Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kizlar ben bu ayda fos çıktım. İnşallah bekleyenlerden güzel haberler alırız. Rüyamda yumurtlama akıntım gelmiş aaa diyorum ben adetim daha yumurta akıntım nasıl gelmiş olabilir?? Rüyamda bile bunlarla uğraşıyorum. Allah'ım sonumuzu hayir etsin.

@hicbirseymi
@mutsuzperi
@pudink
quazza
@melita09

@lalsu01

@yeld23
@zeppp16

@-TubiSh-
@meraklitursucu

Kizlaaarrrr tatli hamissleeerrr nerelerdesiniz napiyorsunuz hic gelmiyorsunuz buralara artik
İyiyiz canım çok şükür gelıyorum bı arada bakıyorum kımler ne yapmıs dıye ozellıkle sana bakıyorum inşallah Allah en yakın ve hayırlı zamanda evlat sahibi olmayı nasıp eder çok güzel bi duygu ama hamıle kaldıktan sonrada kaybetme korkusu cok fazla oluyor işte kese boş mu dolumu kalbı atcakmı sonra ıkılı test nasıl cıkcak hep bunları dusunuyosun hamıle kalma kısmı daha kolay sankı tabıkı hepınız bunu ne olursa olsun yasamak istiyosunuz tez zamanda kavusursunuz bebişlerinize inş

Oof of valla haklisin sonumuz hayrolsun.. Hadi bakalim Kasimda ask baskadir Allah rast getirsin

İnsallah cnm tesekkur ederim :) Ne kadar oldu bebis belli etti mi kendini?

İnsallah cnm tesekkur ederim :) Ne kadar oldu bebis belli etti mi kendini?
15.haftadayız bakalım haftaya cınsıyet bellı olucak sanırım benm ıcıme dogan bısı yok ama hayırlsı olsun saglıklı olsunda cınsıyetı cok merak etmıyorum bıle mıde bulantılarından halsızlıkten yenı cıktım sayılır bıde calısıyorum cok zordu bu surec ınsallah bundan snra keyfını surme kısmına gecıcem :)

Ayyy benim yumurta nazli, bin kişi ister bir kişi alır modunda. Ee spermciklerde anladığım kadarıyla biraz havalı ukala sana mi kaldık tipsiz şey diyorlar benim yumurtaya ve bizim döllenme bir türlü olmuyor.ben şimdi diyorumki çocuklar ferhat dağları delmiş leyla için hadi bi gayret, yumurtaya da diyorumki fazla naz aşık usandırır zaten 24 saatin var tatlım sonra adet olacağım göçüp gideceksin yapma böyle. Ayyy bi dinletemedim kendimi. Kasımda Aşk Başkadır. Hadi bi sevin bi kavuşun birbirinize. Kendim için kocam için demiyorum ki. Onlar için diyorum vallahi. Birbirlerinden elektrik alsınlar diye uğraşıyorum.

Ooohhh cikar keyfini valla yakisir hayirlisiyla alirsin insallah kucagina da

İlahi yaaa

Olacak tabii ki napalim benim de durumum ayni sayilir bekle dur.. Gulmezsek olmuyor somurt somurt nolcak ki sonu sal gitsin haydeee hoppaaa

charmant buralardayim cnm okuyorum sadece :) adet olunca cenemiz kapaniyor bende diyete basladim cnm bide internetten ovu ve gebelik testi siparisi verdim ben kesin ilk gebeligim gibi aralikta hamile kalcam :) tabi insallah bunun sonu saglikli olur

Kızlar selam şeffaf akintim var yumurta akı gibi 5 gün öncede gelmişti şimdi yumurtluyo olamam herhalde

25 ekim bat günüm bekliyoruumm... kelebek922

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…