- 26 Aralık 2014
- 351
- 111
- 323
- 34
Canim yarin olursan 26 gunden 19 u bat yapar 5 kasim da yum.gunun. ama 3 unde de yapmalisin. 5 inde de hatta mumkunse 7 sinde de olmuyorsa 3-5 kesin olmali cnm. Ama istersen ovu kiti al tabi daha emin olabilirsin. Dedigin gunler gec olur cnm tabii eger adet olursancharmant ım sana sormak istediğim upuzun soru silsilesi var canım, bıkmadan bana cevap verirsen çok sevinirim ya...
Şimdi bugün yarın adet olucam belli kahve lekelerim iyice arttı çünkü..ortalama 26-27 günde bir adet oluyorum. 23-24ekimi bat olarak alırsak, pazartesi hariç haftaiçi eşimle birarada olma şansım yok7kasım da çok yakın bir arkadaşımın bebeğinin 1.yas günü, ancak eşim sadece 8kasım akşamı en erken gelebilir...10kasımda da gider...benim bu ay hamilelik tutmaz demi? Tutması için hangi günler birarada olmalıyım? Birde ovu kiti alayımmı? Kafam karmakarışıkı, çok sordum cnm hakkını helal et
Ayyyy ne guzelmis susam tanesii :)))) masallah ona. Benim hala suruyor tedavi asamam canim. Gececek bulantilar fln olsun sen sev annesi onu :)Günaydın canım valla ben uyku ve sürekli mide bulantısı ile yaşamaya çalışıyorum :) Benim susam tanesi mahvediyor beni, Allahın izniyle bir kucağıma alayım ısırıcam heryerini :) sen nasılsın varmı bir gelişme?
Ayyy masallah masallahhh :) kizlarimiz cogaliyor adi ne olcak annesi cimcimenin :) cok sevindim herseyin yolunda olmasina canim. Masalah. Benim dis gebelik durumum beni surundurmeye devam ediyor tedavim daha bitmedi yeni denemelerim bu yuzden kis sonundan itibaren baslayacak bekliyoruz..Slm :) canım bu çift çizgiyi görmek için yaptığımız dertte neymiş asıl ondan sonra başlıyor :))) yok kesesi yok kalp atışı ikili testi cinsiyeti :))) ama böyle derde can kurban :)))
Bu arada çok iyiyiz Allaha şükür herşey yolunda. Bu gün cinsiyette öğrendik:) KIZIM olucak teyzesi :)
Allah herkesin gönlüne göre versin.Rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın.
Sen nasılsın :) pek takip edemedim seni nasıl gidiyor
Bu tarz durumlar ilk defa mi oluyor cnm.yaf gecikmeydi olcaktı oluyordu derken adete çevirdi kahverengi akıntı kana döndü karın ağrısı hemde 30. günde.o ff ya offf
Yerlesme kanamasi da olabilir ama hos olmayan birsey de olabilir cnm. Gozlemlemeye devam et mutlaka. Test yaptin mi hic?Slm. Kizlar bir sorum olacak benim adetime 4 -5 gün var ve bugun acik kahverengi leke geldi ve hala devam ediyor ve hic agrilarim yok sizce bu ne olabilir .. bana yardim edin lütfen..
Yerlesme kanamasi da olabilir ama hos olmayan birsey de olabilir cnm. Gozlemlemeye devam et mutlaka. Test yaptin mi hic?
Canım çok sağol bende tahmini öyle olduğunu düşünüyordum yumurtlamamın, biz ancak bu hafta 31-1-2snde kesin olur. 3ü net değil sonra da olursa 9-10u gibi olur. Kısmet napalım. Buayda pek olucak gibi değil hayırlısı cnm çok teşekkürler yine de tatlım :) bebek olayını düşünmediğimiz ve birbirimizin üzerine atladığımız günleri çok özledim benCanim yarin olursan 26 gunden 19 u bat yapar 5 kasim da yum.gunun. ama 3 unde de yapmalisin. 5 inde de hatta mumkunse 7 sinde de olmuyorsa 3-5 kesin olmali cnm. Ama istersen ovu kiti al tabi daha emin olabilirsin. Dedigin gunler gec olur cnm tabii eger adet olursanher zaman sorabilirsin oyle sey mi olur ne yapiyoruz burda isimiz ne birbirimizden biseyler ogreniyoruz yada bildiklerimiz icin onay aliyoruz hadi insallah hersey rastgelsin.
Canım çok sağol bende tahmini öyle olduğunu düşünüyordum yumurtlamamın, biz ancak bu hafta 31-1-2snde kesin olur. 3ü net değil sonra da olursa 9-10u gibi olur. Kısmet napalım. Buayda pek olucak gibi değil hayırlısı cnm çok teşekkürler yine de tatlım :) bebek olayını düşünmediğimiz ve birbirimizin üzerine atladığımız günleri çok özledim ben
Ben burdayımmB bambay
C canus123
H Hayal Peri
Lilyumas
Tugcekucuk
ada_aras cuma test
Skry10 29 Ekim test
Eylemeylemce bekliyoruz
Veson cmtsi test
mavimli
kelebek922
Svl2425
@hadiinsallah
Themodernmumma
nisamelek
gbbc
Pokahontass
G Gezginanneadayi89
Y yapayalniz1
M melev
gulit_me
@Emineeetuba
@myssteriouss
@niglibe
Tuanam21
@yagmur559
Heyecanli89
ruziyye
casun
@aspnr
prensinin_prensesi
tontikto
Semackgz
Gunaaydiiiinnnn :) uzun suredir ugramayan arkadaslaaar nerelerdesiniz neler yapiyorsunuz bir ses verin arada ugrayin gul yuzunuzu gorelim( lafim ugramayanlara )
Ben burdayımm
Ay kuzuummm insallah hicbir belirti olmadan hamile kalirsin ogrendikten sonra baslarKizlar bende hala migren ve sivilce yok ama bu ay da olmamis olabilir. 27-29 Ekim arasi bekliyorum.
Valla kasikta hafif agrilanma oluyor bazen ama havalar da sogudu artik usutuyoruz. Sen de kurtulursun artik su durumdan insallah canim..Ay kuzuummm insallah hicbir belirti olmadan hamile kalirsin ogrendikten sonra baslar
Sen bosver bu ay hiiiic dinleme onlari usutmusundur bosverValla kasikta hafif agrilanma oluyor bazen ama havalar da sogudu artik usutuyoruz. Sen de kurtulursun artik su durumdan insallah canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?