Ayy canim sordugun için tesekkur ederim. Ağrım azaldı çok şükür. Benim her ay böyle oluyor. Acillik oluyorum her ay malesef. Ama hafifledi. Bugünkü içtiğim ağrı kesici 3 oldu. Bebek olunca gececekmis bu ağrılar inşallah. Şifam olur bebeğim inşallah.
Evet cnm ama testi cumartesiye çektim zaten evde test yok dpo16 dayım ateş ölçüyorum bakalım yarın kaç çıkacak umarım düşmez .hayırlısı dua edin
aaaaaa naptın canım varmı bi gelişme :)kızlar nbr basılsınız ...
çok şükür iyiyim arada girip okuyorum yazılanları cevap bazen yazıyorum seni de takipteyim umarım değerlerin düşer
inşallah ateşin hiçççç düşmez canım :)Evet cnm ama testi cumartesiye çektim zaten evde test yok dpo16 dayım ateş ölçüyorum bakalım yarın kaç çıkacak umarım düşmez .hayırlısı dua edin
Bende eylülde hamile kalıp kasımın 5inde kaybetmiştimoyüzden kasım biran önce geçsin inş hiç sevmiyorum kasımı vardır beklememizde bi hayır canom hep sağlıklı ve hayırlı bir evlat dilşyorum allahtan
bende eylülde kaybettim ama Allahım eylüle daha çok var :) geçen sene ağustostan beri bekliyoruz veledi :)Oyle dusunme bak kasimda kaybettigini geri alacaksin belki de :) ben de martta kaybettim belki ben de martta hamile kalirim :) insallah bu sefer saglikli sorunsuz bir hamilelik yasayip bebislerimizi dogurur buyuturuz. :)
Çok geçmiş olsun cnm bu belirtiler seni yedi bitirdiAyy canim sordugun için tesekkur ederim. Ağrım azaldı çok şükür. Benim her ay böyle oluyor. Acillik oluyorum her ay malesef. Ama hafifledi. Bugünkü içtiğim ağrı kesici 3 oldu. Bebek olunca gececekmis bu ağrılar inşallah. Şifam olur bebeğim inşallah.
Âmin cnm tüm topiği ateş bassın en kısa zamandainşallah ateşin hiçççç düşmez canım :)
ıyıyım canım bnm hatta sımdı jakuzıde battanıye yıkayacagım :)aaaaaa naptın canım varmı bi gelişme :)
amin amin :) yanalım yanalım bi sıcak bassın bi üşüyelim ohhhhhhhhhÂmin cnm tüm topiği ateş bassın en kısa zamanda
Kız yorma kendini senin gebelik şüphen varıyıyım canım bnm hatta sımdı jakuzıde battanıye yıkayacagım :)
Belirti zehirlenmesi oldu resmen bende. Ama çok enteresan şeyler yaşadım. Bebecik değilmiş,ben hormonların yalancısıyım valla. Ne ağrılar,ne kramplar,ne.batmalar off. Neyseki sifirlandim. Bu ay nasip olur inşallah. Seninde inşallah düşmez ateşin, hamilesindir inşallah...Çok geçmiş olsun cnm bu belirtiler seni yedi bitirdi
İnsallah canim benimAyy canim sordugun için tesekkur ederim. Ağrım azaldı çok şükür. Benim her ay böyle oluyor. Acillik oluyorum her ay malesef. Ama hafifledi. Bugünkü içtiğim ağrı kesici 3 oldu. Bebek olunca gececekmis bu ağrılar inşallah. Şifam olur bebeğim inşallah.
Ben de de net hiçbir belirti yok ufak tefek Şeyler oluyor ama vücudumu çok dinliyorum yani başka zaman olsa farkedilmeyecek ufak Şeyler yani.bakalım Hayırlısı haberdar ederim sizleriBelirti zehirlenmesi oldu resmen bende. Ama çok enteresan şeyler yaşadım. Bebecik değilmiş,ben hormonların yalancısıyım valla. Ne ağrılar,ne kramplar,ne.batmalar off. Neyseki sifirlandim. Bu ay nasip olur inşallah. Seninde inşallah düşmez ateşin, hamilesindir inşallah...
Evet cnm ama testi cumartesiye çektim zaten evde test yok dpo16 dayım ateş ölçüyorum bakalım yarın kaç çıkacak umarım düşmez .hayırlısı dua edin
Tamam cnm insallah cmtsi bir hamisimiz daha olacak :) gecmis olsun gribin icin salgindan koru kendini cnm. İnsallah bu sefer dusecek degerim..Çok
çok şükür iyiyim arada girip okuyorum yazılanları cevap bazen yazıyorum seni de takipteyim umarım değerlerin düşer
bende eylülde kaybettim ama Allahım eylüle daha çok var :) geçen sene ağustostan beri bekliyoruz veledi :)
Belirti yoksa hamile olma ihtimalin çok yüksek canim. Çünkü hamilelerin çoğu belirtim yoktu diyor. En buyuk belirti adet gecikmesi :) hadi inşallah hayırlı haberlerle gel inşallah.Ben de de net hiçbir belirti yok ufak tefek Şeyler oluyor ama vücudumu çok dinliyorum yani başka zaman olsa farkedilmeyecek ufak Şeyler yani.bakalım Hayırlısı haberdar ederim sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?