Inşallah cnm Rabbim dualarımızı kabul etsin kucaklarımızı sağlıklı hayırlı evlatlarda doldursun inşallahKuzum sonradan okudum mesajlari . Allahtan umit kesilmez benim ilk gebeligimde 4 haftalikken dis gebelik demislerdi kese daginikmis sonra cok sukur kalp atisini duymustuk ama dusuk yaptim. Yani o yuzden umutsuzluga kapilma hep iyiyi dusun zaten sonuc kotu bile olsa hersey Allahtan nasip dicez ve beklicez. Dualarim seninle insaAllah hayirli haberler verirsin bize cnm
canım bugün aynı anda bir çok duyguyu yaşadın haliyle bizlere de yaşattın.seninle üzülüp seninle sevindik valla.gelişmeleri takip ediyorum yazamasam da.inşallah senin için hayırlısı olur.Inşallah cnm Rabbim dualarımızı kabul etsin kucaklarımızı sağlıklı hayırlı evlatlarda doldursun inşallah
Inşallah cnm hepimiz için Hayırlısı sen ne yaptın yeniden test yaptın mı?canım bugün aynı anda bir çok duyguyu yaşadın haliyle bizlere de yaşattın.seninle üzülüp seninle sevindik valla.gelişmeleri takip ediyorum yazamasam da.inşallah senin için hayırlısı olur.
yapmadım. testim yok zaten. köşe bucak temizlik yaptım hırsımdan:)pazartesiyi bekleyeceğim olmazsa kan baktırırım olmadı adet düzenleyici falan kullanırım gelecek aylarda.Inşallah cnm hepimiz için Hayırlısı sen ne yaptın yeniden test yaptın mı?
İnşallah güzel haberler verirsinyapmadım. testim yok zaten. köşe bucak temizlik yaptım hırsımdan:)pazartesiyi bekleyeceğim olmazsa kan baktırırım olmadı adet düzenleyici falan kullanırım gelecek aylarda.
Sen degerlendir canim . Taktir rabbimin . bende regl olana kadar degerlendirecegimKizlar bu ay cok az iliski oldu geçen 4 gun önce oldu ilk ilişki. Dun ve bugün yumurtlama akıntım var bugun yarın ve p.tesiyi degerlendirmek planım sonra da akışına bırakmak. Rabbim hepimize yaşatsın inşallah o güzel duyguları :)Veson senin adına çok sevindim canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bebeğin seninledir :)
Ahh bi test almadin ki almayacagin tuttu
İnşsllah cnm Dayanamayıp yine test yapmışsın:)) ama ateş hala düşmemiş biraz daha bekle eşine de söyle test falan almasın :)) inşallah senden de güzel haberler gelirVeson benim icimde iyi hisler var, sanki olacak, iyi gidecek gibi dusunuyorum ama belli olmaz tabii..
Bugun kan testi falan verdin mi canim ?İnşsllah cnm Dayanamayıp yine test yapmışsın:)) ama ateş hala düşmemiş biraz daha bekle eşine de söyle test falan almasın :)) inşallah senden de güzel haberler gelir
Cnm sen ay sonunda olacaksin regl yani insallah olmazsin :) islaklik ta normal birsey merak etme tatlim.Kizlar lavaboda afedersiniz peceteye yine o yapiskan sey geldi beyaz neden dun de vardi . Atesimde 36.4 kizlar . Bide alt tarafim cok islak nedenini bilen var miki
Bi test yapsana olmadıysan, bir şey yoksa hemen adet oluyorsun bak :)Kizlar hala regil olmadim bugun 36.gun deyim yok sadece giriyorum lavaboya oldum gibi ava afedersiniz gunluk pedim islak oluyor Neden oluyor ki
İnşallah olmam çünkü ayın 15 ınde geldım ya . Ayın sonunda olursam eger bn yumurtlamayı yakalamış oluyorum herhalde ölemı denk gelıyor kıCnm sen ay sonunda olacaksin regl yani insallah olmazsin :) islaklik ta normal birsey merak etme tatlim.
Ayın 30 unda olmazsam yapacagım canım benımkı bu ay cok karışık olduBi test yapsana olmadıysan, bir şey yoksa hemen adet oluyorsun bak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?