Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
İnsallah cnm insalllaaaah aralarda gelin yorum yapin konusalim yahu

Nasi olcak bu diyetler yemicem diyorum gittim kakaolu toplardan yedim az once

Ya bende trendyoldan falan biseyler bakiyorum. Almaya niyetleniyorum sonra aaa hamile kalirsam olmaz diye vazgeciyorum. Yazinda kendime hic bisry alamadim bu yuzden, kışıda böyle geciricem herhalde. En çok eşim seviniyo bu duruma.

amanın inş cnm inan kafamdan çıkarmak istiyorum bu düşünceyi, ama kafa otomatikman hesap kitaba başlıyor. Güya regl günümü bilmezdim ama tahmin ediyordum az çok...Buarada sabah lavaboda kırmızı kan geldi su gibi biraz...Ondan beridir yine bişey yok karın ağrımda yok, söküleydi iyiydi ya..

Canım çok tatlısın ya :) evet bunlar pek bi kendini bişey sandılar, artık buluşsunlar yoksa spermlere laboratuvarda ben göstericem yollarını D

Nasi olcak bu diyetler yemicem diyorum gittim kakaolu toplardan yedim az once
varya çikolata ve tatlı hastasıyım :) güya 1 aydır dikkat ediyorum ama full bu ay hep doğum günleri vardı, yediğine dikkat etsende tatlıyı kesmeden bişey fayda etmiyor

Gunaaydiiiinnnn :) uzun suredir ugramayan arkadaslaaar nerelerdesiniz neler yapiyorsunuz bir ses verin arada ugrayin gul yuzunuzu gorelim ( lafim ugramayanlara )
Ben İlaçla adet oldum gecen ay. Bu ay aşılama olacaktı ama kıstım gitmedi için dRum ilac verip buyutmeyelım kıstı dedi bu ay oyle bos gecti calısma da olmadı. 3 kasımda adet olmayı bekliyorum simdi inşallah ilaca gerek kalmadan olabilirim

İnsallah cnm. Bizi habersiz birakma buralarda

Ya bende trendyoldan falan biseyler bakiyorum. Almaya niyetleniyorum sonra aaa hamile kalirsam olmaz diye vazgeciyorum. Yazinda kendime hic bisry alamadim bu yuzden, kışıda böyle geciricem herhalde. En çok eşim seviniyo bu duruma.
Hahaha inan ayni durumdayim gecen seneden beri bisey almadim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…