Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Benim şu anda olmazmış zaten. Doktora gitmiştim tiroidim için tahlil yaptırmaya. Doktor istemiş bazı hormonlara bakılmış. Prolaktinim 66 çıktı. Tiroidimde yükselmiş ilaç kullandığım halde. Doktor bu şekilde olmaz zaten dedi. İlaca başlayacağım galiba. Bugün yarın tekrar gideceğim netleşecek.

Hadi hayirlisi. En azindan sorunun ne oldugu belirlenmis insallah hersey yoluna girer sizde 2016 bebekle girersiniz

Tesadufen degil. Dusuk kanamasindan itibaren ortalama 16. Gun yumurtlama gerceklesiyor cnm. Bunu takip ederek yaptim ve oldu. Ama herkesin farkli olabilir yine de..
benim bugün 18.gün düşük kanamamdan sonraki.normalde 30 günlük periyodla adet olurdum.buna göre 16.veya 15.gün yumurtlamam gerekti ama hala negatif bakalım.belkide hormon vücudu yeni terk ettiği için biraz gecikecek.hayırlısı kısmet.

İlişki zaten kaçınılmaz Bu akşam kovalıycam eşimii evde Pazartesi gece birlikte olmuştuk zaten o yüzden 1 gün mola bugun tekrardan. Sperm zaten 2 gün canlı kalıyor. Bakalım kısmet artık. Bu ay sağlıklı bi şekilde tutturabilsekte hepimiz 2016'ya hamile girebilsek keşke..

Sırasıyla gönderdim kızlar bir bakın bakayım kaçırdımmı acaba höfff

Eklentiler

• 17.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 63
  • 18.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 75
  • 19.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 57
  • 20.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 58
  • 21.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 53
Sırasıyla gönderdim kızlar bir bakın bakayım kaçırdımmı acaba höfff
Ooo super. Canim pozitif oldugunda 24-36 saat içinde yumurta çatliyor. Bugün kesin birliktelik olsun. Birliktelikten once esine guzel bir sekersiz turk kahvesi yap. Birliktelikten sonra hemen kalkma hatta ayaklarini havada tut bir sure. Hadi inşallah tutar. Ama testi bi sure daha yapmaya devam et. Ne yaparsan aşk ile...

Ayy yorumunu yerim senin yaa okurken tebessümlendim :)
Bu akşam zaten benden ballı cevizli muz istedi araştırmış iyi geliyomuşta hahaha
Ama şekersiz türk kahvesini duymamıştım hiç sebep neki şekersiz oluşuunda.
İnşallah tutarr

Canım
İnternetten sende bakabilirsin. Faydalı olduğu bir çok yerde yazıyor.
Erkeğin ilişkiden bir süre önce 1 fincan türk kahvesi içmesi sperm hareketlerini uyarıcı etkisinden dolayı sperm hareketlerini artıracağından kolay hamile kalmak için bir nebze olsun faydası olacaktır. -Alıntıdır.
İnşallah gönlünüze göre olur herşey.

İyi akşamlar kızlar bugün kasık bel agrim ve rahimde kasılma oluyo arada 25 gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım 5 gün önce de korunmasız ilişki oldu şimdi kafam karıştı regl mi olucam yoksa gebe kalmış olabilir miyim

Gecmis olsun cnm. Sadece bes gun once olduysa hamilelik belirtisi icin erken gorunuyor. Ama Allahin isine karisilmaz..

Canim ben de regl olmadim henüz.belirtim yok ama belirtim yok.cuma hayatimda ilk kez test yapicam bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…