Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Bu ay çok şükür lekelenmem 2gün oldu bugün zaten adet oldum. Biraz sancım var fenayım, sökülene kadar etkiliyor Eylemeylemce canım senle kırkımız karıştı, inş hamileliklerde aynı vakit...bu ay başından benim umudum yok eşimle görüşcezde tutturcazda olucakta... Kafadan aralıka attı benimki sağlık olsun napayım
Cuma işten eve gelmeyi sevmiyorum, eve gelmişşm kimse yok benim neyime...
Semackgz canım senin de doğum günün kutlu olsun:)

hiç dr a gitmedim henüz.6 ay deneyeyim olmazsa gider kontrollerimi yaptırım dedim.kandan mı bakılıyor bunlar?
Evet tatlım kandan bakılıyor, biraz daha bekleyeblirsin inş zaten 6ay olmaması normal, hatta yaş küçükse 1 yıl bile bekleniyor..seninle aynı gidiyoruz, bende bugün 5. Adetimi oldum benim bir dşüğüm var 1 yıl oldu...

olmadı ocak ayında bi baktırırım içim rahat etsin diye..

bu arada yaş 29 cuk

hiç dr a gitmedim henüz.6 ay deneyeyim olmazsa gider kontrollerimi yaptırım dedim.kandan mı bakılıyor bunlar?

Canım fsh ve özellikle amh yumurta rezervi için yapılan tahliller. Sen yumurta rezervi zlığı falan diyince ben yaptırdın mı diye merak ettim. Ben bir prof. Dr. Gitmiştim bana demişti ki tıptan uzak durun. Dert aramayın dert bulursunuz. Kafaya takmayın olur bebeğiniz. Onun için acele etme derim. Ama örneğin adet gecikmesi veya erken olması, şiddetli gögüs agrısı vs gibi belirgin sıkıntıların varsa tabi gitmekte fayda var.

Ayyyy canımmm inşallah. Ben 10. Gün falan yumurtluyorum. Canım 29 ekim tatilinde görüşmebsansınız yok mu?

bebek düşündüğümüzden beri gecikmelerim ve erken gelmelerim oluyor. bazı forumlarda aylarca boşuna uğraşmışım.yok eşimde şu hastalık çıktı ben de bu hastalık çıktı yazanları okuyorum da geç kalmaktan korkuyorum.

Ne kadar gec veya erken 3-5 gün olduğunda düzensizlk olarak değerlendirilmiyor canım. Daha önce hiç gitmediysen adetinin 3. Günü aç gitmeni öneririm. Hormon tahlillerin yapılır. Ama daha önce smear yaptırmadıysan kdınlar için önemli bir test. Ultrasondan bakılır. İçini rahatlatmak için gidebilirsin tabiki. Bende kurtluyum bu konuda. Hsg bile çektirdim, hormon tahlilleri, smear vs. Ama yinede içim bir türlü rahat etmiyor benim. Uğraştıkça uğraşasım geliyor malesef.

Ayyyy canımmm inşallah. Ben 10. Gün falan yumurtluyorum. Canım 29 ekim tatilinde görüşmebsansınız yok mu?
Canım çok bilinen futbol takımlarından birinde eşim antrenör, çok emek verdi ve yüksek yerlere geldi. Hiçbişekilde benim kariyerimi engellemedi, bende onun kini engellemek istemiyorum. Sporcuların en körü ihtimal 2-3güne bir antreman yapması gerekyor. Oyüzden onların nezaman tatil olucakları belli olmuyor malesef... Mesela 30unda turnuvaları varmış farklı bir şehre gidecekmiş, seçim günü bile görüşemeyenilşriz cnm akşam onada moralim bozuldu...adetinde verdiği depresyonla başladım zırlamaya... Geçicek ama bugünlerde...bende busene çok çalışıp onun olduğu şehirde kadro bulmsya uğrasacağım...hep o günleri hayal ediyorum, bebişte annesini babasını birarada görmek istediği için şuan gelmek istemiyor heralde napalım bundada vardır bi hayır...
Ovu testi aldım bakalım kaçıncı gün yumurtlayacağım kısmet..

Tesekkur ederm cnm :)

Canim hayal ettiginiz gibi olsun hersey inşallah. Emeklerinizin mukafatini alirsiniz kisa zamanda inşallah. Bende eylulu boş geçtim ablamlardaydik butun ovulasyon zamani. Bu ay olmazsa üzülme tatlım. Nasipten öteye gidilmiyorki. Bizim yaptigimiz planlarin hiç onemi yokki. Allah'ın dediği olur. Zaten olacaksa her turlu her şekilde olur. Sakın stres yapma, uzme kendini canim.

İcini ferah tut canim. Elbette gececek bu gunler musmutlu hepbirlikte olacaksiniz

İcini ferah tut canim. Elbette gececek bu gunler musmutlu hepbirlikte olacaksiniz
Siz varya can arkadaşlarsınız, gercekten birbirimizi görmesekte moral vermeye çalışıyorsunuz herzaman... Burdaki çoğu uakın(!) arkadaşlarım da vah vah tüh tüh nolucak sizin bu haliniz diyorlar iyice moral bozuyorlar...işte buyüzden kk yı seviyorum, ve herkesi tek tek merak ediyorum. İyi birşey olursa seviniyor, kötü olursa üzülüyorum...iyiki varsınız:)

Slm kizlar . bugun gece bitmeden eşinizde sizde gusül abdesti alin cok sevapmis butun gunahlara kefaletmiş aşure günü ya . bide bol fatiha ve tovbe istigfar getirin canlarin. Simdiden Allah kabul etsin

Canim benim sende iyi ki varsin. Biz cocukluk arkadaslarimla whatsapptan grup olusturduk msjlasiyoruz. Surekli soruyorlar saolsunlar ama hepsinin çocukları var ve aslında beni yaptıkları yorumlarla çok incitiyorlar. O yuzden onlarla hiç konusmak istemiyorum bu konuları. Bi arkadasim bugun yazmışki 2 evladi var Allah bağışlasın. Kizlar bian bebek yapmak geldi icimden madem eylemeylemce yapmiyor ben yapayimda bebek sevelim!!!! Gulucukler falan koymuş. Üzüldüm bunu yazdigina mesela.
Biz burda birbirimizi anlayan ayni stresi, sorunlari yaşayan kisileriz. Aynayiz bi anlamda. Birbirimizle ozelimizi paylasiyoruz. Fitne fesat olmadigindan da birbirimize boyle baglaniyoruz iste. Bende hepinizi seviyorum candan, kalpten. Allah'im hepimizin yüzünü güldürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…