Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
dil altı ölçtün deme canım en iyi ordan ölçülüyo çünkü ateşinde iyi regl olacağın zaman 36.5 falan oluyo yarım derece düşüyo
Dil altından ölçtüm canım 2 kere hep 36.9 cıktı . Regl ıken canım ben memlekette ölçtüm hep 36.5 dı hep o zaman :)

Dil altından ölçtüm canım 2 kere hep 36.9 cıktı . Regl ıken canım ben memlekette ölçtüm hep 36.5 dı hep o zaman :)
ateş kesin bilgi ben sana söyliim reglim geçti demiştin yani regl günü düşüyo çünkü belki hep ovi günün zannettiğin gün değildi yada buay geç yumurtladın canım müjdeli haber yakındır belirti varmı gögüslerde ağrı bel ağrısı bikaç saniyelik kasık ağrısı falan hem üşüyorum diyosun hem ateşin yüksek bunlar büyük belirti

Ben buraya geldiğimde o yumurta kıvamında akıntı gordum peçetede 2 kez canım . Geldiğimden itibaren hemen hergün afedersın ilişkimz oldu canım . bel ağrım var evet üşüyorum bı anda oldu bu üşüme bırde sağ kasığıma ara ara batma agrı sızı oluyor . Başkada bırsey yok sık idrara çıkıyorum canım o kadr ..

bikere en büyük belirti zaten sık idrara çıkma ve ateş ötekiler reglde de oluyo hadi bakalım test yapınca etiketle beni :)

bikere en büyük belirti zaten sık idrara çıkma ve ateş ötekiler reglde de oluyo hadi bakalım test yapınca etiketle beni :)
Tamam canım bnm . bana ya yarına yada ayın 24 üne regl olacak gıbı gelıyor . Zaten geldıgım gunden ıtıbaren temızlık çamaşır bıtmek bılmıyor sonbahar temızlığı malum :) bıde muharrem ayı gırıyor 3 gun oruç tutacagım esın hasta olurum :)

belirtilerin gebelik gibi reglimde geçti dediğin için söyledim en iyisi beklemek tabiki emin ol kafana da takmamaya çalış bide fazla yorma kendini temkinli ol inşallah pozitifi görürsün :)

belirtilerin gebelik gibi reglimde geçti dediğin için söyledim en iyisi beklemek tabiki emin ol kafana da takmamaya çalış bide fazla yorma kendini temkinli ol inşallah pozitifi görürsün :)
İlk defa bu ay hıç takmadım umursamadım canım evlılığın tadını cıkartıyorum :) gezıyorum kızlar ıle gunlere felan gırıyoruz hayırlısı olursa banada süpriz olur .Allahım ol derse olur ama hayırla sağlıkla gelsın

Canım adet oldum ben ama bu seferki çok farklıydı ilk defa böyle oldu hem az hemde pesbembe oldu adetim netten test siparis ettim cuma günü gelecek bi test yapıcam üstüne görmemi olduki diye şüpheleniyorm şimdide aşırı mide bulantılarim başladı sık idrara çıkma falan var

Gecmis olsun cnm. Sadece bes gun once olduysa hamilelik belirtisi icin erken gorunuyor. Ama Allahin isine karisilmaz..
takıntı yaptım galiba kafam çok karışık bilemedim kürtaj olan gebeliğimde korunuyoduk RABBİM nasip etti bunuda bilmiyorum psikolojik sanırım

Çok ağrım var kizlar. 2 gundur sancılar içindeyim. Sabah ezanıyla uyandım. Duramıyorum ağrıdan. Oturdum ağlıyorum. Her ay aynı acı. Valla hamile olmadığım için değil , sancılar yüzünden dünyam kararıyor.

Günaydın kızlar.
Dün akşam üzeri sol kasığımda bir ağrı başladı ama birden bire bıçak saplantısı gibi oldu. Oturup kalkarken falan sanki iyice bıçağı sokuyolarmış gibi her defasında ayy diye bagırdım. Gülerken bile arada aynı ağrı saplandı.
Acaba üşüttümmü ondan olabilirmi, eşim gidelim acile falan dedi ama. Sabah uyandım ağrı falan yoktu.
Yumurtanın çatlamasıyla ilgili bi durummu ki acaba.
Gerçekten nasıl bir ağrıysa girdikçe inletti resmen beni.

O kadar goreceli ki bu agri herseye bagli olabiliyor cnm. Gecmis olsun. İnsallah yumurtlama agrisidir

ayy canım yaa geçmiş olsun kanaman başladı tamamiyle

Merhaba tatlim nasilsin regl oldun mu merak ettim dra gidebildin mi yoksa tatilde misin :)

Canım ben tatilin son günü adet oldum yani 39 gün olmuş oldu. Dün döndük hemen doktora gittik, artık klomene başlayalım, biraz böyle deneyelim sonra da olmazsa aşılama deneriz dedi. Sizin %100 çocuğunuz olacak içiniz rahat olsun, o şekilde ya da bu şekilde hallolacak merak etmeyin dedi :) Yarın klomene başlıyorum, haftaya cumartesi de tekrar gidiyorum doktora...

canım valla geçen hafta yumurtlamada benimde aynı ağrıdan olmuştu oturduğum yerde kalmıştım geçmiş olsun canım

geçmiş olsun cnm inşallah çatlama ağrısıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…