Ya kızlar birşey söylicem ama bir tuhaf hissediyorum birkaç gündür. Sanki bu ay kalıcakmışım gibi hissediyorum.
Ve bu duyguya çokta kaptırmak istemiyorum kendimi.
Ama hep içimde bu ay oldu hissi var
İnş aynısını bende regl geçikince söylerimmmHoptirililaaylaaayyy laylay lilayloomm
İyiyiz canım çok şükür gelıyorum bı arada bakıyorum kımler ne yapmıs dıye ozellıkle sana bakıyorum inşallah Allah en yakın ve hayırlı zamanda evlat sahibi olmayı nasıp eder çok güzel bi duygu ama hamıle kaldıktan sonrada kaybetme korkusu cok fazla oluyor işte kese boş mu dolumu kalbı atcakmı sonra ıkılı test nasıl cıkcak hep bunları dusunuyosun hamıle kalma kısmı daha kolay sankı tabıkı hepınız bunu ne olursa olsun yasamak istiyosunuz tez zamanda kavusursunuz bebişlerinize inş@hicbirseymi
@mutsuzperi
@pudink
quazza
@melita09
@lalsu01
@yeld23
@zeppp16
@-TubiSh-
@meraklitursucu
Kizlaaarrrr tatli hamissleeerrr nerelerdesiniz napiyorsunuz hic gelmiyorsunuz buralara artik
Oof of valla haklisin sonumuz hayrolsun.. Hadi bakalim Kasimda ask baskadirKizlar ben bu ayda fos çıktım. İnşallah bekleyenlerden güzel haberler alırız. Rüyamda yumurtlama akıntım gelmiş aaa diyorum ben adetim daha yumurta akıntım nasıl gelmiş olabilir?? Rüyamda bile bunlarla uğraşıyorum. Allah'ım sonumuzu hayir etsin.
İnsallah cnm tesekkur ederim :) Ne kadar oldu bebis belli etti mi kendini?İyiyiz canım çok şükür gelıyorum bı arada bakıyorum kımler ne yapmıs dıye ozellıkle sana bakıyorum inşallah Allah en yakın ve hayırlı zamanda evlat sahibi olmayı nasıp eder çok güzel bi duygu ama hamıle kaldıktan sonrada kaybetme korkusu cok fazla oluyor işte kese boş mu dolumu kalbı atcakmı sonra ıkılı test nasıl cıkcak hep bunları dusunuyosun hamıle kalma kısmı daha kolay sankı tabıkı hepınız bunu ne olursa olsun yasamak istiyosunuz tez zamanda kavusursunuz bebişlerinize inş
15.haftadayız bakalım haftaya cınsıyet bellı olucak sanırım benm ıcıme dogan bısı yok ama hayırlsı olsun saglıklı olsunda cınsıyetı cok merak etmıyorum bıle mıde bulantılarından halsızlıkten yenı cıktım sayılır bıde calısıyorum cok zordu bu surec ınsallah bundan snra keyfını surme kısmına gecıcem :)İnsallah cnm tesekkur ederim :) Ne kadar oldu bebis belli etti mi kendini?
Ooohhh cikar keyfini valla yakisir15.haftadayız bakalım haftaya cınsıyet bellı olucak sanırım benm ıcıme dogan bısı yok ama hayırlsı olsun saglıklı olsunda cınsıyetı cok merak etmıyorum bıle mıde bulantılarından halsızlıkten yenı cıktım sayılır bıde calısıyorum cok zordu bu surec ınsallah bundan snra keyfını surme kısmına gecıcem :)
İnşallah canım hepımız inşallahOoohhh cikar keyfini valla yakisirhayirlisiyla alirsin insallah kucagina da
Ayyy benim yumurta nazli, bin kişi ister bir kişi alır modunda. Ee spermciklerde anladığım kadarıyla biraz havalı ukala sana mi kaldık tipsiz şey diyorlar benim yumurtaya ve bizim döllenme bir türlü olmuyor.ben şimdi diyorumki çocuklar ferhat dağları delmiş leyla için hadi bi gayret, yumurtaya da diyorumki fazla naz aşık usandırır zaten 24 saatin var tatlım sonra adet olacağım göçüp gideceksin yapma böyle. Ayyy bi dinletemedim kendimi. Kasımda Aşk Başkadır. Hadi bi sevin bi kavuşun birbirinize. Kendim için kocam için demiyorum ki. Onlar için diyorum vallahi. Birbirlerinden elektrik alsınlar diye uğraşıyorum.
Aklımda deli sorular, konuşma baloncuklari, ruyalar, hayaller, umutlar, boyle şakalar falan. Başka turlu olmuyor. Kendi kendime karikaturler cizmezsem depresyona giricem. Hayat zaten zor. En iyisi umutlari kalbime doldurup beklemek. Birgün olacak Allah'ım nasip ederse.İlahi yaaa
Olacak tabii ki napalim benim de durumum ayni sayilir bekle dur.. Gulmezsek olmuyor somurt somurt nolcak ki sonu sal gitsin haydeee hoppaaaAklımda deli sorular, konuşma baloncuklari, ruyalar, hayaller, umutlar, boyle şakalar falan. Başka turlu olmuyor. Kendi kendime karikaturler cizmezsem depresyona giricem. Hayat zaten zor. En iyisi umutlari kalbime doldurup beklemek. Birgün olacak Allah'ım nasip ederse.
Evrene pozitif enerji gonderiyorum. Hımmmmmm ımmmmmmmOlacak tabii ki napalim benim de durumum ayni sayilir bekle dur.. Gulmezsek olmuyor somurt somurt nolcak ki sonu sal gitsin haydeee hoppaaa
Diye diye belirti getirttik cok agir bel agrisi girdi sabahtan beri bana. Kasik ile beraber :) Dpo 10 dayim bugun.İlahi yaaa
Yok yok sana oyle geliyodur kış kııışş :))))Diye diye belirti getirttik cok agir bel agrisi girdi sabahtan beri bana. Kasik ile beraber :) Dpo 10 dayim bugun.
Evrene pozitif enerji gonderiyorum. Hımmmmmm ımmmmmmm
@bambay
@canus123
@Hayal Peri
@Lilyumas
@Tugcekucuk
@ada_aras cuma test
@Skry10 29 Ekim test
Eylemeylemce bekliyoruz
@Veson cmtsi test
@mavimli
kelebek922
@Svl2425
@hadiinsallah
Themodernmumma
nisamelek
@gbbc
Pokahontass
@Gezginanneadayi89
@yapayalniz1
@melev
@Emineeetuba
@myssteriouss
@niglibe
@Tuanam21
@yagmur559
@Heyecanli89
@ruziyye
@casun
@aspnr
@prensinin_prensesi
@tontikto
Semackgz
Gunaaydiiiinnnn :) uzun suredir ugramayan arkadaslaaar nerelerdesiniz neler yapiyorsunuz bir ses verin arada ugrayin gul yuzunuzu gorelim( lafim ugramayanlara )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?