Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Tamam cnm insallah cmtsi bir hamisimiz daha olacak :) gecmis olsun gribin icin salgindan koru kendini cnm. İnsallah bu sefer dusecek degerim..
Saol cnm kız yok
Tamam cnm insallah cmtsi bir hamisimiz daha olacak :) gecmis olsun gribin icin salgindan koru kendini cnm. İnsallah bu sefer dusecek degerim..
grip Değilim girip okuyorum yazdımben de inanıyorum düşecek değerin

Bende makineye atiyorum bozulacak birgun ya hayirlisi
ben yorganı bile atıyorum boşverrrrr bozulursa bozulsun onu yerine koyarsın da bizi bidaha anamız doğurmaz bak ne çekioz bi çocuk yapcaz diye anamızda neler çekti neler kimbilir benim annem mesela benden önce 3 düşük yaşamış ben 4.yüm hemde hep 5-6 aylık gibi biride ölü doğum Allah aratmasın nerden nereye bağladım bak görüonmu çocuğa geldi yine kafa :)

kız makineya atsana ben atıom makineye yada kuru temizlemeye ver kendini sanki inadına yoruyon :)
Makinam i kilo 1000 devir canimda cift kisilik polor kopek olusu gibi atsak aninda makina giderdi attim jakuziye eşime tepiklettim:) 3 kez kopukledim 3 kez duruladim birde yumusatici ile duruladim misler gibi oldu simdi suyu sirkiyor sabaha sercem

Annelerimiz bize hamile iken ne isler yaparmis canim nasipte varsa olur yoksa yoktur kismet hersey

eşin yaptıysa boşver ozaman hahahhaa :) bazen çok işe yarıyorlar ama kaldırma sermek içinde :)

Benim de annemin bir dogum sonrasi olen bebegi varmis benden once ama baska bisey var mi bilmiyorum.. Evet napalim can sagligi onemli :)

eşin yaptıysa boşver ozaman hahahhaa :) bazen çok işe yarıyorlar ama kaldırma sermek içinde :)
Ben yaptim o yapti sirayla yaptik canim Allah onlari basimizdan eksik etmesin inş cok ise yarıyorlar

Benim de annemin bir dogum sonrasi olen bebegi varmis benden once ama baska bisey var mi bilmiyorum.. Evet napalim can sagligi onemli :)
zor be şimdi daha iyi anlıyorum iyi psikolojileri varmış biz daha yüzünü görmediğimiz oluşmayan bebişlrimiz için bile bukadar üzülüyoruz Allah başka acılar yaşatmasın birdaha

Hahayyyy Allahim sen varsa cok yasa . Allah rahmet etsin mekani cennet olsun rabbim sizlerin omurlerini uzun etsin ins

şimdi gördüm canım çok afedersin üzmedim inşallah seni Allahım mekanını cennet etsin inşallah
Allah razi olsun.. Yok kuzum uzulmedim merak etme hepimizin gidecegi yer.. Onemli olan iyi anmak anilmak..

İyi aksamlar kizlar, yumurtlama donemimde iliskiye girmistim fakat 2 gun sinrasinda enfeksiyondan dolayi hastaneye acile gtmistim bussuru antb. Ve fitil vermisti ve bu surecte iliskiye hic girmedim acile gttigmde doktor yumurtalarimda bi skinti olmadigini soylemisti ama kan tahlili yapmamisti gel gelelim bugune , normalde adet olmam gerekiyordu ama su saat oldu henuz adet olmadim ustelik bide ben bugun esinle birlikde odamiZin yerini degistirirken bazayi tasidik suan belimin agrisindan koltukdan kalkamiyorum acaba hamile olma ihtimalim var mi ? Ustelik adet belirtilerinin hepsinide yasadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…