Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Aynen benimde 17-18 yıllık arkadaşlarım var, hepsinin bebeği var. Artık farklı şehirde olduğum için biraraya gelme şansımız olmuyor, whatsappta da aynı şekilde konuşmaya başladıklarında dediğin gibi sen nasılsın diye sormadan tek konuştukları konu bebekleri, tamam konuşun belki bende olunca öyle konuşucam ama arada bana da bi sorun bi sıkıntın varmı diye...
Sende haklısın canım üzülmekte,,sana tavsiyem mümkün olduğunca bu tarz muhabbetlere girmemeye çalış. Hatta cevap verme, sen üzüldüğünle kalıyorsun çünkü... İnş bizlerinde olucak, biz aynı heyecanları paylaşacağız hatta o arkadaşlarıma ve çoğu kişiye 3aylık olmadan söylemeyecğim. Ama burdaki arkadaşlarıma direk haber veririrm inş o günleri de görürüz.
Ben buay görüşemiteceğimiz için saçımı kestirip uçlarına ombre yaptıracağım. Gidebilirsem epilasyon yarım kalmıştı ona randevu alıcam. Bu ayı böyle geçiştireceğin, darısı aralıka inş

Buarada sancı gece felaketti, ilaç almadan yatmıştım. Sancıyla uyandım sabaha karşı ilaç alıp geri ytyum. Neyseki sabaha geçmişti. Kürtajdan sonra ilaçsız geçirebiliyordum adeti ama 2 aydır yine eskiden olduğu gibi ilkgün feci ağrıyor gerçi eskiden 3 gün ilaç manyağı olurdum. Buna şükür napalım...

Ay inşallah düşmez birkaç tanıdık arkadaşla hamile kalmayı çok hayal ettim inşallah onlardan biri sen olursun :)
Canim ben bugun tekrar uyudum ve ruyamda seni gordum. Bugday tenli yuvarlak gozlu, basin kapaliydi hamistin. Cocuk erkekti. Konustuk sarildim sana, insallah saglikla kucagina alacaksin oyle hissettim ben. Cok guzel bi ruyaydi.

Canım sonunda çok mutlu oldum senin adına :) inş bizimde olsun ve burda paylaşabilelim sizele inş. Kaçıncı ayındı cnm ve belirtilerin ne oldu?
belirtim yok diyebilirim ateş ölçüyorum ateşim düşmeyince şüphelendim Vücutta bazı Değişiklikler yaşıyorum ama çok net değil vücudumu çok dinliyorum o Yüzden farkediyorum ama normalde günlük hayatın içinde farkedimeyecek silik belirtiler ara sıra sol kasıkta saniyelik iğnelemeler yaşadım bir ara sürekli değil ama 2 gün yok bir gün ara ara sonra yeniden kaybolan silik batmalar göğüsler hiç etkilenmedi diyebilirim ne şişlik neağrı ne hassasiyet.biraz midem etkilendi çabuk acıkıyordum sanki net belirti yok
Veson Caniiimmm tebrik ederiiimmm insallah sag salim kucagina alirsin minik yavrunu testini de koy ama buraya
saol cnm

Eklentiler

• image.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 46
Canim ben bugun tekrar uyudum ve ruyamda seni gordum. Bugday tenli yuvarlak gozlu, basin kapaliydi hamistin. Cocuk erkekti. Konustuk sarildim sana, insallah saglikla kucagina alacaksin oyle hissettim ben. Cok guzel bi ruyaydi.
Ay çok sevindim cnm evet buğday renkli ve kapalıyım Yüzüm yuvarlak değil ama Gözlerim de çekik sayılmaz tüylerim diken diken oldu çok mutlu oldum

Canım allah sağlıklı birşekilde ilerlemeyi nasip etsin inş çok güzel olmuş. Testin de baya net çıkmış, bu teste göre değerin baya yüksek çıkar tahminimce. Hadi hayırlısı olsun

Hay maasallah test baya net :) haydi kan vermeye

Ilk zamanlar çok istemiştim bebeğimiz olsun. Eşim çok erken olduğunu borçlarımızı bitirip biraz para biriktirip bebegimizi sıkıntısız dünyaya getirmemizin daha doğru olduğunu çok anlattı. Hatta bebek şimdi doğarsa küçük kediler gibi patinaj çekeceğini söylerdi espri olarak. 3 sene geçti. Şimdi bebek sahibi olabilmek için biz patinaj çekiyoruz.

Merakla bekliyoruz canım. Belirtisizlik en büyük belirtiymiş onuda anlamış oldum. Ayy yavruna kardeş geliyor. Maşallah Allah'ım korusun. İnşallah çok güzel bir hamilelik gecirirsin.
Cnm buarada benim yeni bat 19 kasım görünüyor charmant bir umut değiştirelim yine de...
Hay maasallah test baya net :) haydi kan vermeye
Kızlar haberler kötü kocaman ve düzensiz bir kese görüldü ve içi boş Dr büyük Olasılık geçen aydan gebe kalmışsın dedi ne olur dua edin Themodernmumma cnm dua et benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…