- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Evet tatlım kandan bakılıyor, biraz daha bekleyeblirsin inş zaten 6ay olmaması normal, hatta yaş küçükse 1 yıl bile bekleniyor..seninle aynı gidiyoruz, bende bugün 5. Adetimi oldumhiç dr a gitmedim henüz.6 ay deneyeyim olmazsa gider kontrollerimi yaptırım dedim.kandan mı bakılıyor bunlar?
olmadı ocak ayında bi baktırırım içim rahat etsin diye..Evet tatlım kandan bakılıyor, biraz daha bekleyeblirsin inş zaten 6ay olmaması normal, hatta yaş küçükse 1 yıl bile bekleniyor..seninle aynı gidiyoruz, bende bugün 5. Adetimi oldumbenim bir dşüğüm var 1 yıl oldu...
bu arada yaş 29 cukEvet tatlım kandan bakılıyor, biraz daha bekleyeblirsin inş zaten 6ay olmaması normal, hatta yaş küçükse 1 yıl bile bekleniyor..seninle aynı gidiyoruz, bende bugün 5. Adetimi oldumbenim bir dşüğüm var 1 yıl oldu...
hiç dr a gitmedim henüz.6 ay deneyeyim olmazsa gider kontrollerimi yaptırım dedim.kandan mı bakılıyor bunlar?
Ayyyy canımmm inşallah. Ben 10. Gün falan yumurtluyorum. Canım 29 ekim tatilinde görüşmebsansınız yok mu?Bu ay çok şükür lekelenmem 2gün oldu bugün zaten adet oldum. Biraz sancım var fenayım, sökülene kadar etkiliyorEylemeylemce canım senle kırkımız karıştı, inş hamileliklerde aynı vakit...bu ay başından benim umudum yok eşimle görüşcezde tutturcazda olucakta... Kafadan aralıka attı benimki sağlık olsun napayım
Cuma işten eve gelmeyi sevmiyorum, eve gelmişşm kimse yok benim neyime...
Semackgz canım senin de doğum günün kutlu olsun:)
bebek düşündüğümüzden beri gecikmelerim ve erken gelmelerim oluyor. bazı forumlarda aylarca boşuna uğraşmışım.yok eşimde şu hastalık çıktı ben de bu hastalık çıktı yazanları okuyorum da geç kalmaktan korkuyorum.Canım fsh ve özellikle amh yumurta rezervi için yapılan tahliller. Sen yumurta rezervi zlığı falan diyince ben yaptırdın mı diye merak ettim. Ben bir prof. Dr. Gitmiştim bana demişti ki tıptan uzak durun. Dert aramayın dert bulursunuz. Kafaya takmayın olur bebeğiniz. Onun için acele etme derim. Ama örneğin adet gecikmesi veya erken olması, şiddetli gögüs agrısı vs gibi belirgin sıkıntıların varsa tabi gitmekte fayda var.
Ne kadar gec veya erken 3-5 gün olduğunda düzensizlk olarak değerlendirilmiyor canım. Daha önce hiç gitmediysen adetinin 3. Günü aç gitmeni öneririm. Hormon tahlillerin yapılır. Ama daha önce smear yaptırmadıysan kdınlar için önemli bir test. Ultrasondan bakılır. İçini rahatlatmak için gidebilirsin tabiki. Bende kurtluyum bu konuda. Hsg bile çektirdim, hormon tahlilleri, smear vs. Ama yinede içim bir türlü rahat etmiyor benim. Uğraştıkça uğraşasım geliyor malesef.bebek düşündüğümüzden beri gecikmelerim ve erken gelmelerim oluyor. bazı forumlarda aylarca boşuna uğraşmışım.yok eşimde şu hastalık çıktı ben de bu hastalık çıktı yazanları okuyorum da geç kalmaktan korkuyorum.
Canım çok bilinen futbol takımlarından birinde eşim antrenör, çok emek verdi ve yüksek yerlere geldi. Hiçbişekilde benim kariyerimi engellemedi, bende onun kini engellemek istemiyorum. Sporcuların en körü ihtimal 2-3güne bir antreman yapması gerekyor. Oyüzden onların nezaman tatil olucakları belli olmuyor malesef... Mesela 30unda turnuvaları varmış farklı bir şehre gidecekmiş, seçim günü bile görüşemeyenilşriz cnm akşam onada moralim bozuldu...adetinde verdiği depresyonla başladım zırlamaya... Geçicek ama bugünlerde...bende busene çok çalışıp onun olduğu şehirde kadro bulmsya uğrasacağım...hep o günleri hayal ediyorum, bebişte annesini babasını birarada görmek istediği için şuan gelmek istemiyor heraldeAyyyy canımmm inşallah. Ben 10. Gün falan yumurtluyorum. Canım 29 ekim tatilinde görüşmebsansınız yok mu?
Saol cnm :)Semackgz mutlu yıllar canım :)
Tesekkur ederm cnm :)Bu ay çok şükür lekelenmem 2gün oldu bugün zaten adet oldum. Biraz sancım var fenayım, sökülene kadar etkiliyorEylemeylemce canım senle kırkımız karıştı, inş hamileliklerde aynı vakit...bu ay başından benim umudum yok eşimle görüşcezde tutturcazda olucakta... Kafadan aralıka attı benimki sağlık olsun napayım
Cuma işten eve gelmeyi sevmiyorum, eve gelmişşm kimse yok benim neyime...
Semackgz canım senin de doğum günün kutlu olsun:)
Canim hayal ettiginiz gibi olsun hersey inşallah. Emeklerinizin mukafatini alirsiniz kisa zamanda inşallah. Bende eylulu boş geçtim ablamlardaydik butun ovulasyon zamani. Bu ay olmazsa üzülme tatlım. Nasipten öteye gidilmiyorki. Bizim yaptigimiz planlarin hiç onemi yokki. Allah'ın dediği olur. Zaten olacaksa her turlu her şekilde olur. Sakın stres yapma, uzme kendini canim.Canım çok bilinen futbol takımlarından birinde eşim antrenör, çok emek verdi ve yüksek yerlere geldi. Hiçbişekilde benim kariyerimi engellemedi, bende onun kini engellemek istemiyorum. Sporcuların en körü ihtimal 2-3güne bir antreman yapması gerekyor. Oyüzden onların nezaman tatil olucakları belli olmuyor malesef... Mesela 30unda turnuvaları varmış farklı bir şehre gidecekmiş, seçim günü bile görüşemeyenilşriz cnm akşam onada moralim bozuldu...adetinde verdiği depresyonla başladım zırlamaya... Geçicek ama bugünlerde...bende busene çok çalışıp onun olduğu şehirde kadro bulmsya uğrasacağım...hep o günleri hayal ediyorum, bebişte annesini babasını birarada görmek istediği için şuan gelmek istemiyor heraldenapalım bundada vardır bi hayır...
Ovu testi aldım bakalım kaçıncı gün yumurtlayacağım kısmet..
İcini ferah tut canim. Elbette gececek bu gunler musmutlu hepbirlikte olacaksinizCanım çok bilinen futbol takımlarından birinde eşim antrenör, çok emek verdi ve yüksek yerlere geldi. Hiçbişekilde benim kariyerimi engellemedi, bende onun kini engellemek istemiyorum. Sporcuların en körü ihtimal 2-3güne bir antreman yapması gerekyor. Oyüzden onların nezaman tatil olucakları belli olmuyor malesef... Mesela 30unda turnuvaları varmış farklı bir şehre gidecekmiş, seçim günü bile görüşemeyenilşriz cnm akşam onada moralim bozuldu...adetinde verdiği depresyonla başladım zırlamaya... Geçicek ama bugünlerde...bende busene çok çalışıp onun olduğu şehirde kadro bulmsya uğrasacağım...hep o günleri hayal ediyorum, bebişte annesini babasını birarada görmek istediği için şuan gelmek istemiyor heraldenapalım bundada vardır bi hayır...
Ovu testi aldım bakalım kaçıncı gün yumurtlayacağım kısmet..
Canim hayal ettiginiz gibi olsun hersey inşallah. Emeklerinizin mukafatini alirsiniz kisa zamanda inşallah. Bende eylulu boş geçtim ablamlardaydik butun ovulasyon zamani. Bu ay olmazsa üzülme tatlım. Nasipten öteye gidilmiyorki. Bizim yaptigimiz planlarin hiç onemi yokki. Allah'ın dediği olur. Zaten olacaksa her turlu her şekilde olur. Sakın stres yapma, uzme kendini canim.
Siz varya can arkadaşlarsınız, gercekten birbirimizi görmesekte moral vermeye çalışıyorsunuz herzaman... Burdaki çoğu uakın(!) arkadaşlarım da vah vah tüh tüh nolucak sizin bu haliniz diyorlar iyice moral bozuyorlar...işte buyüzden kk yı seviyorum, ve herkesi tek tek merak ediyorum. İyi birşey olursa seviniyor, kötü olursa üzülüyorum...iyiki varsınız:)İcini ferah tut canim. Elbette gececek bu gunler musmutlu hepbirlikte olacaksiniz
Canim benim sende iyi ki varsin. Biz cocukluk arkadaslarimla whatsapptan grup olusturduk msjlasiyoruz. Surekli soruyorlar saolsunlar ama hepsinin çocukları var ve aslında beni yaptıkları yorumlarla çok incitiyorlar. O yuzden onlarla hiç konusmak istemiyorum bu konuları. Bi arkadasim bugun yazmışki 2 evladi var Allah bağışlasın. Kizlar bian bebek yapmak geldi icimden madem eylemeylemce yapmiyor ben yapayimda bebek sevelim!!!! Gulucukler falan koymuş. Üzüldüm bunu yazdigina mesela.Siz varya can arkadaşlarsınız, gercekten birbirimizi görmesekte moral vermeye çalışıyorsunuz herzaman... Burdaki çoğu uakın(!) arkadaşlarım da vah vah tüh tüh nolucak sizin bu haliniz diyorlar iyice moral bozuyorlar...işte buyüzden kk yı seviyorum, ve herkesi tek tek merak ediyorum. İyi birşey olursa seviniyor, kötü olursa üzülüyorum...iyiki varsınız:)
Canim ben biliyodummmmmm, oleyuyyyuyyyyyyyyyy ! Senin icin kalktim :)))))))Kızlar test pozitifcharmant Themodernmumma ada_aras C canus123 Eylemeylemce gbbc @triton-x Semackgz Skry10 ve aklıma gelmeyen tüm topik Arkadaşlarım Rabbim en kısa zamanda sizlere de yaşatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?