Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Sen yap bence oyle de boyle de bekliyoruz zaten belki o zaman denk gelir gidebilirsin zaten iki gun yeter

Sen yap bence oyle de boyle de bekliyoruz zaten belki o zaman denk gelir gidebilirsin zaten iki gun yeter
Gidemezssm yada eşim gelemezse beni teselli etcen ama :)) bende anlam veremiyorum ya ilk gebeliğimde nasıl bir şans varsa hop iki ilişkide ilk aydan tutmuştu. Şimdi 5 aydır canla başla çalıltık hertürlü taktiği denedik ok arkadaş bizim minnoştannses çıkmadı :)))

Tamam birbirimizi teselli ederiz ben de en az uc ay bebeksizim nasilsa :)

evet . pazartssi geliomuş ona göre gidicem ztn. de . ne bilim şimdi stres taptım

Tamam birbirimizi teselli ederiz ben de en az uc ay bebeksizim nasilsa :)
Canım kıyamam beraber beklerîz bizde de tutan bir durum yok nasılsa:) zaman nasıl geçiyor baksana hazirandan beri 5. Adetimi olucam:) işin garibi ilk aylar çok stres yapıyordum olsun olsun diye, şimdi koyverdim rutine bağladım adet oluşumu normal karşılıyorum:)

şöle bir durum var gebelik testinde hafirf bi çizgide yakaladım onu sölemeyi unuttum

Valla dogru indan zamanla herseye alisiyor gecen sene Kasimdan beri ugrasiyoruz. Ne kadar heyecanliydim o zamanlar :) bide simdiki halime bak..

şöle bir durum var gebelik testinde hafirf bi çizgide yakaladım onu sölemeyi unuttum
Kesinlikle üzmek istemem, ama ben bir kere kan tahliline gitmiştim, orada dr a dedim ki çoookk hafif bir çizgi var sanki.. O da bana bazen iltihap varsa da pozitif olabiliyor demişti! Bu baya önce olan bir durum! Bir daha da başka birinden duymadım, ama kan tahlilin negatifmiş ya ondan söyledim.. Umarım güZel haberdir ama sen ihmal etme

Valla dogru indan zamanla herseye alisiyor gecen sene Kasimdan beri ugrasiyoruz. Ne kadar heyecanliydim o zamanlar :) bide simdiki halime bak..
Bende eylülde hamile kalıp kasımın 5inde kaybetmiştim oyüzden kasım biran önce geçsin inş hiç sevmiyorum kasımı vardır beklememizde bi hayır canom hep sağlıklı ve hayırlı bir evlat dilşyorum allahtan

Oyle dusunme bak kasimda kaybettigini geri alacaksin belki de :) ben de martta kaybettim belki ben de martta hamile kalirim :) insallah bu sefer saglikli sorunsuz bir hamilelik yasayip bebislerimizi dogurur buyuturuz. :)

salı günü oldu bu ama kafam karman çorman . rahim kalınlaşmı die baktrcam kalınlaşması neye işaret edio?
Hamilelik baslangici icin :) peki su idrar testini tekrar bi yapip bizimle paylasir misin cnm. Belki de bu ay gec yumurtladin kim bilir ama sen doktora git mutlaka.

Oyle dusunme bak kasimda kaybettigini geri alacaksin belki de :) ben de martta kaybettim belki ben de martta hamile kalirim :) insallah bu sefer saglikli sorunsuz bir hamilelik yasayip bebislerimizi dogurur buyuturuz. :)
Haha haklısın cnm iyi şeyler düşünmek lazım:) yeterki sağlıklı olsunlarki bu sefer gerekirse bekleyelim. Yapcak bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…