Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
İlaç hiç kullanmadım tedavi için ilaçtan mı bahsediyorsun yoksa Ağrı kesici dahi içmedim sadece geçen ay klomen çatlatma iğnesi bir de aspirin içtim hergün ama bu ay hiç birşey kullanmadım
Eger hamile olsan atesin mutamadien yuksek olurdu. Hem sen bu ay resmen hicbi sey yok gibi yumurtladin. Gecen ay hamile kalmis bile olsan, nasil 1 ay boyu bozuk keseyle dusuk olmaz yani ? Bence hamilelik olacak insallah..

Eger hamile olsan atesin mutamadien yuksek olurdu. Hem sen bu ay resmen hicbi sey yok gibi yumurtladin. Gecen ay hamile kalmis bile olsan, nasil 1 ay boyu bozuk keseyle dusuk olmaz yani ? Bence hamilelik olacak insallah..
Ayni şeyleri bende dusunuyorum kendi kendime. Bazi doktorlar felaket habercisi gibi oluyor. Artik birkac doktordan bilgi almak en dogrusu. İnşallah iyi olacak inşallah. Veson

Onceki gebeliginde yasamamissin neden simdi olsun ki ? Allah in izniyle bi sey yoktur insallah. Belki su anda kesede biraz bozulma vardir.. Bi doktora daha gitsen?
Canim degerin kac cikti, belki daha yeni bi kese olusuyodur. Gecen aydan kalsan neden adet olasin bebis gitmez miydi yaa.. Insallah yoktur bi sey baska bi doktora da gitseniz ?
Hcg321 progesteron 24 şaşkınım de bile şaşırdı başka Dr a gitsem yine birşey değişmeyecek sadece stres Rabbimin dediği olur dua adeceğim sadece hayırlısı

Ayni şeyleri bende dusunuyorum kendi kendime. Bazi doktorlar felaket habercisi gibi oluyor. Artik birkac doktordan bilgi almak en dogrusu. İnşallah iyi olacak inşallah. Veson
Cnm kk da nette o kadar çok araştırıyoruz ki artık bizlerde az buçuk anlıyoruz zaten bir sene önce yine boş gebelik yaşadım nasıl birşey az buçuk biliyorum ama tabi Allah tan Ümit kesilmez kadın hatta birşey demeden ben anladım alttan baktı çok net boş düzensiz kese gördüm suratım asıldı Dr beni teselli bile etti herşey bitmiş değil dedi değer artarsa sorun yok dedi bozma morelini dedi Hayırlısı kızlar ya

Themodernmumma gerçekten işler yılan hikayesi oldu hani Nasrettin hoca fıkrası var ya kedi buysa Ciğer nerde ciğer buysa kedi nerde buna benzer bir fıkra bilirsin.aynen ona döndü geçen ay döllendi ise ateş niye düştü bu ay döllendi ise bu kese ne iştrajikomik bir hal Aldı bu olay

Hcg321 progesteron 24 şaşkınım de bile şaşırdı başka Dr a gitsem yine birşey değişmeyecek sadece stres Rabbimin dediği olur dua adeceğim sadece hayırlısı
Canim sen gonlunu ferah tut. Hamilesin bence. Çok gördüm konularda kese boş görünen ve sonrasinda kalp atışı duyulan. Stres yapma, kendini yorma. Bol bol dua et. İnşallah bebeğin seninle olacak inşallah.

Veson cnm herseyi bir kenara birak ne kadarlik gorunuyor onu ogren sat a gore 4-5 haftalik daha hadi diyelim erken dollenme 6 hafta olsun. Sekiz haftalik olana kadar doktor kurtaj desede bekle lutfen! Sakin bunu unutma emi cnm. Hayirlisi insallah!

Kizlar öpüyorum hepinizi . evimi temizleyip . Carsiya gitcegim daha . Disardada bi yagmur varr offf :) Kendinize iyi bakin skmayin canlarinizi. hersey Allahtan unutmayin canlarim bnm .
Sen izmir demiydin cnm. Suan burasi oyle cunku. Ben de evimi temizliyorum ben de carsiya cikacaktim ama vazgectim bu yagmurda ugrasamam

Yok kolay kolay kürtaj demem Dr da öyle biri değil geçen seferki boş gebelikte de uzun süre bekletmişti hayırlısı

Themodernmumma kuzum dün gece uyuyamadım deli gibi uykum olmasına rağmen. İnternetten erken yumurtlamayla alakalı şeylere baktım. 8.gün yumurtlama erken kategorisine girer mi ki. Niye kafaya taktıysam. İnternette şu da yaziyordu, adet zamanında olusan yumurta olabiliyormus ne alaka hic anlamadım.

Erken yumurtlama yaşayanlar var mıydı kızlar

Yok kolay kolay kürtaj demem Dr da öyle biri değil geçen seferki boş gebelikte de uzun süre bekletmişti hayırlısı
Canim ben simdi ablamla konustum. Onunda boyle bir sorunu olmustu. Net hatirlamak icin. Ablaminda kesesi boş görünmüş hatta doktor kalp atışı duyulmadan hamile olduğunu düşünmemesi söylemiş ablama. Ablam diyorki ne alakaysa beslenmeme cok dikkat ettim. Sanki guzelce yer icersem bebek gorunecekti. Hatta cok ispanak yedim diyor:) sonra kalp atisi duyulmuş. 3 yasina girecek bizim bebecik. İnşallah seninkide oyledir. Sen kalbini bozma. Dikkat et kendine.

osay3 ben de erken yumurtlamistim 8. Gun bi kez ama o ay tutmamisti. Adet doneminde buyumeye devam eden yumurtalar olabiliyomus. Odaklanma artik bence bi sey de kalmadi ztn test vaktine.

Benimde 10. Gun catliyor adet dongumde kisa o yuzden.

İnsallah mutlu sonla bitecek bu bekleyis .. Allahim sen can ver yarabbim!
Âmin kızlar iyiki varsınız Herşeyin Hayırlısı ilk şoku atlattım şimdi daha iyiyim

Veson canım özür dilerim çok sonradan diğer mesajları okudum Çok fazla canını sıkma bol bol dua et Rabbim hakkında hayırlısı ni versin üzme kendini

Veson arkadaşım allah yardımcın olsun. Benim gebeliğimde aynı şey olmuştu. Geç döllenmeydi sanırım, 2 hafta geriden geliyordu. 8. Haftada yolk sac a kadar gözüktü, sonra bebek yok dedi hemen kürtaja almak istedi. Ama normale göre 6 haftalık olması gerekiyordu. Sonra ben normal kadın doğum hastanesine acild gittim, orda kalp atışına kadar alındı. Hemde bir asistan gördü, uzman dr göremedi düşün...sonra gerçi benim üzüntüyle kanamam başladı. 3 gün sonra bebeğim kendi gitmek istedi, düşürdüm. Oyüzddn aman diyim tek drla kalma gerekirse kadın doğum acile git. Onlara devamlı farklı vaka geldiği için iyi anlıyorlar.
Bir ayruntı daha var progesteron değerinde gayet iyi, bu sağlıklı bir gebelikte demek...dualarımız seninle inş dr hatasıdır ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…