İnsallah cnm insalllaaaah aralarda gelin yorum yapin konusalim yahucharmant buralardayim cnm okuyorum sadece :) adet olunca cenemiz kapaniyor bende diyete basladim cnm bide internetten ovu ve gebelik testi siparisi verdim ben kesin ilk gebeligim gibi aralikta hamile kalcam :) tabi insallah bunun sonu saglikli olur
Bekleme bekleme kov batlari seneye gelsinler :)))25 ekim bat günüm bekliyoruumm... kelebek922
Sen elinden geldigince calis cnm :) yumurtlamadan sonra da devam edebiliyor akinti ve bu iyi biseye isaretKızlar selamşeffaf akintim var yumurta akı gibi 5 gün öncede gelmişti şimdi yumurtluyo olamam herhalde
Nasi olcak bu diyetler yemicem diyorum gittim kakaolu toplardan yedim az oncecharmant buralardayim cnm okuyorum sadece :) adet olunca cenemiz kapaniyor bende diyete basladim cnm bide internetten ovu ve gebelik testi siparisi verdim ben kesin ilk gebeligim gibi aralikta hamile kalcam :) tabi insallah bunun sonu saglikli olur
Hayırlısı bakalım bu ay hem istiyorum hem istemiyorum Rabbim hayırlısı ni versin :)Sen elinden geldigince calis cnm :) yumurtlamadan sonra da devam edebiliyor akinti ve bu iyi biseye isaret
Ayrıca iyi birşey derken olabilir mi yaniSen elinden geldigince calis cnm :) yumurtlamadan sonra da devam edebiliyor akinti ve bu iyi biseye isaret
bi dokuz ay sonra gelsinler :)Bekleme bekleme kov batlari seneye gelsinler :)))
Nasi olcak bu diyetler yemicem diyorum gittim kakaolu toplardan yedim az once
amanın inş cnm inan kafamdan çıkarmak istiyorum bu düşünceyi, ama kafa otomatikman hesap kitaba başlıyor. Güya regl günümü bilmezdim ama tahmin ediyordum az çok...Buarada sabah lavaboda kırmızı kan geldi su gibi biraz...Ondan beridir yine bişey yok
İnsallah bisey olur ve 3-5 denk gelirsiniz cnm. Yada erken veya gec yumurtlarsin belkiEn kotusu madem bu ay denk gelmiyor siz cocugu bosverin gorunce birbirinizi artik atlar misiniz nasil yaparsiniz siz dusunun gelsin romantik sehvetli geceler
Canım çok tatlısın ya :) evet bunlar pek bi kendini bişey sandılar, artık buluşsunlar yoksa spermlere laboratuvarda ben göstericem yollarınıAyyy benim yumurta nazli, bin kişi ister bir kişi alır modunda. Ee spermciklerde anladığım kadarıyla biraz havalı ukala sana mi kaldık tipsiz şey diyorlar benim yumurtaya ve bizim döllenme bir türlü olmuyor.ben şimdi diyorumki çocuklar ferhat dağları delmiş leyla için hadi bi gayret, yumurtaya da diyorumki fazla naz aşık usandırır zaten 24 saatin var tatlım sonra adet olacağım göçüp gideceksin yapma böyle. Ayyy bi dinletemedim kendimi. Kasımda Aşk Başkadır. Hadi bi sevin bi kavuşun birbirinize. Kendim için kocam için demiyorum ki. Onlar için diyorum vallahi. Birbirlerinden elektrik alsınlar diye uğraşıyorum.
varya çikolata ve tatlı hastasıyım :) güya 1 aydır dikkat ediyorum ama full bu ay hep doğum günleri vardı, yediğine dikkat etsende tatlıyı kesmeden bişey fayda etmiyorNasi olcak bu diyetler yemicem diyorum gittim kakaolu toplardan yedim az once
Ben İlaçla adet oldum gecen ay. Bu ay aşılama olacaktı ama kıstım gitmedi için dRum ilac verip buyutmeyelım kıstı dedi bu ay oyle bos gecti calısma da olmadı. 3 kasımda adet olmayı bekliyorum simdi inşallah ilaca gerek kalmadan olabilirimGunaaydiiiinnnn :) uzun suredir ugramayan arkadaslaaar nerelerdesiniz neler yapiyorsunuz bir ses verin arada ugrayin gul yuzunuzu gorelim( lafim ugramayanlara )
İnsallah cnm. Bizi habersiz birakma buralardaBen İlaçla adet oldum gecen ay. Bu ay aşılama olacaktı ama kıstım gitmedi için dRum ilac verip buyutmeyelım kıstı dedi bu ay oyle bos gecti calısma da olmadı. 3 kasımda adet olmayı bekliyorum simdi inşallah ilaca gerek kalmadan olabilirim
Evet olabilirAyrıca iyi birşey derken olabilir mi yani
Hahaha inan ayni durumdayim gecen seneden beri bisey almadim :))))Ya bende trendyoldan falan biseyler bakiyorum. Almaya niyetleniyorum sonra aaa hamile kalirsam olmaz diye vazgeciyorum. Yazinda kendime hic bisry alamadim bu yuzden, kışıda böyle geciricem herhalde. En çok eşim seviniyo bu duruma.
Offf bende yaaa 52 olmaliyimcharmant sorma cnm valla :) benim tatliyla aram yokta ekmek delisiyim :) artik olucak bir sekilde valla bu kiloyla hamile kalirsam kapilardan sigmam valla 52 kiloya bir dussem yeter bana :)
Bebis gelmiyosa kilolar gitsin :)Offf bende yaaa 52 olmaliyim
Amin cnm.Hayirli cumalar . bereketli aşureler canlarim. Tuttugumuz oruclar dualar kabul oldun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?