Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kızlar haberler kötü kocaman ve düzensiz bir kese görüldü ve içi boş Dr büyük Olasılık geçen aydan gebe kalmışsın dedi ne olur dua edin @Sassenachen cnm dua et benim için
O nasil olmus yaa bayaa adet olmadin mi sen gecen ay? Derhal baska bir dra daha gorun lutfen belki kist falandir o bebis baska taraftadir ne bileyim iyice baksinlar

smear yapıldı temiz çıktı çok şükür.yok yok kafaya koydum ben ocakta adet olursam gidip yaptıracağım.ocağa kadar denemeye devam.

Evet bizim de ayni seyler valla yap gitsin iste demi buyur gider ama yoookk illa en iyisi olmali.

smear yapıldı temiz çıktı çok şükür.yok yok kafaya koydum ben ocakta adet olursam gidip yaptıracağım.ocağa kadar denemeye devam.
Ben de hepsini yaptiricam su durumdan kurtulunca. Bu arada adet olduysan yeni bati bildirmeyi unutna canim

O nasil olmus yaa bayaa adet olmadin mi sen gecen ay? Derhal baska bir dra daha gorun lutfen belki kist falandir o bebis baska taraftadir ne bileyim iyice baksinlar
Canım önce üstten baktı sonra şüphelenip alttan baktı ben de gördüm kese düzensiz ve içi boştu Dr da şaşırdı dedi sat a göre kese görülmemesi gerekiyordu geçen ay kanaman az mı oldu diye sordu yok hatta aspirin kullanmıştım o Yüzden çok sulu 7 günde bitti dedim sanırım şu üzerine görme olayını yaşadım ama kese boş dua edin

Ayyy maaşallah rabbim hepimize bu iki cizgiyi gormeyi nasip etsin ins

Kuzumm bugun orucluyum tum kalbim dualarim seninle . Rabbim yuzunu guldursun ins . Bebisin seninledir ins

Ben de hepsini yaptiricam su durumdan kurtulunca. Bu arada adet olduysan yeni bati bildirmeyi unutna canim
yok be kuşum hala olmadım.
hatta şöyle özetleyeyim:
döngüm normalde 29-30 günde 1 ama
korunmayı bıraktığımdan beri erken ve geç olduğum için telefondaki uygulama bu döngülerin ortalamasını alıyo ve benim döngüyü 26 gün olarak hesapladı yani normale göre bugün 33. gündeyim.
test negatif.testte ikinci çizgiden eser yoktu.markası da mira...
ne dersin dr a gözüksem mi bu düzensizlikler kist belirtisi falan olabilir mi?

Allahim insallah hersey duzelir kac haftalik gorunuyor ki acaba sakin hemen kurtaji kabul etme sekize kadar yolu var..

Allah Allah o nasil oluyormus ya. Sakin ol canım. Allah'ım yar ve yardimciniz olsun.

Gozuk bence belki adet duzenleyici verir dr. Onu kullanip hamile kalan var cunku. Hem bi kontroller icin de baslangic olur senin icin. İhmal etme git bi gorun derim ben. Bize de bilgi veriesen sevinirim.

Kizlar ben hala regl olmadim :) 35. Gun bugün hadi hayirlisi . Ama hamilelige ihtimal vermiyorum hic . cunku ne yum ne ates olctum kacmistir hepsi 2 gune olurum galiba

Gozuk bence belki adet duzenleyici verir dr. Onu kullanip hamile kalan var cunku. Hem bi kontroller icin de baslangic olur senin icin. İhmal etme git bi gorun derim ben. Bize de bilgi veriesen sevinirim.
o zaman aklımda bir şey kalmaması açısından adetin 3. günü gidip kan vereyim ben.
tahliller temiz çıkarsa da düzenleyici kullanayım.
3 ay falan da o şekilde deneyeyim
o da olmazsa sonra da eşim gider.
yani kızlar benim 6 aylık planım hazır:)
bu arada düzenleyici olarak verilen ilacın gebeliğe ve bebeğe hiç zararı olmuyor değil mi?

Benim asiri kanamadan dolayi dr verdi kullaniyorum cnm. Uzerinde de yaziyor koruyucu degildir diye yani hamile kalabiliyorsun ve zarari yok. Hos hala kanamam var benimki farkli bi durum ztn neyse... Bisey olmaz yani tatlim.

Cunku adetim duzensizlesti yine galiba bu ay yine doktor yolu gozuktu bana . Adet duzenleyici icin cunku adetim soyleydi 09/08/2015 agustos ayi bu . Eylul ayida 19/09/2015 suan gelen giden yok hala . Galiba cok duzensiz o yuzden hic umutlanmiyorum hayirlisi artik

Temmuzda hangi tarihti peki

Benim asiri kanamadan dolayi dr verdi kullaniyorum cnm. Uzerinde de yaziyor koruyucu degildir diye yani hamile kalabiliyorsun ve zarari yok. Hos hala kanamam var benimki farkli bi durum ztn neyse... Bisey olmaz yani tatlim.
haklısın aslında zararı olsa dr verir mi?
normal hayatta başkası bu soruyu sorsa dalga geçerim ben
zararlı olsa dr niye versin diye.
bakalım artık regl olursam zaten doğrudan aralık a atlarım ben.malum döngülerim 33 34 günleri buluyor.

Oyle deme tatlim burda cogumuz o kadar cok arastiriyoruz ki biliyoruz bazi seyleri evet ama is kendine geldiginde bilsen de onay almak istiyorsun. O yuzden rahat ol herkes ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…