Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kizlar bakin havamiz değissin bugün doğmamiş ortada olmayan miniğime ne aldim hemde 2 tane digeride cok tatli

Eklentiler

• 20151022_191435-1.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 41
@hicbirseymi
mutsuzperi
P pudink
@quazza
@melita09

@lalsu01

@yeld23
@zeppp16

-TubiSh-
@meraklitursucu

Kizlaaarrrr tatli hamissleeerrr nerelerdesiniz napiyorsunuz hic gelmiyorsunuz buralara artik

Selam canım napalım allaha şükür devam etmeye çalışıyorum ben korku endişe oluyo tabi hep bi panik halindeyim bi kızımız olucakmış bizim bu arada :)Şimdilik iyi gidiyo bi sıkıntımız yok karnım yeni yeni çıkmaya başladı 15.haftadayım allah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu sen nasılsın nasıl gidiyo varmı gelişme?

@hicbirseymi
mutsuzperi
P pudink
@quazza
@melita09

@lalsu01

@yeld23
@zeppp16

-TubiSh-
@meraklitursucu

Kizlaaarrrr tatli hamissleeerrr nerelerdesiniz napiyorsunuz hic gelmiyorsunuz buralara artik

Slm :) canım bu çift çizgiyi görmek için yaptığımız dertte neymiş asıl ondan sonra başlıyor :))) yok kesesi yok kalp atışı ikili testi cinsiyeti :))) ama böyle derde can kurban :)))
Bu arada çok iyiyiz Allaha şükür herşey yolunda. Bu gün cinsiyette öğrendik:) KIZIM olucak teyzesi :)
Allah herkesin gönlüne göre versin.Rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın.
Sen nasılsın :) pek takip edemedim seni nasıl gidiyor

charmant ım sana sormak istediğim upuzun soru silsilesi var canım, bıkmadan bana cevap verirsen çok sevinirim ya...
Şimdi bugün yarın adet olucam belli kahve lekelerim iyice arttı çünkü..ortalama 26-27 günde bir adet oluyorum. 23-24ekimi bat olarak alırsak, pazartesi hariç haftaiçi eşimle birarada olma şansım yok 7kasım da çok yakın bir arkadaşımın bebeğinin 1.yas günü, ancak eşim sadece 8kasım akşamı en erken gelebilir...10kasımda da gider...benim bu ay hamilelik tutmaz demi? Tutması için hangi günler birarada olmalıyım? Birde ovu kiti alayımmı? Kafam karmakarışıkı, çok sordum cnm hakkını helal et

Cok sevindim canim minicik bir kizimiz mi olacak simdi :) ismini koydunuz mu :) benim durumum uzun hala dis gebelikle ugrasiyorum yeni denemem kis sonu bahar basi gibi olur herhalde bakicaz duruma gore hayirlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…