Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Tahminimce 05/07/2015 normalde tele kaydediyordum saatine kadar format atilinca hep silindi
10 u dur diye hesaplamistim oyle olsaydi yine duzenli diyecektim. Bu durumda dra gorun cnm. Senin rutinini ele alirsak adetin ayin 29 u civari olur tatlim..

Oyle deme tatlim burda cogumuz o kadar cok arastiriyoruz ki biliyoruz bazi seyleri evet ama is kendine geldiginde bilsen de onay almak istiyorsun. O yuzden rahat ol herkes ayni
hepimiz bir araya gelip bi kadım doğum kliniği açsak iş yapar mıyız acaba:)belki dr lar yıllarca okudu ama biz de alaylıyız sonuçta.tv lerde görüyoruz sahte diplomayla yıllarca dr luk yapanlar.hatta göz ameliyatı yapanı bile duydum ben.

10 u dur diye hesaplamistim oyle olsaydi yine duzenli diyecektim. Bu durumda dra gorun cnm. Senin rutinini ele alirsak adetin ayin 29 u civari olur tatlim..
Salak doktora gittim kac kez o tarohlerde hic onemsemiyorlar ya . bu ay regl oluyum 3. Gunu ozele gitcegim ozel parayla bakiyorlar carsida cok iyi bi doktorun klinigi varmis kesin ona gitcem butun testlerimi bastan hep ona yaptircagim...

Dr olmasak da danisman olabiliriz belki

Kizlar öpüyorum hepinizi . evimi temizleyip . Carsiya gitcegim daha . Disardada bi yagmur varr offf :) Kendinize iyi bakin skmayin canlarinizi. hersey Allahtan unutmayin canlarim bnm .

Aklima takildi forumdan bakiyorum. Ustune gorme olup ilac kullanildiginda sorun oluyormus sanirim. Allahım hayirlisini versin. İnşallah herşey yolunda gider.
İlaç hiç kullanmadım tedavi için ilaçtan mı bahsediyorsun yoksa Ağrı kesici dahi içmedim sadece geçen ay klomen çatlatma iğnesi bir de aspirin içtim hergün ama bu ay hiç birşey kullanmadım

İlaç hiç kullanmadım tedavi için ilaçtan mı bahsediyorsun yoksa Ağrı kesici dahi içmedim sadece geçen ay klomen çatlatma iğnesi bir de aspirin içtim hergün ama bu ay hiç birşey kullanmadım
Canım üstüne görme diye baktımda evet farkında olmadan ağrı kesici içenler olmuş. Bi ihtimal dedim, hiç bilmediğim bir konu aklıma takıldı niye olduki diye.
İnşallah gönlünü ferahlatacak haberler alırsın canım. Dua ediyorum senin için.

Canım bide kese görünüp, içi boş görünenler olmuş ama 7. Haftada kalp atışı duyulmuş. Böyle bir durumdur belki. İnşallah öyledir. Sakin üzülme. Allahım yardımcınız olsun.

Kızlar haberler kötü kocaman ve düzensiz bir kese görüldü ve içi boş Dr büyük Olasılık geçen aydan gebe kalmışsın dedi ne olur dua edin Themodernmumma cnm dua et benim için
Canim degerin kac cikti, belki daha yeni bi kese olusuyodur. Gecen aydan kalsan neden adet olasin bebis gitmez miydi yaa.. Insallah yoktur bi sey baska bi doktora da gitseniz ?

Onceki gebeliginde yasamamissin neden simdi olsun ki ? Allah in izniyle bi sey yoktur insallah. Belki su anda kesede biraz bozulma vardir.. Bi doktora daha gitsen?

Gelişmeleri yazarım
veson canım hemen moralini bozma geçen benim bir tanidığında öyle demişti doktor kese var ama içi boş gözüküyo die ama 8 hafta doktora gitti kalp atışları duyuldu canım inşAllah seninde öyledir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…