Tahminimce 05/07/2015 normalde tele kaydediyordum saatine kadar format atilinca hep silindiTemmuzda hangi tarihti peki
Keske olmasam ama suan atesimi olctum 36.3 bu olasiliklarda regl olcagim galiba canim ya ...Olmaaaaa olmaaaaaaaa
10 u dur diye hesaplamistim oyle olsaydi yine duzenli diyecektim. Bu durumda dra gorun cnm. Senin rutinini ele alirsak adetin ayin 29 u civari olur tatlim..Tahminimce 05/07/2015 normalde tele kaydediyordum saatine kadar format atilinca hep silindi
hepimiz bir araya gelip bi kadım doğum kliniği açsak iş yapar mıyız acaba:)belki dr lar yıllarca okudu ama biz de alaylıyız sonuçta.tv lerde görüyoruz sahte diplomayla yıllarca dr luk yapanlar.hatta göz ameliyatı yapanı bile duydum ben.Oyle deme tatlim burda cogumuz o kadar cok arastiriyoruz ki biliyoruz bazi seyleri evet ama is kendine geldiginde bilsen de onay almak istiyorsun. O yuzden rahat ol herkes ayni
Hayirlisi be cnm. Bir daha ki aya kismet gec olsun da guc olmasin saglikli olsun insallahKeske olmasam ama suan atesimi olctum 36.3 bu olasiliklarda regl olcagim galiba canim ya ...
Salak doktora gittim kac kez o tarohlerde hic onemsemiyorlar ya . bu ay regl oluyum 3. Gunu ozele gitcegim ozel parayla bakiyorlar carsida cok iyi bi doktorun klinigi varmis kesin ona gitcem butun testlerimi bastan hep ona yaptircagim...10 u dur diye hesaplamistim oyle olsaydi yine duzenli diyecektim. Bu durumda dra gorun cnm. Senin rutinini ele alirsak adetin ayin 29 u civari olur tatlim..
Dr olmasak da danisman olabiliriz belkihepimiz bir araya gelip bi kadım doğum kliniği açsak iş yapar mıyız acaba:)belki dr lar yıllarca okudu ama biz de alaylıyız sonuçta.tv lerde görüyoruz sahte diplomayla yıllarca dr luk yapanlar.hatta göz ameliyatı yapanı bile duydum ben.
Aynen canim bnm herseyin hayirlisi uzmuyorum zatenb kendimi hic . Dogru zamanda saglikla gelsin insHayirlisi be cnm. Bir daha ki aya kismet gec olsun da guc olmasin saglikli olsun insallah
Aynen canim biz onlardan cok sey biliyoruz ya . ilac verip verip gonderiyorlar hic detayli bakmiyorlarDr olmasak da danisman olabiliriz belki
Aklima takildi forumdan bakiyorum. Ustune gorme olup ilac kullanildiginda sorun oluyormus sanirim. Allahım hayirlisini versin. İnşallah herşey yolunda gider.Veson Canim bize de haber ver olur mu meraktayiz ;(
Gelişmeleri yazarımVeson Canim bize de haber ver olur mu meraktayiz ;(
İlaç hiç kullanmadım tedavi için ilaçtan mı bahsediyorsun yoksa Ağrı kesici dahi içmedim sadece geçen ay klomen çatlatma iğnesi bir de aspirin içtim hergün ama bu ay hiç birşey kullanmadımAklima takildi forumdan bakiyorum. Ustune gorme olup ilac kullanildiginda sorun oluyormus sanirim. Allahım hayirlisini versin. İnşallah herşey yolunda gider.
Canım üstüne görme diye baktımda evet farkında olmadan ağrı kesici içenler olmuş. Bi ihtimal dedim, hiç bilmediğim bir konu aklıma takıldı niye olduki diye.İlaç hiç kullanmadım tedavi için ilaçtan mı bahsediyorsun yoksa Ağrı kesici dahi içmedim sadece geçen ay klomen çatlatma iğnesi bir de aspirin içtim hergün ama bu ay hiç birşey kullanmadım
canım ben listede görünen testi cuma yaptım negatif çıktı hem de kocaman .istersen beni bat tarihini bekliyoruz bölümüne sevk et:)Dr olmasak da danisman olabiliriz belki
Canim degerin kac cikti, belki daha yeni bi kese olusuyodur. Gecen aydan kalsan neden adet olasin bebis gitmez miydi yaa.. Insallah yoktur bi sey baska bi doktora da gitseniz ?Kızlar haberler kötü kocaman ve düzensiz bir kese görüldü ve içi boş Dr büyük Olasılık geçen aydan gebe kalmışsın dedine olur dua edin Themodernmumma cnm dua et benim için
Onceki gebeliginde yasamamissin neden simdi olsun ki ? Allah in izniyle bi sey yoktur insallah. Belki su anda kesede biraz bozulma vardir.. Bi doktora daha gitsen?Canım önce üstten baktı sonra şüphelenip alttan baktı ben de gördüm kese düzensiz ve içi boştu Dr da şaşırdı dedi sat a göre kese görülmemesi gerekiyordu geçen ay kanaman az mı oldu diye sordu yok hatta aspirin kullanmıştım o Yüzden çok sulu 7 günde bitti dedim sanırım şu üzerine görme olayını yaşadım ama kese boşdua edin
veson canım hemen moralini bozma geçen benim bir tanidığında öyle demişti doktor kese var ama içi boş gözüküyo die ama 8 hafta doktora gitti kalp atışları duyuldu canım inşAllah seninde öyledir canımGelişmeleri yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?