Kesin demeeeeeee belli olmazAyin 29 una kadar bekleyecegim 10 gun gecsin bakalim . Ama 24/25 ine kesin olacağim...
Bilmiyorum ya canim heni regl cok yakin geldim ya bn o yuzden zannetmiyorum cunku cok karmasik ya 19 unda olcaktim yada 24 unde bakalim yaniKesin demeeeeeee belli olmaz
Neden oyle tarihlerBilmiyorum ya canim heni regl cok yakin geldim ya bn o yuzden zannetmiyorum cunku cok karmasik ya 19 unda olcaktim yada 24 unde bakalim yani
bende dün bhcg baktım 7 gün geçmişti 0,33 çıktı ama umurluyum hala o batmalar bende her ay var bide adet öncesi göğüslerim şişerdi şişme yok bulantım var zaten önceden de vardıbnmde 0dı pazartesi akşamı yaptırdığım 0.100 çıkmış . iki gün süren peçeteye sildiğimde ince bi kan var pembemsi . bugun yoktu regli olsam arkası gelirdi fazla fazla birde sağ göğsüm patluycakmış gibi ağrı yapmaya başladı yumurta akı gibi olan akıntımda devam edio sağ kasığımda batmalarda başladı solda vardı ama bugunde sağ başladı
Hic takip edemedim ki tatlim yaNeden oyle tarihler
Neyse bekleyelim bakalim surpriz bebisiHic takip edemedim ki tatlim ya
Ekliyorum cnmBenide ekleyin listeye bat 30 galiba bilmiyorum
İnsallah hamilesindir degerin artar cnmbende dün bhcg baktım 7 gün geçmişti 0,33 çıktı ama umurluyum hala o batmalar bende her ay var bide adet öncesi göğüslerim şişerdi şişme yok bulantım var zaten önceden de vardı
yumurtlama ile ilgili olabilir cnm geçen ay hamile kaldığım ayki yumurtlama günümde resmen agrıdan ölmüştüm.çok şiddetli bir kasılmalarım oluyordu bıçak saplanır gibi oturup kalkamıyordum.ilk defa öyle olmuştum ama niye bilmiyorum ve o ayda hamile olduğumu öğrendimGünaydın kızlar.
Dün akşam üzeri sol kasığımda bir ağrı başladı ama birden bire bıçak saplantısı gibi oldu. Oturup kalkarken falan sanki iyice bıçağı sokuyolarmış gibi her defasında ayy diye bagırdım. Gülerken bile arada aynı ağrı saplandı.
Acaba üşüttümmü ondan olabilirmi, eşim gidelim acile falan dedi ama. Sabah uyandım ağrı falan yoktu.
Yumurtanın çatlamasıyla ilgili bi durummu ki acaba.
Gerçekten nasıl bir ağrıysa girdikçe inletti resmen beni.
Kısmet canımm artık bakalım görücezz :)yumurtlama ile ilgili olabilir cnm geçen ay hamile kaldığım ayki yumurtlama günümde resmen agrıdan ölmüştüm.çok şiddetli bir kasılmalarım oluyordu bıçak saplanır gibi oturup kalkamıyordum.ilk defa öyle olmuştum ama niye bilmiyorum ve o ayda hamile olduğumu öğrendim
Ben arastirmalarim sonucu hesaplayip iliskide bulundum cnm. Suan soylediklerin yumrtlama varligini gosteriyor :) ovu testi hic yapmadim ama dogru yapmamis olabilir misin mrsela cok su icip yanlis saatlerde gibi? Yani bence yumurtluyorsun o akintin yeni olduysa mutlaka degerlendir cnm. :) dusuk kanamasinin 16. Gunu yumurtlama oluyor GENELDE seninki belki de 18.gun olmus olabilir buda adet dongusune gore degisebilir. Mesela benim rutinim 28 gunde bir seninki 30 gunse iki gun atiyor zaten. Ayyy insallah olur canim:)charmant cnm acil yadımına ihtiyacım var benim pazar gününden beri yumuşak yapışkan akıntım var ve iki gündürde kasık ağrım pembe bir iki damla akıntı veya arada sarı-kahve gibi bir iki damla geliyor.resmen yumurtladığımı hissediyorum.ama testler pazar gününden beri net olarak negatifi gösteriyor????yumurtlamasam bu belirtiler olur muydu.ben gerçi her ihtimale karşı değerlendirdim bu haftayı iyi bir şekilde ama testler neden negatif kaçırdımmı acaba günü geçmi yapmaya başladım anlamdım acaba var mı daha adet günününe.aktif kanama 4 ekimde bir kac damla 5 ekimde sökülmüş şekilde başladı (düşük kanaması yani)18.gün yani bugün sence neden böyle.sen düşükten sonraki ay akıntıdan mı takip ettin yumurtlamanı yoksa test cubuğu ile mi??
evet cnm benim periyodum 30 güne bir normalde hamile kaldığım ay 15.gün yumurtlamıştım.bu arada olabilir testleri yaparken saate dikkat ettim ama sıvı alımına çok dıkkat ettiğim söylenemez.o zaman ben akıntılarımı dikkate alayım.bu haftayı pazardan beri hiç boş geçmedik maaşallah.bakalım hayırlısıBen arastirmalarim sonucu hesaplayip iliskide bulundum cnm. Suan soylediklerin yumrtlama varligini gosteriyor :) ovu testi hic yapmadim ama dogru yapmamis olabilir misin mrsela cok su icip yanlis saatlerde gibi? Yani bence yumurtluyorsun o akintin yeni olduysa mutlaka degerlendir cnm. :) dusuk kanamasinin 16. Gunu yumurtlama oluyor GENELDE seninki belki de 18.gun olmus olabilir buda adet dongusune gore degisebilir. Mesela benim rutinim 28 gunde bir seninki 30 gunse iki gun atiyor zaten. Ayyy insallah olur canim:)
gerçi benim kanamalarım lekelenme olarak başladığı için aslında hangi günü ilk gün olarak hsaplamak lazım onuda net olarak kestiremedim.belkide gerçekten 30 günlük döngüye göre olması gereken günde yumurtladım.neyse kısmet rabbim hayırlısını nasip eder inşallah...evet cnm benim periyodum 30 güne bir normalde hamile kaldığım ay 15.gün yumurtlamıştım.bu arada olabilir testleri yaparken saate dikkat ettim ama sıvı alımına çok dıkkat ettiğim söylenemez.o zaman ben akıntılarımı dikkate alayım.bu haftayı pazardan beri hiç boş geçmedik maaşallah.bakalım hayırlısı
3 gun oruclu olcagim bugunde niyetliyim cnm . Rabbim dua ediyorum hepimize hayirli saglikli bebisler nasip etsin kimsenin kucagi bos kalmasin ins ...Neyse bekleyelim bakalim surpriz bebisi
3 gun oruclu olcagim bugunde niyetliyim cnm . Rabbim dua ediyorum hepimize hayirli saglikli bebisler nasip etsin kimsenin kucagi bos kalmasin ins ...
Amin canim. Allah kabul etsin.3 gun oruclu olcagim bugunde niyetliyim cnm . Rabbim dua ediyorum hepimize hayirli saglikli bebisler nasip etsin kimsenin kucagi bos kalmasin ins ...
Bendede hala umut var mide bulantisi basladi bugun birde kahverengi akknti basldi peceteye silince gelio bide gunluk pete cok az gecmis okdr . Bi agri var ama adet gunu yasadigim agri turunden deil bu farkli. ZATEN pazartesi ve sali gunu peceteye sildimde pembemsi bir kan geliodu o carsamba kesildi bu sabahta sildimde kahverngi bi leke turu akknti vardi hatta kesin adet olucam aksama kadr bunun arkasi gelir dedim ikindiye kadr leke turu devam etti sonrasinda sildimde sariya gecmis yani cok acik kahverengi olmusbende dün bhcg baktım 7 gün geçmişti 0,33 çıktı ama umurluyum hala o batmalar bende her ay var bide adet öncesi göğüslerim şişerdi şişme yok bulantım var zaten önceden de vardı
Benimde 0.100 cikti hep sifir cikan deger (hatta adetimin gecikmesinin ikinci gunude 0cikmisti)pazartesi13.gunde 0.100cikti sastim kaldim birdeİnsallah hamilesindir degerin artar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?