Her zaman dualarumdasınızHadi ilk duani et bakalim bizim icin. Allah anali babali buyutsun !Veson
Senin ateş de düşmez inşallahCanim ben biliyodummmmmm, oleyuyyyuyyyyyyyyyy ! Senin icin kalktim :)))))))
Bugun azicik bogazim aciyo ona ragmen sabitlendi manyak sey :)) hala 36.6Senin ateş de düşmez inşallah
Ay inşallah düşmez birkaç tanıdık arkadaşla hamile kalmayı çok hayal ettim inşallah onlardan biri sen olursun :)Bugun azicik bogazim aciyo ona ragmen sabitlendi manyak sey :)) hala 36.6
Aynen benimde 17-18 yıllık arkadaşlarım var, hepsinin bebeği var. Artık farklı şehirde olduğum için biraraya gelme şansımız olmuyor, whatsappta da aynı şekilde konuşmaya başladıklarında dediğin gibi sen nasılsın diye sormadan tek konuştukları konu bebekleri, tamam konuşun belki bende olunca öyle konuşucam ama arada bana da bi sorun bi sıkıntın varmı diye...Canim benim sende iyi ki varsin. Biz cocukluk arkadaslarimla whatsapptan grup olusturduk msjlasiyoruz. Surekli soruyorlar saolsunlar ama hepsinin çocukları var ve aslında beni yaptıkları yorumlarla çok incitiyorlar. O yuzden onlarla hiç konusmak istemiyorum bu konuları. Bi arkadasim bugun yazmışki 2 evladi var Allah bağışlasın. Kizlar bian bebek yapmak geldi icimden madem eylemeylemce yapmiyor ben yapayimda bebek sevelim!!!! Gulucukler falan koymuş. Üzüldüm bunu yazdigina mesela.
Biz burda birbirimizi anlayan ayni stresi, sorunlari yaşayan kisileriz. Aynayiz bi anlamda. Birbirimizle ozelimizi paylasiyoruz. Fitne fesat olmadigindan da birbirimize boyle baglaniyoruz iste. Bende hepinizi seviyorum candan, kalpten. Allah'im hepimizin yüzünü güldürsün.
Canım sonunda çok mutlu oldum senin adına :) inş bizimde olsun ve burda paylaşabilelim sizele inş. Kaçıncı ayındı cnm ve belirtilerin ne oldu?Kızlar test pozitifcharmant Themodernmumma @ada_aras @canus123 Eylemeylemce @gbbc @triton-x @Semackgz @Skry10 ve aklıma gelmeyen tüm topik Arkadaşlarım Rabbim en kısa zamanda sizlere de yaşatsın inşallah
Canim ben bugun tekrar uyudum ve ruyamda seni gordum. Bugday tenli yuvarlak gozlu, basin kapaliydi hamistin. Cocuk erkekti. Konustuk sarildim sana, insallah saglikla kucagina alacaksin oyle hissettim ben. Cok guzel bi ruyaydi.Ay inşallah düşmez birkaç tanıdık arkadaşla hamile kalmayı çok hayal ettim inşallah onlardan biri sen olursun :)
belirtim yok diyebilirim ateş ölçüyorum ateşim düşmeyince şüphelendim Vücutta bazı Değişiklikler yaşıyorum ama çok net değil vücudumu çok dinliyorum o Yüzden farkediyorum ama normalde günlük hayatın içinde farkedimeyecek silik belirtiler ara sıra sol kasıkta saniyelik iğnelemeler yaşadım bir ara sürekli değil ama 2 gün yok bir gün ara ara sonra yeniden kaybolan silik batmalar göğüsler hiç etkilenmedi diyebilirim ne şişlik neağrı ne hassasiyet.biraz midem etkilendi çabuk acıkıyordum sanki net belirti yokCanım sonunda çok mutlu oldum senin adına :) inş bizimde olsun ve burda paylaşabilelim sizele inş. Kaçıncı ayındı cnm ve belirtilerin ne oldu?
saol cnmVeson Caniiimmm tebrik ederiiimmm insallah sag salim kucagina alirsin minik yavrunu testini de koy ama buraya
Ay çok sevindim cnm evet buğday renkli ve kapalıyım Yüzüm yuvarlak değil ama Gözlerim de çekik sayılmaz tüylerim diken diken oldu çok mutlu oldumCanim ben bugun tekrar uyudum ve ruyamda seni gordum. Bugday tenli yuvarlak gozlu, basin kapaliydi hamistin. Cocuk erkekti. Konustuk sarildim sana, insallah saglikla kucagina alacaksin oyle hissettim ben. Cok guzel bi ruyaydi.
Canım allah sağlıklı birşekilde ilerlemeyi nasip etsin inş çok güzel olmuş. Testin de baya net çıkmış, bu teste göre değerin baya yüksek çıkar tahminimce. Hadi hayırlısı olsunbelirtim yok diyebilirim ateş ölçüyorum ateşim düşmeyince şüphelendim Vücutta bazı Değişiklikler yaşıyorum ama çok net değil vücudumu çok dinliyorum o Yüzden farkediyorum ama normalde günlük hayatın içinde farkedimeyecek silik belirtiler ara sıra sol kasıkta saniyelik iğnelemeler yaşadım bir ara sürekli değil ama 2 gün yok bir gün ara ara sonra yeniden kaybolan silik batmalar göğüsler hiç etkilenmedi diyebilirim ne şişlik neağrı ne hassasiyet.biraz midem etkilendi çabuk acıkıyordum sanki net belirti yok
saol cnm
Hay maasallah test baya net :) haydi kan vermeyebelirtim yok diyebilirim ateş ölçüyorum ateşim düşmeyince şüphelendim Vücutta bazı Değişiklikler yaşıyorum ama çok net değil vücudumu çok dinliyorum o Yüzden farkediyorum ama normalde günlük hayatın içinde farkedimeyecek silik belirtiler ara sıra sol kasıkta saniyelik iğnelemeler yaşadım bir ara sürekli değil ama 2 gün yok bir gün ara ara sonra yeniden kaybolan silik batmalar göğüsler hiç etkilenmedi diyebilirim ne şişlik neağrı ne hassasiyet.biraz midem etkilendi çabuk acıkıyordum sanki net belirti yok
saol cnm
Hastanedeyim sıra bekliyorum haberdar ederimHay maasallah test baya net :) haydi kan vermeye
sonucu yazarımCanım allah sağlıklı birşekilde ilerlemeyi nasip etsin inş çok güzel olmuş. Testin de baya net çıkmış, bu teste göre değerin baya yüksek çıkar tahminimce. Hadi hayırlısı olsun
Aaaaaa ayyy cok cok sevindimmmmm. Allahim tamamina erdirsin. Saglikla kucagina alirsin inşallah.Kızlar test pozitifcharmant Themodernmumma @ada_aras @canus123 Eylemeylemce @gbbc @triton-x @Semackgz @Skry10 ve aklıma gelmeyen tüm topik Arkadaşlarım Rabbim en kısa zamanda sizlere de yaşatsın inşallah
Merakla bekliyoruz canım. Belirtisizlik en büyük belirtiymiş onuda anlamış oldum. Ayy yavruna kardeş geliyor. Maşallah Allah'ım korusun. İnşallah çok güzel bir hamilelik gecirirsin.Ha
sonucu yazarım
Merakla bekliyoruz canım. Belirtisizlik en büyük belirtiymiş onuda anlamış oldum. Ayy yavruna kardeş geliyor. Maşallah Allah'ım korusun. İnşallah çok güzel bir hamilelik gecirirsin.
Cnm buarada benim yeni bat 19 kasım görünüyorcharmant bir umut değiştirelim yine de...
Kızlar haberler kötü kocaman ve düzensiz bir kese görüldü ve içi boş Dr büyük Olasılık geçen aydan gebe kalmışsın dediHay maasallah test baya net :) haydi kan vermeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?