Ha cnm dusuk yaptim ben@hicbirseymi
mutsuzperi
P pudink
@quazza
@melita09
@lalsu01
@yeld23
@zeppp16
-TubiSh-
@meraklitursucu
Kizlaaarrrr tatli hamissleeerrr nerelerdesiniz napiyorsunuz hic gelmiyorsunuz buralara artik
Aaaa gecmis olsun cnm cok uzuldum yaa iyi misin ne zaman oldu?Ha cnm dusuk yaptim ben
Minigini yesinler senin sirineee :) insallah guzel gunlerde giysinKizlar bakin havamiz değissin bugün doğmamiş ortada olmayan miniğime ne aldim hemde 2 tane digeride cok tatli
19.da oldu azar gecesi 3 siralari sanciyla uyandim hastaneye gittik hemen ama olmadi tutunamadi yavrumAaaa gecmis olsun cnm cok uzuldum yaa iyi misin ne zaman oldu?
Teşekkürler teyzesi amin inş . insan gordukce alasi geliyor yaa cok hos tatli seyler var ...Minigini yesinler senin sirineee :) insallah guzel gunlerde giysin
Olsun kuzum hayirlisi insallah bi dahakine simsiki tutunur bebisin. Dikkat et kendine. Cok gecmis olsun tekrar.19.da oldu azar gecesi 3 siralari sanciyla uyandim hastaneye gittik hemen ama olmadi tutunamadi yavrum
Kismet deilmis nasip deilmis
Saol cnm baklim bu ay dinlenicem bi toparlanam kksmetOlsun kuzum hayirlisi insallah bi dahakine simsiki tutunur bebisin. Dikkat et kendine. Cok gecmis olsun tekrar.
Tamam cnm. Bize de ugra aradaSaol cnm baklim bu ay dinlenicem bi toparlanam kksmet
Ugrarim internetimde bitti esiminkinden giriomTamam cnm. Bize de ugra arada
Çok uzuldum canim hakkinda hayirlisi neyse o olsun üzülme vardir rabbimin bir bildiği tez zamanda kucağin dolar inş ...Ha cnm dusuk yaptim ben
Amin insallah rabbim baska acilar veremsinÇok uzuldum canim hakkinda hayirlisi neyse o olsun üzülme vardir rabbimin bir bildiği tez zamanda kucağin dolar inş ...
Amin canim sabir edip bekleyecegiz dogru gunu zamaniAmin insallah rabbim baska acilar veremsin
Nezamansa zamani o zmn hayrli bir evlat nasip etsin herkese
19.da oldu azar gecesi 3 siralari sanciyla uyandim hastaneye gittik hemen ama olmadi tutunamadi yavrum
Kismet deilmis nasip deilmis
Amin ins. CumlemizeTakdir Allah'ın. Çok geçmiş olsun. Allah'ım kisa zamanda saglikli bir hamilelikle sağlıklı bir bebek nasip etsin sana.
@hicbirseymi
mutsuzperi
P pudink
@quazza
@melita09
@lalsu01
@yeld23
@zeppp16
-TubiSh-
@meraklitursucu
Kizlaaarrrr tatli hamissleeerrr nerelerdesiniz napiyorsunuz hic gelmiyorsunuz buralara artik
@hicbirseymi
mutsuzperi
P pudink
@quazza
@melita09
@lalsu01
@yeld23
@zeppp16
-TubiSh-
@meraklitursucu
Cnm artık benim eşimde ha diyince yanımda olamayacakbende eylülde kaybettim ama Allahım eylüle daha çok var :) geçen sene ağustostan beri bekliyoruz veledi :)
Cok sevindim canim minicik bir kizimiz mi olacak simdi :) ismini koydunuz mu :) benim durumum uzun hala dis gebelikle ugrasiyorum yeni denemem kis sonu bahar basi gibi olur herhalde bakicaz duruma gore hayirlisi.Selam canım napalım allaha şükür devam etmeye çalışıyorum ben korku endişe oluyo tabi hep bi panik halindeyim bi kızımız olucakmış bizim bu arada :)Şimdilik iyi gidiyo bi sıkıntımız yok karnım yeni yeni çıkmaya başladı 15.haftadayım allah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu sen nasılsın nasıl gidiyo varmı gelişme?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?