Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canim benim en son ne zmn test yaptirdin?

charmant canım bişry sorucam sana ama bu sabah lavaboya gittiğimde farkettim afedersin ama sanki vajinam böle nasıl desem büyüyo genişliyo gibi geldi bana ilk defa böyle oldu

Ilk ayin 9uydu(adetimin 2.unu yani (gecikme)) yaptirdim 0 cikti bu pazartesi 19.nda 0.100 cikti(adetim 12-13gun geciktigi )
Bu gecikme eger adetin duzenliyse normal degil canim. Verdigin bilgilere gore de cok uzgunum ama hamile olamazsin. Lutfen bir dr a gorunur musun? En azindan rahimde kalinlasma vs. Var mi diye kontrol edilir.

charmant canım bişry sorucam sana ama bu sabah lavaboya gittiğimde farkettim afedersin ama sanki vajinam böle nasıl desem büyüyo genişliyo gibi geldi bana ilk defa böyle oldu
Olabiliyor canim. Bu hamilelikte de olabiliyor yada afedersin iliskiden sonra da bazen sismeler olabiliyor.

peki adet olmadınmı hala
olmadım olmadığım gibi pazartesi ve salı pembe bir akıntım vardı. yumurta akı gibi bir akıntım var zaten bayadır var bu akıntı. pembemsi akıntı dün kesildi bugun farklı bi akıntı kahverengi lekelenme gibi bişi oldu sabah kalktım peçeteye geldi dedim kesin adet oluorum ama ikindi ye kadr sürdü . sonra daha açık bi kahverngi oldu . şimdi yine baktım pembeye dönmüş ..bide bi ağrım var çok farklı bir ağrı var birde bel ağrım var çok fena

Bu gecikme eger adetin duzenliyse normal degil canim. Verdigin bilgilere gore de cok uzgunum ama hamile olamazsin. Lutfen bir dr a gorunur musun? En azindan rahimde kalinlasma vs. Var mi diye kontrol edilir.
normal deil ama daha doktora gidemedim doktorum izinde gelsin gidicem. ama ne bilim bi akıntım var umutlandım .ama adet olsam da bnm için iyi hamile olsamda bnm için iyi ikiside olsa iyide adet te olamıom hamilede depilim kist te yok ne bu ozmn

Tatlım adet söktürücü alman gerekebilir. Kist olmadığına eminmisin yum çatlayamafığında ne yazıkki sonradan kistleşebiliyor. Seni korkutmak istemem ama bu aylıj bir durum olabilir. Hmal etmesen iyi olur.

13 gun cok uzun bir sure cnm. Kac gunde bir oluyorsun adet ve en son hangi gun oldun?

Ah benim de bir sefer adetim geçsede umutlansam:) yok arkadaş bugün kahve akıntı geldi yine akşamüstü hafif karın ağrısı da var gibi, yarın öbürgün olucam sanırım adet bakalım...
Yine eşimle ne zaman birarada olacağımız belli değil, yum testi alıp takip etsrmmi? Yada boşa strese girmeyip olurunamı bıraksam arkadaşlar?

Yani sen bilirsin tabiiki ama durabilecek misin oyle yani ne bileyim ben duramam :)

Tatlım adet söktürücü alman gerekebilir. Kist olmadığına eminmisin yum çatlayamafığında ne yazıkki sonradan kistleşebiliyor. Seni korkutmak istemem ama bu aylıj bir durum olabilir. Hmal etmesen iyi olur.
eminimde gidicrm bakalıö bı doktora

Yani sen bilirsin tabiiki ama durabilecek misin oyle yani ne bileyim ben duramam :)
Yapı olarak duramamda şimdi pozitif çıktığı gün ve ertesi gün elim gelemezse ne yapacağım ozmn moralim iyice sıgırlamır bilmiyorumki canım? Yada adet başlasın sen bana taktik var ve sana şöyle söyleyim max iki gün üstüste olabilcek bir taktik olsun:)) haftasonuna denk gelirse gerekirse eşimin yanına kaçarım da haftaiçi bilemiyorum o gelir gider ama garanti değil

eminimde gidicrm bakalıö bı doktora
Tatlım işte 13 gündür dr a gitmediysrn o yumurtan çok büyüdüyse de kistleşebilir, nolur beni yanlış anlama inan öyleyse de işte olup olamadığına emin olamazsın o yüzden dedim. Bir de önemli bişey değil bu kist oluşumu buay adetle atarsın biter gider. Sıkıntı yapılacak bir durum da değil...

ha iyi ozmn ama kanama neyin nesi peki kahverngi lekelenme şeklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…