Kızlar haberler kötü kocaman ve düzensiz bir kese görüldü ve içi boş Dr büyük Olasılık geçen aydan gebe kalmışsın dedine olur dua edin @Sassenachen cnm dua et benim için
smear yapıldı temiz çıktı çok şükür.yok yok kafaya koydum ben ocakta adet olursam gidip yaptıracağım.ocağa kadar denemeye devam.Ne kadar gec veya erken 3-5 gün olduğunda düzensizlk olarak değerlendirilmiyor canım. Daha önce hiç gitmediysen adetinin 3. Günü aç gitmeni öneririm. Hormon tahlillerin yapılır. Ama daha önce smear yaptırmadıysan kdınlar için önemli bir test. Ultrasondan bakılır. İçini rahatlatmak için gidebilirsin tabiki. Bende kurtluyum bu konuda. Hsg bile çektirdim, hormon tahlilleri, smear vs. Ama yinede içim bir türlü rahat etmiyor benim. Uğraştıkça uğraşasım geliyor malesef.
Ayyyy deme kizzz oleyyyy yubbiiii Cokk sevindim canim bnm . Hadi gozun aydin Allah anali babali buyutsunKızlar test pozitifcharmant @Sassenachen ada_aras @canus123 Eylemeylemce @gbbc @triton-x @Semackgz Skry10 ve aklıma gelmeyen tüm topik Arkadaşlarım Rabbim en kısa zamanda sizlere de yaşatsın inşallah
Evet bizim de ayni seyler valla yap gitsin iste demi buyur gider ama yoookk illa en iyisi olmali.Ilk zamanlar çok istemiştim bebeğimiz olsun. Eşim çok erken olduğunu borçlarımızı bitirip biraz para biriktirip bebegimizi sıkıntısız dünyaya getirmemizin daha doğru olduğunu çok anlattı. Hatta bebek şimdi doğarsa küçük kediler gibi patinaj çekeceğini söylerdi espri olarak. 3 sene geçti. Şimdi bebek sahibi olabilmek için biz patinaj çekiyoruz.
Ben de hepsini yaptiricam su durumdan kurtulunca. Bu arada adet olduysan yeni bati bildirmeyi unutna canimsmear yapıldı temiz çıktı çok şükür.yok yok kafaya koydum ben ocakta adet olursam gidip yaptıracağım.ocağa kadar denemeye devam.
Canım önce üstten baktı sonra şüphelenip alttan baktı ben de gördüm kese düzensiz ve içi boştu Dr da şaşırdı dedi sat a göre kese görülmemesi gerekiyordu geçen ay kanaman az mı oldu diye sordu yok hatta aspirin kullanmıştım o Yüzden çok sulu 7 günde bitti dedim sanırım şu üzerine görme olayını yaşadım ama kese boşO nasil olmus yaa bayaa adet olmadin mi sen gecen ay? Derhal baska bir dra daha gorun lutfen belki kist falandir o bebis baska taraftadir ne bileyim iyice baksinlar
Ayyy maaşallah rabbim hepimize bu iki cizgiyi gormeyi nasip etsin insbelirtim yok diyebilirim ateş ölçüyorum ateşim düşmeyince şüphelendim Vücutta bazı Değişiklikler yaşıyorum ama çok net değil vücudumu çok dinliyorum o Yüzden farkediyorum ama normalde günlük hayatın içinde farkedimeyecek silik belirtiler ara sıra sol kasıkta saniyelik iğnelemeler yaşadım bir ara sürekli değil ama 2 gün yok bir gün ara ara sonra yeniden kaybolan silik batmalar göğüsler hiç etkilenmedi diyebilirim ne şişlik neağrı ne hassasiyet.biraz midem etkilendi çabuk acıkıyordum sanki net belirti yok
saol cnm
Kuzumm bugun orucluyum tum kalbim dualarim seninle . Rabbim yuzunu guldursun ins . Bebisin seninledir insCanım önce üstten baktı sonra şüphelenip alttan baktı ben de gördüm kese düzensiz ve içi boştu Dr da şaşırdı dedi sat a göre kese görülmemesi gerekiyordu geçen ay kanaman az mı oldu diye sordu yok hatta aspirin kullanmıştım o Yüzden çok sulu 7 günde bitti dedim sanırım şu üzerine görme olayını yaşadım ama kese boşdua edin
yok be kuşum hala olmadım.Ben de hepsini yaptiricam su durumdan kurtulunca. Bu arada adet olduysan yeni bati bildirmeyi unutna canim
Allahim insallah hersey duzelir kac haftalik gorunuyor ki acaba sakin hemen kurtaji kabul etme sekize kadar yolu var..Canım önce üstten baktı sonra şüphelenip alttan baktı ben de gördüm kese düzensiz ve içi boştu Dr da şaşırdı dedi sat a göre kese görülmemesi gerekiyordu geçen ay kanaman az mı oldu diye sordu yok hatta aspirin kullanmıştım o Yüzden çok sulu 7 günde bitti dedim sanırım şu üzerine görme olayını yaşadım ama kese boşdua edin
Allah Allah o nasil oluyormus ya. Sakin ol canım. Allah'ım yar ve yardimciniz olsun.Canım önce üstten baktı sonra şüphelenip alttan baktı ben de gördüm kese düzensiz ve içi boştu Dr da şaşırdı dedi sat a göre kese görülmemesi gerekiyordu geçen ay kanaman az mı oldu diye sordu yok hatta aspirin kullanmıştım o Yüzden çok sulu 7 günde bitti dedim sanırım şu üzerine görme olayını yaşadım ama kese boşdua edin
Gozuk bence belki adet duzenleyici verir dr. Onu kullanip hamile kalan var cunku. Hem bi kontroller icin de baslangic olur senin icin. İhmal etme git bi gorun derim ben. Bize de bilgi veriesen sevinirim.yok be kuşum hala olmadım.
hatta şöyle özetleyeyim:
döngüm normalde 29-30 günde 1 ama
korunmayı bıraktığımdan beri erken ve geç olduğum için telefondaki uygulama bu döngülerin ortalamasını alıyo ve benim döngüyü 26 gün olarak hesapladı yani normale göre bugün 33. gündeyim.
test negatif.testte ikinci çizgiden eser yoktu.markası da mira...
ne dersin dr a gözüksem mi bu düzensizlikler kist belirtisi falan olabilir mi?
o zaman aklımda bir şey kalmaması açısından adetin 3. günü gidip kan vereyim ben.Gozuk bence belki adet duzenleyici verir dr. Onu kullanip hamile kalan var cunku. Hem bi kontroller icin de baslangic olur senin icin. İhmal etme git bi gorun derim ben. Bize de bilgi veriesen sevinirim.
Benim asiri kanamadan dolayi dr verdi kullaniyorum cnm. Uzerinde de yaziyor koruyucu degildir diye yani hamile kalabiliyorsun ve zarari yok. Hos hala kanamam var benimki farkli bi durum ztn neyse... Bisey olmaz yani tatlim.o zaman aklımda bir şey kalmaması açısından adetin 3. günü gidip kan vereyim ben.
tahliller temiz çıkarsa da düzenleyici kullanayım.
3 ay falan da o şekilde deneyeyim
o da olmazsa sonra da eşim gider.
yani kızlar benim 6 aylık planım hazır:)
bu arada düzenleyici olarak verilen ilacın gebeliğe ve bebeğe hiç zararı olmuyor değil mi?
Olmaaaaa olmaaaaaaaaKizlar ben hala regl olmadim :) 35. Gun bugün hadi hayirlisi . Ama hamilelige ihtimal vermiyorum hic . cunku ne yum ne ates olctum kacmistir hepsi 2 gune olurum galiba
Temmuzda hangi tarihti pekiCunku adetim duzensizlesti yine galiba bu ay yine doktor yolu gozuktu bana . Adet duzenleyici icin cunku adetim soyleydi 09/08/2015 agustos ayi bu . Eylul ayida 19/09/2015 suan gelen giden yok hala . Galiba cok duzensiz o yuzden hic umutlanmiyorum hayirlisi artik
haklısın aslında zararı olsa dr verir mi?Benim asiri kanamadan dolayi dr verdi kullaniyorum cnm. Uzerinde de yaziyor koruyucu degildir diye yani hamile kalabiliyorsun ve zarari yok. Hos hala kanamam var benimki farkli bi durum ztn neyse... Bisey olmaz yani tatlim.
Oyle deme tatlim burda cogumuz o kadar cok arastiriyoruz ki biliyoruz bazi seyleri evet ama is kendine geldiginde bilsen de onay almak istiyorsun. O yuzden rahat ol herkes aynihaklısın aslında zararı olsa dr verir mi?
normal hayatta başkası bu soruyu sorsa dalga geçerim ben
zararlı olsa dr niye versin diye.
bakalım artık regl olursam zaten doğrudan aralık a atlarım ben.malum döngülerim 33 34 günleri buluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?