Saol cnm kız yokTamam cnm insallah cmtsi bir hamisimiz daha olacak :) gecmis olsun gribin icin salgindan koru kendini cnm. İnsallah bu sefer dusecek degerim..
grip Değilim girip okuyorum yazdımTamam cnm insallah cmtsi bir hamisimiz daha olacak :) gecmis olsun gribin icin salgindan koru kendini cnm. İnsallah bu sefer dusecek degerim..
Ayyyy hahahaaa olsun sen koru yine de kendini bak ben uyarayim daSaol cnm kız yok
grip Değilim girip okuyorum yazdımben de inanıyorum düşecek değerin
kız makineya atsana ben atıom makineye yada kuru temizlemeye ver kendini sanki inadına yoruyon :)ıyıyım canım bnm hatta sımdı jakuzıde battanıye yıkayacagım :)
Bende makineye atiyorum bozulacak birgun ya hayirlisikız makineya atsana ben atıom makineye yada kuru temizlemeye ver kendini sanki inadına yoruyon :)
ben yorganı bile atıyorum boşverrrrr bozulursa bozulsun onu yerine koyarsın da bizi bidaha anamız doğurmaz bak ne çekioz bi çocuk yapcaz diye anamızda neler çekti neler kimbilir benim annem mesela benden önce 3 düşük yaşamış ben 4.yüm hemde hep 5-6 aylık gibi biride ölü doğum Allah aratmasın nerden nereye bağladım bak görüonmu çocuğa geldi yine kafa :)Bende makineye atiyorum bozulacak birgun ya hayirlisi
Yok tatlim ya vallahi 3 kez kopukledim 3 kez duruladim 1 kez de yumusatici ile duruladim misss gibi oldu jakuzide.Kız yorma kendini senin gebelik şüphen var
Makinam i kilo 1000 devir canimda cift kisilik polor kopek olusu gibi atsak aninda makina giderdi attim jakuziye eşime tepiklettim:) 3 kez kopukledim 3 kez duruladim birde yumusatici ile duruladim misler gibi oldu simdi suyu sirkiyor sabaha sercemkız makineya atsana ben atıom makineye yada kuru temizlemeye ver kendini sanki inadına yoruyon :)
Annelerimiz bize hamile iken ne isler yaparmis canim nasipte varsa olur yoksa yoktur kismet herseyben yorganı bile atıyorum boşverrrrr bozulursa bozulsun onu yerine koyarsın da bizi bidaha anamız doğurmaz bak ne çekioz bi çocuk yapcaz diye anamızda neler çekti neler kimbilir benim annem mesela benden önce 3 düşük yaşamış ben 4.yüm hemde hep 5-6 aylık gibi biride ölü doğum Allah aratmasın nerden nereye bağladım bak görüonmu çocuğa geldi yine kafa :)
eşin yaptıysa boşver ozaman hahahhaa :) bazen çok işe yarıyorlar ama kaldırma sermek içinde :)Makinam i kilo 1000 devir canimda cift kisilik polor kopek olusu gibi atsak aninda makina giderdi attim jakuziye eşime tepiklettim:) 3 kez kopukledim 3 kez duruladim birde yumusatici ile duruladim misler gibi oldu simdi suyu sirkiyor sabaha sercem
Benim de annemin bir dogum sonrasi olen bebegi varmis benden once ama baska bisey var mi bilmiyorum.. Evet napalim can sagligi onemli :)ben yorganı bile atıyorum boşverrrrr bozulursa bozulsun onu yerine koyarsın da bizi bidaha anamız doğurmaz bak ne çekioz bi çocuk yapcaz diye anamızda neler çekti neler kimbilir benim annem mesela benden önce 3 düşük yaşamış ben 4.yüm hemde hep 5-6 aylık gibi biride ölü doğum Allah aratmasın nerden nereye bağladım bak görüonmu çocuğa geldi yine kafa :)
Ben yaptim o yapti sirayla yaptik canim Allah onlari basimizdan eksik etmesin inş cok ise yarıyorlareşin yaptıysa boşver ozaman hahahhaa :) bazen çok işe yarıyorlar ama kaldırma sermek içinde :)
Benim annem hicbisey yapmamis calistigi icin sadece suslenmisAnnelerimiz bize hamile iken ne isler yaparmis canim nasipte varsa olur yoksa yoktur kismet hersey
Hahayyyy Allahim sen varsa cok yasa . Allah rahmet etsin mekani cennet olsun rabbim sizlerin omurlerini uzun etsin insBenim annem hicbisey yapmamis calistigi icin sadece suslenmisAllah rahmet eylesin..
zor be şimdi daha iyi anlıyorum iyi psikolojileri varmış biz daha yüzünü görmediğimiz oluşmayan bebişlrimiz için bile bukadar üzülüyoruz Allah başka acılar yaşatmasın birdahaBenim de annemin bir dogum sonrasi olen bebegi varmis benden once ama baska bisey var mi bilmiyorum.. Evet napalim can sagligi onemli :)
şimdi gördüm canım çok afedersin üzmedim inşallah seni Allahım mekanını cennet etsin inşallahBenim annem hicbisey yapmamis calistigi icin sadece suslenmisAllah rahmet eylesin..
Hahayyyy Allahim sen varsa cok yasa . Allah rahmet etsin mekani cennet olsun rabbim sizlerin omurlerini uzun etsin ins
Allah razi olsun.. Yok kuzum uzulmedim merak etme hepimizin gidecegi yer.. Onemli olan iyi anmak anilmak..şimdi gördüm canım çok afedersin üzmedim inşallah seni Allahım mekanını cennet etsin inşallah
evet canım önemli olan iyi anılmak geriye hepimizden kalan insanlara dokunduğumuz iyilikler...Allah razi olsun.. Yok kuzum uzulmedim merak etme hepimizin gidecegi yer.. Onemli olan iyi anmak anilmak..
Haklisin canimAllah razi olsun.. Yok kuzum uzulmedim merak etme hepimizin gidecegi yer.. Onemli olan iyi anmak anilmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?