Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
İnsallah tez zamanda bebegine kavusursun canim :) yeni Bat nedir peki belli mi?

İnsallah tez zamanda bebegine kavusursun canim :) yeni Bat nedir peki belli mi?

Sağol canım valla tam bilmiyorum ki 19 Ekim'de adet oldum, 23 Ekim'de klomene başlıyorum, böyle olunca 28 günde mi adet olunuyo acaba...Eğer öyleyse 16 Kasım falandır ama bilmiyorum gerçekten, sen biliyosan sen bana söyle :)

Normalde kac gunde bir oluyorsun peki

Normalde kac gunde bir oluyorsun peki

Ah canım zaten bende pko olduğundan o düzenli değil ki en büyük dertlerimizden biri o, klomene de ondan başlıyoruz :) Eskiden çoğunlukla 35 gün ve üzeri oluyordu, sonra 3-4 aydır inofolic ve glifor kullanıyordum düzenlemesi için, 31 gün 31 gün 29 günde olmuştum..Tam düzene girdi diyodum ki bu ay 39 gün olunca klomene başlattı doktor...O yüzden hiçbir fikrim yok :)

Tamam canim soyle yapalim adetim besinci gunu klomene baslatiyor drlar genelde ve asagi yukari adetin 14. Gunu catlatma ignesi vuruyorlar bu igneden 14 gun sonra adet oluyorsun ( insallah olmazsin) yani aslinda 28 gun yapar. Biz 17 Kasim diyelim degisiklik olursa bildirirsin cnm. İnsallah ise yarar da uzun bir sure hesaplamayiz dongunu

Beni 31 Ekim'de çağırdı doktor, adetimin 13.günü oluyo, iğneyi ne zaman yapcak bilmiyorum..O zaman şimdilik 17 Kasım diyelim dediğin gibi, doktora gittikten sonra ben yine haber veririm. Sağol güzel dileklerin için :)

Ben simdilik boyle yazdim ama sen igneni olunca bildir duzeltelim muhtemelen bu yanlistir. Cunku gec cagirmis seni hadi rastgelsin insallah.

Ben simdilik boyle yazdim ama sen igneni olunca bildir duzeltelim muhtemelen bu yanlistir. Cunku gec cagirmis seni hadi rastgelsin insallah.

Bu arada klomene yarın başlıyorum, 5 gün kullanıcam, sonra 3 gün bekleyip 31 Ekim'de gidicem, yani direk o gün iğne yapacak olabilir, ben de tam anlayamadım :) Neyse haber vericem ben :) Sen neler yapıyosun bu arada, ara mı verdin şimdilik yoksa bıraktın mı korunmayı yeniden?

Ben dis gebelik geciriyorum igne tedavisindeyim suan bir turlu gecmiyor ve agri yapiyor igneler pztsi kan vericem insallah dusmus olursa deger beklemek zorundayim vucuttan atilmasi gerekiyor ignelerin malesef..yani sonlandiktan sonra uc ay daha beklicem bahara anca sanirim..

Canım ya ben bu kadar uzun sürdüğünü bilmiyodum dış gebelik sürecinin Çok çok geçmiş olsun, inşallah çabuk geçer zaman senin için...Ne kadar sabır gerektiriyo allahım bu iş ya, en çok yaptığımız şey beklemek, bekleye bekleye sabretmek konusunda tez yazıcaz :)

Bu arada sen bu konunun lideri olarak hepimizin annesi gibi oldun, herkesin derdini dinliyosun, takip ediyosun..Sen anne olmadan önce anne olmuş sayılırsın :)

Gercekten bazen feryat edesim geliyor..sonra sabir diyorum..biran once gecer umarim..

Bu arada sen bu konunun lideri olarak hepimizin annesi gibi oldun, herkesin derdini dinliyosun, takip ediyosun..Sen anne olmadan önce anne olmuş sayılırsın :)
Canim beniimmmm cok tesekkur ederim :) keske herkesin sorununu cozebilsem..oyle bir yetenegim olsa da dertlere derman olabilsem..elimizden geldigince ben size siz bana destek oluyoruz..gercekten hepinizi seviyorum ben.keske birde hamile olup mutlu oldugunuzu gorsem :) insallah bu topicte hepimiz hamile olup yeni bir grupta toplaniriz. Bu sefer baska konularda dertlesir bu gunleri anip guleriz..:)

Gercekten bazen feryat edesim geliyor..sonra sabir diyorum..biran once gecer umarim..

Feryat etmenin bize hiçbi faydası yok ki canım, zaten üzüntün sana yeter, kendini daha da üzme...Sen bence çok iyi başarıyosun zaten dertlerinle başetmeyi, baksana kendi sıkıntın varken bizlerle uğraşıyosun bi de..Beklemekten başka çare olmadığı için bu zamanları olabildiğince iyi geçirmeye çalışmamız lazım...

Çocukların dertlerini konuşuruz artık yedi yemedi, kakasını yaptı yapmadı diye :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…