akşan 4-5 arası yumurtlama hormonunun en sağlıklı sonuç verdiği zamanmış.örnegin akşam 5 te yapacagın bir test için öglen 1 den sonra kesinlikle sıvı tüketme dogru sonuç veriyor.sabah 10 dan önce akşam 8 den sonra yapma.en doğru saatte 4-5 arası akşam.bu arada ben laboquick marka kullanıyorum.çokta memnunum.birde küçük bir tiyo daha yumurtlama gününe kadar bir dolu bir boş ilişki testtin çift çizgi göstermeye başladığı günlerde ise silikleşene kadar öncesi ve sonrası dahil ortalama 5 gün her gün ilişki adete bir hafta on gün kalana kadarda gün aşırı ilişkiye gir.kesinlikle kalkma.illada kalkman gerekiyor ise yine bir tiyo tampon ped kullanın arkadaşlar.ben bunu şekilde hemen hamile kaldım.biraz uzun oldu ama kusura bakma bol şans.birde testi adetin bittikten sonraki 8.günden itibaren hergün yap ne olur ne olmaz erken yumurtlayablirsin.
belli olmaz tatlım benimde geçen ay öle oldu adet gününe kadar ara ara şişlik ve acı gitti ben adet olacam sanmıştım ama meğerse hamileymişim.takılma ona önemli olan devamlılığı ara ara kaybolması normaldir.bende oldu çünkü...Günaydın kızlar,
Grip oldum ben. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Sabah kalktığımda göğüslerimi kontrol ettim düne kadar olan o şiddetli ağrı azalmış, çok hafif bir sızlama var sadece. Ama küçülmemişler. Bat 24 ekim. Sanırım adetim baslayacak. Kan testi yaptiracaktim ama vazgectim. Internetten baktımda pek böyle bişey yaşayan olmamış. Normalde benim adet olduğum gün geçerdi göğüs ağrım. Anlamadım ki...
Bence sen adrt oluyorsun canım. Bir defa bende ultrason muayenesinden sonra erken adet olmuştum. Akıntın için smear ve kültür alabilirdi aslında. Geçmiş olsun.
anladım cnm peki adet olmadan hamile kaldım demissinya ortalama kaç gün sonra test yapıp öğrendin yani ben geçikmenin hamilelikmi yoksa periyod şaşmasımı olduğunu ne zaman net anlarım.sen takip ederekmi hemen hamile kaldın?düşükten ortalama kaç gün sonra yumurtladın mesela?yoksa takip etmedinde öle tesadüfenmi hamile kaldın.Ben tekrar adet olmadan hamile kaldim canim. Ama dis gebelik oldu o yuzden sana tavsiyem normal bir adet ol ondan sonra hamile kal. Tabii yine de karar senin hemen hamile kalip doguranlar da var.. Ozet olarak hamile kalabilirsin.
Hayirlisi olsun. En azindan sagligin yerinde insallah onumuzdeki ay mujdeli haber verirsin.Evet kuzum bu ay erken olucam sanırım doktor test sonucuna da baktı bilim olmadığını söyledi bugünkü de
evt cnm fark ettim yanlış yere yazdığımı casun okumuştur herhalde diye uyarıda bulunmadım tekrar.denemekte fayda var herşeyi:)Ben sormamistim bu soruyu ama tesekkurler bilgilendirme icin cnm.
Tesadufen degil. Dusuk kanamasindan itibaren ortalama 16. Gun yumurtlama gerceklesiyor cnm. Bunu takip ederek yaptim ve oldu. Ama herkesin farkli olabilir yine de..anladım cnm peki adet olmadan hamile kaldım demissinya ortalama kaç gün sonra test yapıp öğrendin yani ben geçikmenin hamilelikmi yoksa periyod şaşmasımı olduğunu ne zaman net anlarım.sen takip ederekmi hemen hamile kaldın?düşükten ortalama kaç gün sonra yumurtladın mesela?yoksa takip etmedinde öle tesadüfenmi hamile kaldın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?