Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Günaydın canım valla ben uyku ve sürekli mide bulantısı ile yaşamaya çalışıyorum :) Benim susam tanesi mahvediyor beni, Allahın izniyle bir kucağıma alayım ısırıcam heryerini :) sen nasılsın varmı bir gelişme?

Canim yarin olursan 26 gunden 19 u bat yapar 5 kasim da yum.gunun. ama 3 unde de yapmalisin. 5 inde de hatta mumkunse 7 sinde de olmuyorsa 3-5 kesin olmali cnm. Ama istersen ovu kiti al tabi daha emin olabilirsin. Dedigin gunler gec olur cnm tabii eger adet olursan her zaman sorabilirsin oyle sey mi olur ne yapiyoruz burda isimiz ne birbirimizden biseyler ogreniyoruz yada bildiklerimiz icin onay aliyoruz hadi insallah hersey rastgelsin.

Ayyyy ne guzelmis susam tanesii :)))) masallah ona. Benim hala suruyor tedavi asamam canim. Gececek bulantilar fln olsun sen sev annesi onu :)

Ayyy masallah masallahhh :) kizlarimiz cogaliyor adi ne olcak annesi cimcimenin :) cok sevindim herseyin yolunda olmasina canim. Masalah. Benim dis gebelik durumum beni surundurmeye devam ediyor tedavim daha bitmedi yeni denemelerim bu yuzden kis sonundan itibaren baslayacak bekliyoruz..

yaf gecikmeydi olcaktı oluyordu derken adete çevirdi kahverengi akıntı kana döndü karın ağrısı hemde 30. günde.o ff ya offf

Slm. Kizlar bir sorum olacak benim adetime 4 -5 gün var ve bugun acik kahverengi leke geldi ve hala devam ediyor ve hic agrilarim yok sizce bu ne olabilir .. bana yardim edin lütfen..

Slm. Kizlar bir sorum olacak benim adetime 4 -5 gün var ve bugun acik kahverengi leke geldi ve hala devam ediyor ve hic agrilarim yok sizce bu ne olabilir .. bana yardim edin lütfen..
Yerlesme kanamasi da olabilir ama hos olmayan birsey de olabilir cnm. Gozlemlemeye devam et mutlaka. Test yaptin mi hic?

Yerlesme kanamasi da olabilir ama hos olmayan birsey de olabilir cnm. Gozlemlemeye devam et mutlaka. Test yaptin mi hic?

Yazdigin icin tskler. Yok test yapmadim benim adetime yakin cok kasik agrilarim olurdu ama.bu sefer hic bir agrim olmadi sadece bel agrim.ve goguslerim sisti sasirdim birden gelince daha 1 hafta var adetime ve cok acik bir kahverengi leke.. hala azda.olsa var ve hic agrilarim yok .

Canım çok sağol bende tahmini öyle olduğunu düşünüyordum yumurtlamamın, biz ancak bu hafta 31-1-2snde kesin olur. 3ü net değil sonra da olursa 9-10u gibi olur. Kısmet napalım. Buayda pek olucak gibi değil hayırlısı cnm çok teşekkürler yine de tatlım :) bebek olayını düşünmediğimiz ve birbirimizin üzerine atladığımız günleri çok özledim ben

İnsallah bisey olur ve 3-5 denk gelirsiniz cnm. Yada erken veya gec yumurtlarsin belki En kotusu madem bu ay denk gelmiyor siz cocugu bosverin gorunce birbirinizi artik atlar misiniz nasil yaparsiniz siz dusunun gelsin romantik sehvetli geceler

Ya kızlar birşey söylicem ama bir tuhaf hissediyorum birkaç gündür. Sanki bu ay kalıcakmışım gibi hissediyorum.
Ve bu duyguya çokta kaptırmak istemiyorum kendimi.
Ama hep içimde bu ay oldu hissi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…