İcin rahat olsun canim hicbirsey olmaz Allahin izniyleMerhaba benim adetim bugün olmalıydı aslında dün tüm adet belirtilerini yaşadım. Bazen 2 3 gün gecikebiliyor. Şimdi de kaplıcaya gidiyoruz sizce suya girsem zararı olur mu .
doğumgünün kutlu olsun canımmm nice mutlu senelereee.. o aklına gelen umutları hemen unut bence.çünkü bizi mahveden onlar.adet gecikir hamile miyim...?test negatif çıkar test yanlış olabilir mi..?kan negatif çıkar her yerde ararız negatif çıkıp hamile olan var mı..?adet oluruz üstüne mi gördüm acaba..?allah vakti zamanı gelince kucağına almayı nasip eder inşallah.Bugun benim dogum gunum ama bebisim gelip annesine hediye vermediEn cok bu ay istedim herhalde bebis olmasini adet oldugum halde ya ustune gorduysem diye boş umutlarim var off offf
offf bazen de bu kadar iyi düşünmek de insanı yoruyor galiba ben de yavaştan 5. aya doğru transfer olucam inşallah.
doğumgünün kutlu olsun canımmm nice mutlu senelereee.. o aklına gelen umutları hemen unut bence.çünkü bizi mahveden onlar.adet gecikir hamile miyim...?test negatif çıkar test yanlış olabilir mi..?kan negatif çıkar her yerde ararız negatif çıkıp hamile olan var mı..?adet oluruz üstüne mi gördüm acaba..?allah vakti zamanı gelince kucağına almayı nasip eder inşallah.
iyi dileklerin icin tesekkur ederim cnmm.Aynen oyle valla internette aradigim herseyi bana yazmissin Eşim diyo kirdircan bana su telefonu :) valla bunlara bakmaktan kocisle ilgilenemez hale geldim
Üzülme kuzum bundada vardir bi hayir . Dogum gunun kutlu olsun . Eşin ile nice senelere inşBugun benim dogum gunum ama bebisim gelip annesine hediye vermediEn cok bu ay istedim herhalde bebis olmasini adet oldugum halde ya ustune gorduysem diye boş umutlarim var off offf
Doğum günün kutlu olsun tatlımm. Nice mutlu yillara saglikla...bu yasin sana hayatinda en cok istedigin sifati versin sana...Bugun benim dogum gunum ama bebisim gelip annesine hediye vermediEn cok bu ay istedim herhalde bebis olmasini adet oldugum halde ya ustune gorduysem diye boş umutlarim var off offf
Insallah cnm tez zamanda hayirlisi ile kavusuruzinternette aradığın her şeyi ben de aradım da ordan biliyorum:)amaaan hayırlısı olsun ya.canımız sağolsun.başkalarının ne dertleri var. tek derdimiz bu olsun hayırlısıyla ekim olmazsa kasım o olmazsa aralık ocak .
Canım doktora gittin mi bi nedeni varmo bunun iki defa yasadın çünkü neler etkiliyomus?çok geçmiş olsun inşallah sonraki denemende olumlu olur,dogru zamanda hayırlısıyla olsun inşallah .Evet benimki kızmış :) ben baya erkekçiydim ama olsun saglıkla gelsin isim Defne Beren Derin seçenekleri arasında kaldık bakalım karar vericez :)Cok sevindim canim minicik bir kizimiz mi olacak simdi :) ismini koydunuz mu :) benim durumum uzun hala dis gebelikle ugrasiyorum yeni denemem kis sonu bahar basi gibi olur herhalde bakicaz duruma gore hayirlisi.
Saol cnmcimmn. Insallah esimle, bebisimle nice nice yillara :)Üzülme kuzum bundada vardir bi hayir . Dogum gunun kutlu olsun . Eşin ile nice senelere inş
Amin. Cok saol cnm :)Doğum günün kutlu olsun tatlımm. Nice mutlu yillara saglikla...bu yasin sana hayatinda en cok istedigin sifati versin sana...
Tesekkurlerr cnmm
Ayyy butun isimler guzel :))) benim dis gebelik ilk canim ondan once kimyasal gecirdim martta da normal gebelikti ama bebek normal degildi o yuzden 15 haftalik dogurdum kuzum. Nasip bakalim. Ama sectiginiz isimler cok cici yaaaCanım doktora gittin mi bi nedeni varmo bunun iki defa yasadın çünkü neler etkiliyomus?çok geçmiş olsun inşallah sonraki denemende olumlu olur,dogru zamanda hayırlısıyla olsun inşallah .Evet benimki kızmış :) ben baya erkekçiydim ama olsun saglıkla gelsin isim Defne Beren Derin seçenekleri arasında kaldık bakalım karar vericez :)
Ins canim tez zamandaSaol cnmcimmn. Insallah esimle, bebisimle nice nice yillara :)
İnş Can'ım bir şey olduğunu düşünmesem de korkuyor insan ya varsa diyeİcin rahat olsun canim hicbirsey olmaz Allahin izniyle
Canım daha önce fsh yada amh hormon tahlilleri yaptırdın mı?kızlar yumurta rezervinin yaşlanması ve azalması diye bir hastalık okudum.benim de adet olursam 5 .ayım olacak sizce dr a gideyim mi yoksa bekleyeyim mi ocak a kadar?
hiç dr a gitmedim henüz.6 ay deneyeyim olmazsa gider kontrollerimi yaptırım dedim.kandan mı bakılıyor bunlar?Canım daha önce fsh yada amh hormon tahlilleri yaptırdın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?