- 12 Haziran 2013
- 1.238
- 1.191
- 133
İnşallahh canım.geçmiş olsun cnm inşallah çatlama ağrısıdır.
İnsallah tez zamanda bebegine kavusursun canim :) yeni Bat nedir peki belli mi?Canım ben tatilin son günü adet oldum yani 39 gün olmuş oldu. Dün döndük hemen doktora gittik, artık klomene başlayalım, biraz böyle deneyelim sonra da olmazsa aşılama deneriz dedi. Sizin %100 çocuğunuz olacak içiniz rahat olsun, o şekilde ya da bu şekilde hallolacak merak etmeyin dedi :) Yarın klomene başlıyorum, haftaya cumartesi de tekrar gidiyorum doktora...
İnsallah tez zamanda bebegine kavusursun canim :) yeni Bat nedir peki belli mi?
Sağol canım valla tam bilmiyorum ki 19 Ekim'de adet oldum, 23 Ekim'de klomene başlıyorum, böyle olunca 28 günde mi adet olunuyo acaba...Eğer öyleyse 16 Kasım falandır ama bilmiyorum gerçekten, sen biliyosan sen bana söyle :)
Normalde kac gunde bir oluyorsun peki
Tamam canim soyle yapalim adetim besinci gunu klomene baslatiyor drlar genelde ve asagi yukari adetin 14. Gunu catlatma ignesi vuruyorlar bu igneden 14 gun sonra adet oluyorsun ( insallah olmazsin) yani aslinda 28 gun yapar. Biz 17 Kasim diyelim degisiklik olursa bildirirsin cnm. İnsallah ise yarar da uzun bir sure hesaplamayiz dongunuAh canım zaten bende pko olduğundan o düzenli değil ki en büyük dertlerimizden biri o, klomene de ondan başlıyoruz :) Eskiden çoğunlukla 35 gün ve üzeri oluyordu, sonra 3-4 aydır inofolic ve glifor kullanıyordum düzenlemesi için, 31 gün 31 gün 29 günde olmuştum..Tam düzene girdi diyodum ki bu ay 39 gün olunca klomene başlattı doktor...O yüzden hiçbir fikrim yok :)
Tamam canim soyle yapalim adetim besinci gunu klomene baslatiyor drlar genelde ve asagi yukari adetin 14. Gunu catlatma ignesi vuruyorlar bu igneden 14 gun sonra adet oluyorsun ( insallah olmazsin) yani aslinda 28 gun yapar. Biz 17 Kasim diyelim degisiklik olursa bildirirsin cnm. İnsallah ise yarar da uzun bir sure hesaplamayiz dongunu
Ben simdilik boyle yazdim ama sen igneni olunca bildir duzeltelim muhtemelen bu yanlistir. Cunku gec cagirmis seniBeni 31 Ekim'de çağırdı doktor, adetimin 13.günü oluyo, iğneyi ne zaman yapcak bilmiyorum..O zaman şimdilik 17 Kasım diyelim dediğin gibi, doktora gittikten sonra ben yine haber veririm. Sağol güzel dileklerin için :)
Ben simdilik boyle yazdim ama sen igneni olunca bildir duzeltelim muhtemelen bu yanlistir. Cunku gec cagirmis senihadi rastgelsin insallah.
Ben dis gebelik geciriyorum igne tedavisindeyim suan bir turlu gecmiyor ve agri yapiyor ignelerBu arada klomene yarın başlıyorum, 5 gün kullanıcam, sonra 3 gün bekleyip 31 Ekim'de gidicem, yani direk o gün iğne yapacak olabilir, ben de tam anlayamadım :) Neyse haber vericem ben :) Sen neler yapıyosun bu arada, ara mı verdin şimdilik yoksa bıraktın mı korunmayı yeniden?
Ben dis gebelik geciriyorum igne tedavisindeyim suan bir turlu gecmiyor ve agri yapiyor ignelerpztsi kan vericem insallah dusmus olursa deger beklemek zorundayim vucuttan atilmasi gerekiyor ignelerin malesef..yani sonlandiktan sonra uc ay daha beklicem bahara anca sanirim..
Ben dis gebelik geciriyorum igne tedavisindeyim suan bir turlu gecmiyor ve agri yapiyor ignelerpztsi kan vericem insallah dusmus olursa deger beklemek zorundayim vucuttan atilmasi gerekiyor ignelerin malesef..yani sonlandiktan sonra uc ay daha beklicem bahara anca sanirim..
Gercekten bazen feryat edesim geliyor..sonra sabir diyorum..biran once gecer umarim..Canım ya ben bu kadar uzun sürdüğünü bilmiyodum dış gebelik sürecininÇok çok geçmiş olsun, inşallah çabuk geçer zaman senin için...Ne kadar sabır gerektiriyo allahım bu iş ya, en çok yaptığımız şey beklemek, bekleye bekleye sabretmek konusunda tez yazıcaz :)
Canim beniimmmm cok tesekkur ederim :) keske herkesin sorununu cozebilsem..oyle bir yetenegim olsa da dertlere derman olabilsem..elimizden geldigince ben size siz bana destek oluyoruz..gercekten hepinizi seviyorum ben.keske birde hamile olup mutlu oldugunuzu gorsem :) insallah bu topicte hepimiz hamile olup yeni bir grupta toplaniriz. Bu sefer baska konularda dertlesir bu gunleri anip guleriz..:)Bu arada sen bu konunun lideri olarak hepimizin annesi gibi oldun, herkesin derdini dinliyosun, takip ediyosun..Sen anne olmadan önce anne olmuş sayılırsın :)
Gercekten bazen feryat edesim geliyor..sonra sabir diyorum..biran once gecer umarim..
Ayin 29 una kadar bekleyecegim 10 gun gecsin bakalim . Ama 24/25 ine kesin olacağim...
Canim beniimmmm cok tesekkur ederim :) keske herkesin sorununu cozebilsem..oyle bir yetenegim olsa da dertlere derman olabilsem..elimizden geldigince ben size siz bana destek oluyoruz..gercekten hepinizi seviyorum ben.keske birde hamile olup mutlu oldugunuzu gorsem :) insallah bu topicte hepimiz hamile olup yeni bir grupta toplaniriz. Bu sefer baska konularda dertlesir bu gunleri anip guleriz..:)
Çocukların dertlerini konuşuruz artık yedi yemedi, kakasını yaptı yapmadı diye :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?