Benim şu anda olmazmış zaten. Doktora gitmiştim tiroidim için tahlil yaptırmaya. Doktor istemiş bazı hormonlara bakılmış. Prolaktinim 66 çıktı. Tiroidimde yükselmiş ilaç kullandığım halde. Doktor bu şekilde olmaz zaten dedi. İlaca başlayacağım galiba. Bugün yarın tekrar gideceğim netleşecek.Bende buay ne yum ne adeti biliyorum. Bilmeden ne olucaksa olsun bakalım...
inş olucaksın vnm hsg de çekilmişsin bak, inş sonucunu haber et tatlım. Bundan sonra sağlıklı olucak inş öyle düşünelim. Bende beklemedeyim bakalım adetmi yada hamilelkmi:) bikere açık pembe leke geldi peçeteye silince ondan beri kahve leke gelmez inş diye dua ediyorum...
Hayirlisi olsun. En azindan sagligin yerinde insallah onumuzdeki ay mujdeli haber verirsin.
bugün mutlaka tekrar yap yeterince koyu.şansa bırakma en azından....Buda bugunkü ov.testi. Koyulaşmaya başladı renk. Dün gece birlikte olduk bugunde olsammı yarınımı beklsem acaba :/
Hadi hayirlisi. En azindan sorunun ne oldugu belirlenmis insallah hersey yoluna girer sizde 2016 bebekle girersinizBenim şu anda olmazmış zaten. Doktora gitmiştim tiroidim için tahlil yaptırmaya. Doktor istemiş bazı hormonlara bakılmış. Prolaktinim 66 çıktı. Tiroidimde yükselmiş ilaç kullandığım halde. Doktor bu şekilde olmaz zaten dedi. İlaca başlayacağım galiba. Bugün yarın tekrar gideceğim netleşecek.
Saat 3- 3bucuk gibi bidaha test yapıcam bakalım. Atarım resmibugün mutlaka tekrar yap yeterince koyu.şansa bırakma en azından....
Amin inşaAllah canım hayırlısıyla hepberaberHadi hayirlisi. En azindan sorunun ne oldugu belirlenmis insallah hersey yoluna girer sizde 2016 bebekle girersiniz
Gunaydın. Nasılsın canım? Ben sabah ciddi kasık ağrısıyla uyandım. Hatta gece boyu ağrıdı. Nur topu gibi adet sancım geliyor demektir bu. Yoruldum yeminle.[
aaa yapma ama acanım artık daha o kadar söyledim bunların hepsi geçen ay bende de oldu.ümitsizliğe kapılma herşey adet olacak gibiydi.ama hamile çıktım.bence artık düşünme bunları relax ol biraz hiçbiri birşeyin net beliritsi değil hayırlısı için dua et sadece rabbim mutlaka birgün nasip edecek.hepsinin zamanı vakti günü belli onun yanında...Gunaydın. Nasılsın canım? Ben sabah ciddi kasık ağrısıyla uyandım. Hatta gece boyu ağrıdı. Nur topu gibi adet sancım geliyor demektir bu. Yoruldum yeminle.
ilişkiyi tatlım testi tekrarlamana gerek yok yumurtlamışşsın gayet net yani sadece bu çizgi silikleşene kadar her gün ilişkiye gir 3 gün daha en azından şansını arttırırsın.ben öyle hamile kaldım geçen ay.Saat 3- 3bucuk gibi bidaha test yapıcam bakalım. Atarım resmi
benim bugün 18.gün düşük kanamamdan sonraki.normalde 30 günlük periyodla adet olurdum.buna göre 16.veya 15.gün yumurtlamam gerekti ama hala negatif bakalım.belkide hormon vücudu yeni terk ettiği için biraz gecikecek.hayırlısı kısmet.Tesadufen degil. Dusuk kanamasindan itibaren ortalama 16. Gun yumurtlama gerceklesiyor cnm. Bunu takip ederek yaptim ve oldu. Ama herkesin farkli olabilir yine de..
İlişki zaten kaçınılmazilişkiyi tatlım testi tekrarlamana gerek yok yumurtlamışşsın gayet net yani sadece bu çizgi silikleşene kadar her gün ilişkiye gir 3 gün daha en azından şansını arttırırsın.ben öyle hamile kaldım geçen ay.
Ooo super. Canim pozitif oldugunda 24-36 saat içinde yumurta çatliyor. Bugün kesin birliktelik olsun. Birliktelikten once esine guzel bir sekersiz turk kahvesi yap. Birliktelikten sonra hemen kalkma hatta ayaklarini havada tut bir sure. Hadi inşallah tutar. Ama testi bi sure daha yapmaya devam et. Ne yaparsan aşk ile...Sırasıyla gönderdim kızlar bir bakın bakayım kaçırdımmı acaba höfff
Ayy yorumunu yerim senin yaa okurken tebessümlendim :)Ooo super. Canim pozitif oldugunda 24-36 saat içinde yumurta çatliyor. Bugün kesin birliktelik olsun. Birliktelikten once esine guzel bir sekersiz turk kahvesi yap. Birliktelikten sonra hemen kalkma hatta ayaklarini havada tut bir sure. Hadi inşallah tutar. Ama testi bi sure daha yapmaya devam et. Ne yaparsan aşk ile...
CanımAyy yorumunu yerim senin yaa okurken tebessümlendim :)
Bu akşam zaten benden ballı cevizli muz istedi araştırmış iyi geliyomuşta hahaha
Ama şekersiz türk kahvesini duymamıştım hiç sebep neki şekersiz oluşuunda.
İnşallah tutarr
Gecmis olsun cnm. Sadece bes gun once olduysa hamilelik belirtisi icin erken gorunuyor. Ama Allahin isine karisilmaz..İyi akşamlar kızlar bugün kasık bel agrim ve rahimde kasılma oluyo arada 25 gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım 5 gün önce de korunmasız ilişki oldu şimdi kafam karıştı regl mi olucam yoksa gebe kalmış olabilir miyim
Ben daha olmadim canim hiçbir belirtide yok :)@bambay
@canus123
@Hayal Peri
@Lilyumas
@Tugcekucuk
@tontikto
@prensinin_prensesi
@Emineeetuba
ada_aras
Skry10
Arkadaslar gunaydin. Nasilsiniz? Adet mi oldunuz yeni BAT lar nedir? Bilgi verir misiniz? İlgilenmiyorsaniz listeden cikaricam bilginiz olsun.
İnsallah dokuz ay olmazsin cnm :)Ben daha olmadim canim hiçbir belirtide yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?