- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
Eger hamile olsan atesin mutamadien yuksek olurdu. Hem sen bu ay resmen hicbi sey yok gibi yumurtladin. Gecen ay hamile kalmis bile olsan, nasil 1 ay boyu bozuk keseyle dusuk olmaz yani ? Bence hamilelik olacak insallah..İlaç hiç kullanmadım tedavi için ilaçtan mı bahsediyorsun yoksa Ağrı kesici dahi içmedim sadece geçen ay klomen çatlatma iğnesi bir de aspirin içtim hergün ama bu ay hiç birşey kullanmadım
Ayni şeyleri bende dusunuyorum kendi kendime. Bazi doktorlar felaket habercisi gibi oluyor. Artik birkac doktordan bilgi almak en dogrusu. İnşallah iyi olacak inşallah.Eger hamile olsan atesin mutamadien yuksek olurdu. Hem sen bu ay resmen hicbi sey yok gibi yumurtladin. Gecen ay hamile kalmis bile olsan, nasil 1 ay boyu bozuk keseyle dusuk olmaz yani ? Bence hamilelik olacak insallah..
veson canım hemen moralini bozma geçen benim bir tanidığında öyle demişti doktor kese var ama içi boş gözüküyo die ama 8 hafta doktora gitti kalp atışları duyuldu canım inşAllah seninde öyledir canım
Onceki gebeliginde yasamamissin neden simdi olsun ki ? Allah in izniyle bi sey yoktur insallah. Belki su anda kesede biraz bozulma vardir.. Bi doktora daha gitsen?
Hcg321 progesteron 24 şaşkınım de bile şaşırdı başka Dr a gitsem yine birşey değişmeyecek sadece stres Rabbimin dediği olur dua adeceğim sadece hayırlısıCanim degerin kac cikti, belki daha yeni bi kese olusuyodur. Gecen aydan kalsan neden adet olasin bebis gitmez miydi yaa.. Insallah yoktur bi sey baska bi doktora da gitseniz ?
Ayni şeyleri bende dusunuyorum kendi kendime. Bazi doktorlar felaket habercisi gibi oluyor. Artik birkac doktordan bilgi almak en dogrusu. İnşallah iyi olacak inşallah.Veson
Cnm kk da nette o kadar çok araştırıyoruz ki artık bizlerde az buçuk anlıyoruz zaten bir sene önce yine boş gebelik yaşadım nasıl birşey az buçuk biliyorum ama tabi Allah tan Ümit kesilmez kadın hatta birşey demeden ben anladım alttan baktı çok net boş düzensiz kese gördüm suratım asıldı Dr beni teselli bile etti herşey bitmiş değil dedi değer artarsa sorun yok dedi bozma morelini dedi Hayırlısı kızlar yaEger hamile olsan atesin mutamadien yuksek olurdu. Hem sen bu ay resmen hicbi sey yok gibi yumurtladin. Gecen ay hamile kalmis bile olsan, nasil 1 ay boyu bozuk keseyle dusuk olmaz yani ? Bence hamilelik olacak insallah..
Canim sen gonlunu ferah tut. Hamilesin bence. Çok gördüm konularda kese boş görünen ve sonrasinda kalp atışı duyulan. Stres yapma, kendini yorma. Bol bol dua et. İnşallah bebeğin seninle olacak inşallah.Hcg321 progesteron 24 şaşkınım de bile şaşırdı başka Dr a gitsem yine birşey değişmeyecek sadece stres Rabbimin dediği olur dua adeceğim sadece hayırlısı
Sen izmir demiydin cnm. Suan burasi oyle cunku. Ben de evimi temizliyorum ben de carsiya cikacaktim ama vazgectim bu yagmurda ugrasamamKizlar öpüyorum hepinizi . evimi temizleyip . Carsiya gitcegim daha . Disardada bi yagmur varr offf :) Kendinize iyi bakin skmayin canlarinizi. hersey Allahtan unutmayin canlarim bnm .
Yok kolay kolay kürtaj demem Dr da öyle biri değil geçen seferki boş gebelikte de uzun süre bekletmişti hayırlısıVeson cnm herseyi bir kenara birak ne kadarlik gorunuyor onu ogren sat a gore 4-5 haftalik daha hadi diyelim erken dollenme 6 hafta olsun. Sekiz haftalik olana kadar doktor kurtaj desede bekle lutfen! Sakin bunu unutma emi cnm. Hayirlisi insallah!
amin inşallajCanim sen gonlunu ferah tut. Hamilesin bence. Çok gördüm konularda kese boş görünen ve sonrasinda kalp atışı duyulan. Stres yapma, kendini yorma. Bol bol dua et. İnşallah bebeğin seninle olacak inşallah.
İnsallah mutlu sonla bitecek bu bekleyis .. Allahim sen can ver yarabbim!Yok kolay kolay kürtaj demem Dr da öyle biri değil geçen seferki boş gebelikte de uzun süre bekletmişti hayırlısı
Canim ben simdi ablamla konustum. Onunda boyle bir sorunu olmustu. Net hatirlamak icin. Ablaminda kesesi boş görünmüş hatta doktor kalp atışı duyulmadan hamile olduğunu düşünmemesi söylemiş ablama. Ablam diyorki ne alakaysa beslenmeme cok dikkat ettim. Sanki guzelce yer icersem bebek gorunecekti. Hatta cok ispanak yedim diyor:) sonra kalp atisi duyulmuş. 3 yasina girecek bizim bebecik. İnşallah seninkide oyledir. Sen kalbini bozma. Dikkat et kendine.Yok kolay kolay kürtaj demem Dr da öyle biri değil geçen seferki boş gebelikte de uzun süre bekletmişti hayırlısı
Benimde 10. Gun catliyor adet dongumde kisa o yuzden.Themodernmumma kuzum dün gece uyuyamadım deli gibi uykum olmasına rağmen. İnternetten erken yumurtlamayla alakalı şeylere baktım. 8.gün yumurtlama erken kategorisine girer mi ki. Niye kafaya taktıysam. İnternette şu da yaziyordu, adet zamanında olusan yumurta olabiliyormus ne alaka hic anlamadım.
Erken yumurtlama yaşayanlar var mıydı kızlar
İnsallah mutlu sonla bitecek bu bekleyis .. Allahim sen can ver yarabbim!
Âmin kızlar iyiki varsınız Herşeyin Hayırlısı ilk şoku atlattım şimdi daha iyiyimCanim ben simdi ablamla konustum. Onunda boyle bir sorunu olmustu. Net hatirlamak icin. Ablaminda kesesi boş görünmüş hatta doktor kalp atışı duyulmadan hamile olduğunu düşünmemesi söylemiş ablama. Ablam diyorki ne alakaysa beslenmeme cok dikkat ettim. Sanki guzelce yer icersem bebek gorunecekti. Hatta cok ispanak yedim diyor:) sonra kalp atisi duyulmuş. 3 yasina girecek bizim bebecik. İnşallah seninkide oyledir. Sen kalbini bozma. Dikkat et kendine.
Hayırlı olsun canım Rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin çok sevindimHer zaman dualarumdasınız
Cnm dua et boş gebelik olabilir dedi drHayırlı olsun canım Rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim
Rabbim nasip ederse doktor lar ne derse desin olur. Dualarım dasin canım kendini çok üzme sadece :)Cnm dua et boş gebelik olabilir dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?