İns canim ama bn bu ay hic takip olmadi ve daha gecen hafta geldim bn . 2 gunum gecti benim . Sanmam olacagini. Ama ben artik hayirlisina biraktim inan hiccc kafama takmiyorum skmiyorum canimi akisina biraktim cok rahatim ne zamn olursa benim icinde supriz olcakİnsallah dokuz ay olmazsin cnm :)
Ay cnm insallah sende minnos bi hamissindir suan :)Canim ben de regl olmadim henüz.belirtim yok ama belirtim yok.cuma hayatimda ilk kez test yapicam bakalim.
Sağ kasığım batıyor agrımaya başladı o kadar :)İnsallah dokuz ay olmazsin cnm :)
bnmde 0dı pazartesi akşamı yaptırdığım 0.100 çıkmış . iki gün süren peçeteye sildiğimde ince bi kan var pembemsi . bugun yoktu regli olsam arkası gelirdi fazla fazla birde sağ göğsüm patluycakmış gibi ağrı yapmaya başladı yumurta akı gibi olan akıntımda devam edio sağ kasığımda batmalarda başladı solda vardı ama bugunde sağ başladıCanım durumun ne oldu seninle aynı durumdayım ama 5 gün geçti benim batın 2.günü kanda negatifti bi umut bekliyorum işte kan testi yaptırdınmı sonuç ne oldu.ben geç döllenme olabilir diye düşünüyorum
Canım hayırlısı olsun allah büyüktür... 2016 hepimizin yılı olsun inşBenim şu anda olmazmış zaten. Doktora gitmiştim tiroidim için tahlil yaptırmaya. Doktor istemiş bazı hormonlara bakılmış. Prolaktinim 66 çıktı. Tiroidimde yükselmiş ilaç kullandığım halde. Doktor bu şekilde olmaz zaten dedi. İlaca başlayacağım galiba. Bugün yarın tekrar gideceğim netleşecek.
Canım senin adet tarihine yokmu daa? Hsg nin etkisi olabilirmi ki acaba? Sinir stres yapma cnm oda ağrını fazlalaştırır, stres çok etkiliyor çünkü...Benim adetim hala sökülmedi arkadaş. Agrim bi gidip bi geliyo...Kabuslar!!
ya benim içime sanki hamileymişin gibi bişi doğdu okuyunca neden bilmiom test yapmadınmı zaten takmadığın için olmuşta olabilirSağ kasığım batıyor agrımaya başladı o kadar :)
Yok canım bnm bn regl oldugumda 19 eylülde memlekette ıdım . 15 ekımde evıme geldim ben 30/35 gunde regl oluyorum o yuzden 24 unu bekleyecegım canım yada 10 gun geçsın öle . Takdır ılahı bılmıyorum ama hıc takıp etmedım düşünmedım kafama takmadım saldım yanı unuttum o konuyu . Olursa banada süpsiz olur ama . Yumurtlama gunu felan hep gectı . Gercı rabbım ol derse yum gunu felan bahne sankı annelerımız takıp mı yapıyorlardı hersey nasıp kısmet bakalım canım :)ya benim içime sanki hamileymişin gibi bişi doğdu okuyunca neden bilmiom test yapmadınmı zaten takmadığın için olmuşta olabilir
Valla canim 22 ekim diye hesaplamistim once sonra 24 ekim diye hesapladim.21 ekimde oldu. Aslinda olmadida tam olarak pede hic gelmedi daha sadece peceteye geliyor oda pembe. Agri icin ilacta icemiyorum. Kadinsal organlarım grevde sanırım.Canım senin adet tarihine yokmu daa? Hsg nin etkisi olabilirmi ki acaba? Sinir stres yapma cnm oda ağrını fazlalaştırır, stres çok etkiliyor çünkü...
Cnm stres tüm vücudumuzu etkiliyor neyazıkkiValla canim 22 ekim diye hesaplamistim once sonra 24 ekim diye hesapladim.21 ekimde oldu. Aslinda olmadida tam olarak pede hic gelmedi daha sadece peceteye geliyor oda pembe. Agri icin ilacta icemiyorum. Kadinsal organlarım grevde sanırım.
Aynen canim o kadar siddetli agri hatta cok siddetli...ama bi gidip bi geliyo. Yok hamile deilim o kesin zaten. Sokulsun diye bekliyorum.dun gogus agrim.azalinca zaten adet olacagimi anladim. Dün ilk şoku anlatmıştım neyseki. Yeni sloganim kasımda aşk başkadır :)Cnm stres tüm vücudumuzu etkiliyor neyazıkkiiçme ilaç ama adet sancısı gibimi ağrı? Hamilelik varsa okadar olmaması lazım sanırım vnm
görürsün bak ben buraya yyazdım benimde öyle olmuştu çünkü d.günü evlilik yılönümü tatil falan o ay hiç düşünmedim tabi bunlardan bi baktım süprizzzzzz :) ateşini falan ölçtünmü benim ateşim 37lerdeydi hep regl günü normalde düşer ama düşmemişti ordan iyice emin olmuştumYok canım bnm bn regl oldugumda 19 eylülde memlekette ıdım . 15 ekımde evıme geldim ben 30/35 gunde regl oluyorum o yuzden 24 unu bekleyecegım canım yada 10 gun geçsın öle . Takdır ılahı bılmıyorum ama hıc takıp etmedım düşünmedım kafama takmadım saldım yanı unuttum o konuyu . Olursa banada süpsiz olur ama . Yumurtlama gunu felan hep gectı . Gercı rabbım ol derse yum gunu felan bahne sankı annelerımız takıp mı yapıyorlardı hersey nasıp kısmet bakalım canım :)
senınkı kaç aylık suan canım benım . inş öledır bakalım suan üşümeye başladım elım ayagım hasta olacagım galıba ama ya hiç ümidim yok kıgörürsün bak ben buraya yyazdım benimde öyle olmuştu çünkü d.günü evlilik yılönümü tatil falan o ay hiç düşünmedim tabi bunlardan bi baktım süprizzzzzz :) ateşini falan ölçtünmü benim ateşim 37lerdeydi hep regl günü normalde düşer ama düşmemişti ordan iyice emin olmuştum
Tatlım şuan ölçtüm bn 36.9 ateşim :)görürsün bak ben buraya yyazdım benimde öyle olmuştu çünkü d.günü evlilik yılönümü tatil falan o ay hiç düşünmedim tabi bunlardan bi baktım süprizzzzzz :) ateşini falan ölçtünmü benim ateşim 37lerdeydi hep regl günü normalde düşer ama düşmemişti ordan iyice emin olmuştum
Ahaha süpermiş hakikaten öyle, ama kasım bize kötü şeyleri anlatıyor. Bizim için öyle değil ne yazıkki...Aynen canim o kadar siddetli agri hatta cok siddetli...ama bi gidip bi geliyo. Yok hamile deilim o kesin zaten. Sokulsun diye bekliyorum.dun gogus agrim.azalinca zaten adet olacagimi anladim. Dün ilk şoku anlatmıştım neyseki. Yeni sloganim kasımda aşk başkadır :)
Ayy canim benim. Kötü anılar güzelleriyle unutulur. 2016da olsun bizim olsun inşallah.Ahaha süpermiş hakikaten öyle, ama kasım bize kötü şeyleri anlatıyor. Bizim için öyle değil ne yazıkki...2016ya hamiş gitelim inş ama hayırlısı yaa
Yoksa :))) haydi test test test:)))Tatlım şuan ölçtüm bn 36.9 ateşim :)
Yok canım ya hiçç ihtimal yok 19 unda regl oldum 15 ekımde geldım . Geldıgım günden berı hergün ilişki oldu afedersınız ama sanmam yanı hayırlısı artık kısmetYoksa :))) haydi test test test:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?