Canim benim en son ne zmn test yaptirdin?Benimde 0.100 cikti hep sifir cikan deger (hatta adetimin gecikmesinin ikinci gunude 0cikmisti)pazartesi13.gunde 0.100cikti sastim kaldim birde
midebulantisi basladi bugun birde kahverengi akknti basldi peceteye silince gelio bide gunluk pete cok az gecmis okdr . Bi agri var ama adet gunu yasadigim agri turunden deil bu farkli. ZATEN pazartesi ve sali gunu peceteye sildimde pembemsi bir kan geliodu o carsamba kesildi bu sabahta sildimde kahverngi bi leke turu akknti vardi hatta kesin adet olucam aksama kadr bunun arkasi gelir dedim ikindiye kadr leke turu devam etti sonrasindasildimde sariya gecmis yani cok acikkahverengi olmus
Ilk ayin 9uydu(adetimin 2.unu yani (gecikme)) yaptirdim 0 cikti bu pazartesi 19.nda 0.100 cikti(adetim 12-13gun geciktigi )Canim benim en son ne zmn test yaptirdin?
Ya iste 9ekim cuma ikinci unuydu adetim yoktu yaptrdim 0 cikti bu pazartesi 19ekimde yaptirdim 0.100 cijtiCanim benim en son ne zmn test yaptirdin?
peki adet olmadınmı halaYa iste 9ekim cuma ikinci unuydu adetim yoktu yaptrdim 0 cikti bu pazartesi 19ekimde yaptirdim 0.100 cijti
Bu gecikme eger adetin duzenliyse normal degil canim. Verdigin bilgilere gore de cok uzgunum ama hamile olamazsin. Lutfen bir dr a gorunur musun? En azindan rahimde kalinlasma vs. Var mi diye kontrol edilir.Ilk ayin 9uydu(adetimin 2.unu yani (gecikme)) yaptirdim 0 cikti bu pazartesi 19.nda 0.100 cikti(adetim 12-13gun geciktigi )
Olabiliyor canim. Bu hamilelikte de olabiliyor yada afedersin iliskiden sonra da bazen sismeler olabiliyor.charmant canım bişry sorucam sana ama bu sabah lavaboya gittiğimde farkettim afedersin ama sanki vajinam böle nasıl desem büyüyo genişliyo gibi geldi bana ilk defa böyle oldu
olmadım olmadığım gibi pazartesi ve salı pembe bir akıntım vardı. yumurta akı gibi bir akıntım var zaten bayadır var bu akıntı. pembemsi akıntı dün kesildi bugun farklı bi akıntı kahverengi lekelenme gibi bişi oldu sabah kalktım peçeteye geldi dedim kesin adet oluorum ama ikindi ye kadr sürdü . sonra daha açık bi kahverngi oldu . şimdi yine baktım pembeye dönmüş ..bide bi ağrım var çok farklı bir ağrı var birde bel ağrım var çok fenapeki adet olmadınmı hala
malesef geçen çarşambadan beri ilişki olmadı canım yumurtlama zamanları boş geçti biliyosun kiOlabiliyor canim. Bu hamilelikte de olabiliyor yada afedersin iliskiden sonra da bazen sismeler olabiliyor.
normal deil ama daha doktora gidemedim doktorum izinde gelsin gidicem. ama ne bilim bi akıntım var umutlandım .ama adet olsam da bnm için iyi hamile olsamda bnm için iyi ikiside olsa iyide adet te olamıom hamilede depilim kist te yok ne bu ozmnBu gecikme eger adetin duzenliyse normal degil canim. Verdigin bilgilere gore de cok uzgunum ama hamile olamazsin. Lutfen bir dr a gorunur musun? En azindan rahimde kalinlasma vs. Var mi diye kontrol edilir.
Tatlım adet söktürücü alman gerekebilir. Kist olmadığına eminmisin yum çatlayamafığında ne yazıkki sonradan kistleşebiliyor. Seni korkutmak istemem ama bu aylıj bir durum olabilir. Hmal etmesen iyi olur.normal deil ama daha doktora gidemedim doktorum izinde gelsin gidicem. ama ne bilim bi akıntım var umutlandım .ama adet olsam da bnm için iyi hamile olsamda bnm için iyi ikiside olsa iyide adet te olamıom hamilede depilim kist te yok ne bu ozmn
13 gun cok uzun bir sure cnm. Kac gunde bir oluyorsun adet ve en son hangi gun oldun?normal deil ama daha doktora gidemedim doktorum izinde gelsin gidicem. ama ne bilim bi akıntım var umutlandım .ama adet olsam da bnm için iyi hamile olsamda bnm için iyi ikiside olsa iyide adet te olamıom hamilede depilim kist te yok ne bu ozmn
Hadi bakaliimmm bebis olsun o zamanmalesef geçen çarşambadan beri ilişki olmadı canım yumurtlama zamanları boş geçti biliyosun ki
Yani sen bilirsin tabiiki ama durabilecek misin oyle yani ne bileyim ben duramam :)Ah benim de bir sefer adetim geçsede umutlansam:) yok arkadaş bugün kahve akıntı geldi yine akşamüstü hafif karın ağrısı da var gibi, yarın öbürgün olucam sanırım adet bakalım...
Yine eşimle ne zaman birarada olacağımız belli değil, yum testi alıp takip etsrmmi? Yada boşa strese girmeyip olurunamı bıraksam arkadaşlar?
eminimde gidicrm bakalıö bı doktoraTatlım adet söktürücü alman gerekebilir. Kist olmadığına eminmisin yum çatlayamafığında ne yazıkki sonradan kistleşebiliyor. Seni korkutmak istemem ama bu aylıj bir durum olabilir. Hmal etmesen iyi olur.
Yapı olarak duramamda şimdi pozitif çıktığı gün ve ertesi gün elim gelemezse ne yapacağımYani sen bilirsin tabiiki ama durabilecek misin oyle yani ne bileyim ben duramam :)
Tatlım işte 13 gündür dr a gitmediysrn o yumurtan çok büyüdüyse de kistleşebilir, nolur beni yanlış anlama inan öyleyse de işte olup olamadığına emin olamazsın o yüzden dedim. Bir de önemli bişey değil bu kist oluşumu buay adetle atarsın biter gider. Sıkıntı yapılacak bir durum da değil...eminimde gidicrm bakalıö bı doktora
28 günde bir .. 10 eylüldü13 gun cok uzun bir sure cnm. Kac gunde bir oluyorsun adet ve en son hangi gun oldun?
ha iyi ozmn ama kanama neyin nesi peki kahverngi lekelenme şeklindeTatlım işte 13 gündür dr a gitmediysrn o yumurtan çok büyüdüyse de kistleşebilir, nolur beni yanlış anlama inan öyleyse de işte olup olamadığına emin olamazsın o yüzden dedim. Bir de önemli bişey değil bu kist oluşumu buay adetle atarsın biter gider. Sıkıntı yapılacak bir durum da değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?