Inan bana Dr birşey demedi önce üstten baktı biz tabi kese beklemiyoruz bugün 28. Gün kese gördüm o söylemeden sordum o ne ? Şüphelenip alttan baktı orda daha net kese göründü yani bu kadar büyük bir kese değer 1500 den fazla Olmalı sanırımVeson arkadaşım allah yardımcın olsun. Benim gebeliğimde aynı şey olmuştu. Geç döllenmeydi sanırım, 2 hafta geriden geliyordu. 8. Haftada yolk sac a kadar gözüktü, sonra bebek yok dedi hemen kürtaja almak istedi. Ama normale göre 6 haftalık olması gerekiyordu. Sonra ben normal kadın doğum hastanesine acild gittim, orda kalp atışına kadar alındı. Hemde bir asistan gördü, uzman dr göremedi düşün...sonra gerçi benim üzüntüyle kanamam başladı. 3 gün sonra bebeğim kendi gitmek istedi, düşürdüm. Oyüzddn aman diyim tek drla kalma gerekirse kadın doğum acile git. Onlara devamlı farklı vaka geldiği için iyi anlıyorlar.
Bir ayruntı daha var progesteron değerinde gayet iyi, bu sağlıklı bir gebelikte demek...dualarımız seninle inş dr hatasıdır ya...
Allahalla hakikaten değer 1500ü aşınca kese gözükür ya:/ bende anlamadım cnm o ultrason görüntüsü elindeyse buraya eklermisin bi cnm?Inan bana Dr birşey demedi önce üstten baktı biz tabi kese beklemiyoruz bugün 28. Gün kese gördüm o söylemeden sordum o ne ? Şüphelenip alttan baktı orda daha net kese göründü yani bu kadar büyük bir kese değer 1500 den fazla Olmalı sanırımkafam çok Karışık ama beklemekten başka çare yok değer artışından az buçuk anlaşılır
(Allahalla hakikaten değer 1500ü aşınca kese gözükür ya:/ bende anlamadım cnm o ultrason görüntüsü elindeyse buraya eklermisin bi cnm?
İnsan neye uğradığını şaşırıyor canım haklısın...sen içini ferah tutmaya çalış. İnş bir yanılgıdır...allah bilir en doğrusunuO kadar şok oldum ki ultrasyon Görüntüsü bile almadım şimdi şimdi Aklım yerine geliyor keşke alsaydım
(
Aynen cnm şimdi daha iyiyim ilk şoku atlattım Rabbim Herşeyin hayırlısını versin elden ne gelir ki?İnsan neye uğradığını şaşırıyor canım haklısın...sen içini ferah tutmaya çalış. İnş bir yanılgıdır...allah bilir en doğrusunu
osay3 ben de erken yumurtlamistim 8. Gun bi kez ama o ay tutmamisti. Adet doneminde buyumeye devam eden yumurtalar olabiliyomus. Odaklanma artik bence bi sey de kalmadi ztn test vaktine.
Benimde 10. Gun catliyor adet dongumde kisa o yuzden.
Kizlar bende kasik batmalari basladi bugun. Ara ara ignelenme oluyor. Bu ay benim vucudum garip ya ,havadan da olabilir diye ustunde durmuyorum ama..
Bandirmadayim canim yakiniz . Ben ciktim migrenim tuttu yeni basladi offfSen izmir demiydin cnm. Suan burasi oyle cunku. Ben de evimi temizliyorum ben de carsiya cikacaktim ama vazgectim bu yagmurda ugrasamam
Gecmis olsun cnm herkesde var bu illet.Bandirmadayim canim yakiniz . Ben ciktim migrenim tuttu yeni basladi offf
Ayy tatlım İnşallah hayırlara çıksın bi belirtiler.Kizlar bende kasik batmalari basladi bugun. Ara ara ignelenme oluyor. Bu ay benim vucudum garip ya ,havadan da olabilir diye ustunde durmuyorum ama..
Aynen cnm . Cok sagol . Canim biraz once lavaboya gittim afedersin az birsey yine o yumurta kivamindaki jeli gordum . Sence ne olabilir kiGecmis olsun cnm herkesde var bu illet.
Dedigim gibi sen adet olana kadar devam et fik fike :) ne olacagi belli olmaz cnm.Aynen cnm . Cok sagol . Canim biraz once lavaboya gittim afedersin az birsey yine o yumurta kivamindaki jeli gordum . Sence ne olabilir ki
Devam ediyorum canim zatenDedigim gibi sen adet olana kadar devam et fik fike :) ne olacagi belli olmaz cnm.
Ayyy ne guzel bir haber bu ya :) Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsinn cnmmKızlar test pozitifcharmant Themodernmumma @ada_aras @canus123 Eylemeylemce gbbc @triton-x Semackgz Skry10 ve aklıma gelmeyen tüm topik Arkadaşlarım Rabbim en kısa zamanda sizlere de yaşatsın inşallah
Cnm boş gebelik olma riski var ne olur dua etAyyy ne guzel bir haber bu ya :) Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsinn cnmm
Kuzum sonradan okudum mesajlari . Allahtan umit kesilmez benim ilk gebeligimde 4 haftalikken dis gebelik demislerdi kese daginikmis sonra cok sukur kalp atisini duymustuk ama dusuk yaptim. Yani o yuzden umutsuzluga kapilma hep iyiyi dusun zaten sonuc kotu bile olsa hersey Allahtan nasip dicez ve beklicez. Dualarim seninle insaAllah hayirli haberler verirsin bize cnmCnm boş gebelik olma riski var ne olur dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?