Sen yap bence oyle de boyle de bekliyoruz zaten belki o zaman denk gelir gidebilirsinYapı olarak duramamda şimdi pozitif çıktığı gün ve ertesi gün elim gelemezse ne yapacağımozmn moralim iyice sıgırlamır bilmiyorumki canım? Yada adet başlasın sen bana taktik var ve sana şöyle söyleyim max iki gün üstüste olabilcek bir taktik olsun:)) haftasonuna denk gelirse gerekirse eşimin yanına kaçarım da haftaiçi bilemiyorum o gelir gider ama garanti değil
Adet başlayamadığı için kisttenndolayı geliyor olabilir. Normalde adetlerin hep düzenlimidir?ha iyi ozmn ama kanama neyin nesi peki kahverngi lekelenme şeklinde
evetAdet başlayamadığı için kisttenndolayı geliyor olabilir. Normalde adetlerin hep düzenlimidir?
Gidemezssm yada eşim gelemezse beni teselli etcen ama :)) bende anlam veremiyorum ya ilk gebeliğimde nasıl bir şans varsa hop iki ilişkide ilk aydan tutmuştu. Şimdi 5 aydır canla başla çalıltık hertürlü taktiği denedik ok arkadaş bizim minnoştannses çıkmadı :)))Sen yap bence oyle de boyle de bekliyoruz zaten belki o zaman denk gelir gidebilirsinzaten iki gun yeter
Kesinlikle acilen bir doktora gorun cnm. Kendi doktorun gecikecekse baska bir doktora Git . @triton-x in dedigi gibi gecici kist olmus olabilir ama baska bisey de olabilir. Senin 9 Ekimde adet olman gerekirdi. Hatta ona gore bugunlerdede yumurtlqman gerekirdi.28 günde bir .. 10 eylüldü
Tamam birbirimizi teselli ederiz ben de en az uc ay bebeksizim nasilsa :)Gidemezssm yada eşim gelemezse beni teselli etcen ama :)) bende anlam veremiyorum ya ilk gebeliğimde nasıl bir şans varsa hop iki ilişkide ilk aydan tutmuştu. Şimdi 5 aydır canla başla çalıltık hertürlü taktiği denedik ok arkadaş bizim minnoştannses çıkmadı :)))
evet . pazartssi geliomuş ona göre gidicem ztn. de . ne bilim şimdi stres taptımKesinlikle acilen bir doktora gorun cnm. Kendi doktorun gecikecekse baska bir doktora Git . @triton-x in dedigi gibi gecici kist olmus olabilir ama baska bisey de olabilir. Senin 9 Ekimde adet olman gerekirdi. Hatta ona gore bugunlerdede yumurtlqman gerekirdi.
İşte bu aylık bir durum olabilir. Hamilelik olabileceğine hiç ihtimal vermiyorum çünkü idrarda böbreklerden zor süzüldüğü için evet gözükmeyebilir ama kana hırmonlar hemen salgılanır. Şimdite çoktan çıkması gerekirdi...:/
Canım kıyamam beraber beklerîz bizde de tutan bir durum yok nasılsa:) zaman nasıl geçiyor baksana hazirandan beri 5. Adetimi olucam:) işin garibi ilk aylar çok stres yapıyordum olsun olsun diye, şimdi koyverdim rutine bağladım adet oluşumu normal karşılıyorum:)Tamam birbirimizi teselli ederiz ben de en az uc ay bebeksizim nasilsa :)
şöle bir durum var gebelik testinde hafirf bi çizgide yakaladım onu sölemeyi unuttumİşte bu aylık bir durum olabilir. Hamilelik olabileceğine hiç ihtimal vermiyorum çünkü idrarda böbreklerden zor süzüldüğü için evet gözükmeyebilir ama kana hırmonlar hemen salgılanır. Şimdite çoktan çıkması gerekirdi...:/
Valla dogru indan zamanla herseye alisiyor gecen sene Kasimdan beri ugrasiyoruz. Ne kadar heyecanliydim o zamanlar :) bide simdiki halime bak..Canım kıyamam beraber beklerîz bizde de tutan bir durum yok nasılsa:) zaman nasıl geçiyor baksana hazirandan beri 5. Adetimi olucam:) işin garibi ilk aylar çok stres yapıyordum olsun olsun diye, şimdi koyverdim rutine bağladım adet oluşumu normal karşılıyorum:)
Kesinlikle üzmek istemem, ama ben bir kere kan tahliline gitmiştim, orada dr a dedim ki çoookk hafif bir çizgi var sanki.. O da bana bazen iltihap varsa da pozitif olabiliyor demişti! Bu baya önce olan bir durum! Bir daha da başka birinden duymadım, ama kan tahlilin negatifmiş ya ondan söyledim.. Umarım güZel haberdir ama sen ihmal etmeşöle bir durum var gebelik testinde hafirf bi çizgide yakaladım onu sölemeyi unuttum
Bu tam nezamandı tatlım? Ama idrarda gözüküyorsa kanda mutlaka gözükmesi gerekirdi.şöle bir durum var gebelik testinde hafirf bi çizgide yakaladım onu sölemeyi unuttum
Bende eylülde hamile kalıp kasımın 5inde kaybetmiştimValla dogru indan zamanla herseye alisiyor gecen sene Kasimdan beri ugrasiyoruz. Ne kadar heyecanliydim o zamanlar :) bide simdiki halime bak..
Oyle dusunme bak kasimda kaybettigini geri alacaksin belki de :) ben de martta kaybettim belki ben de martta hamile kalirim :) insallah bu sefer saglikli sorunsuz bir hamilelik yasayip bebislerimizi dogurur buyuturuz. :)Bende eylülde hamile kalıp kasımın 5inde kaybetmiştimoyüzden kasım biran önce geçsin inş hiç sevmiyorum kasımı vardır beklememizde bi hayır canom hep sağlıklı ve hayırlı bir evlat dilşyorum allahtan
salı günü oldu bu ama kafam karman çorman . rahim kalınlaşmı die baktrcam kalınlaşması neye işaret edio?Bu tam nezamandı tatlım? Ama idrarda gözüküyorsa kanda mutlaka gözükmesi gerekirdi.
Hamilelik baslangici icin :) peki su idrar testini tekrar bi yapip bizimle paylasir misin cnm. Belki de bu ay gec yumurtladin kim bilirsalı günü oldu bu ama kafam karman çorman . rahim kalınlaşmı die baktrcam kalınlaşması neye işaret edio?
tekrar yapamam dierk doktora gidicem en iyisi buHamilelik baslangici icin :) peki su idrar testini tekrar bi yapip bizimle paylasir misin cnm. Belki de bu ay gec yumurtladin kim bilirama sen doktora git mutlaka.
Haha haklısın cnm iyi şeyler düşünmek lazım:) yeterki sağlıklı olsunlarki bu sefer gerekirse bekleyelim. Yapcak bişey yok.Oyle dusunme bak kasimda kaybettigini geri alacaksin belki de :) ben de martta kaybettim belki ben de martta hamile kalirim :) insallah bu sefer saglikli sorunsuz bir hamilelik yasayip bebislerimizi dogurur buyuturuz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?