Hoşgeldın canım bnm . Bende senın gıbı 14 aydır evlıyım 4 aydır bebış ıstıyoru daha demekkı zamanı degılmış beklıyoruz sbaırla . İnş rabbım hıçbırımızı bekletmez doğru zamanda en kısa zamanda nasıp eder saglıkla . regl ne zaman canımMerhaba kızlar ben aranıza yeni geldim. 1.5 yıldır evliyim çocuk istiyoruz ama hala kısmet olmadı. Bu ay adetime 10 kala kasık ve bel ağrım başladı ve akıntım çok fazla normalde hiç böyle olmaz. Inşallah güzel şeylere işarettir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Bende 30 ekımı beklıyorum canım eger olmazsam ayın 1 kasımda test yapmayı düşünüyorumHosbuldum teşekkür ederim canmamin inşallah tek duam bu benim de. 31 ekim canm
Inşallah gönlumuze göre olur tatlımBende 30 ekımı beklıyorum canım eger olmazsam ayın 1 kasımda test yapmayı düşünüyorum
amın Allah buyuk saglıkla hayırla gelsınInşallah gönlumuze göre olur tatlım
Amin canm amin inşallahamın Allah buyuk saglıkla hayırla gelsın
Test almis esim hemencecik bugun yaptim hic dayanamam ztn, Dpo 12 deyim, hicbi cizgi cikmadi :))
Bu ay da gider gibi duruyor.
Cnm mesajını yeni gördüm kusura bakma yok yarın sabah inşallah dua edin inşallah güzel sonuçlar veririm sizlereBugun kan testi falan verdin mi canim ?
İnşallah cnm inşallah Allah Razı olsun sizleri haberdar ederimVeson ben şimdi gördüm canım inşallah hayırlısıyla herşey yolunda gider mutlu sağlıklı haberler alırsın canım inşallah buda senin mucizen olur
Ateş yine 36.6 ve dpo 13 lüteal fazın en fazla kaç gün cnmSkry10 acaba deme test yap, bunca belirtiye cikar ztn :)
Yine tekrar ediyorum yumurtlaman olabilir kuzum herseyi degerlendir mutlaka adet olana kadar gun asiri iliskiye devam hayirlisiyla olacak bu seferkızlar slm çok acıl bana cvp verır mısınız . egııp kalkarken sol yanımda agrı oluyor akıntım var ve o yapışkan şeyı dunden berı görüyorum . bırde ateşımı ölçtum 36.7 çıktı sımdı acaba deyorum bılmıyorum ya bıde çok üşüyorum bn
14 gundur ortalama canim. İnsallah hayirlisi olur senin icin test yapabilirsingünaydın arkadaşlar bi sorum olacak ovulasyon testi pozitif olduktan kaç gün sonra adet olunur. benim ayın 10 da pozitif idi hala regl olmadım umutlanmakta istemiyorum..
İnsallah canim hayirlisi olur senin icin.Merhaba kızlar ben aranıza yeni geldim. 1.5 yıldır evliyim çocuk istiyoruz ama hala kısmet olmadı. Bu ay adetime 10 kala kasık ve bel ağrım başladı ve akıntım çok fazla normalde hiç böyle olmaz. Inşallah güzel şeylere işarettir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Ateş yine 36.6 ve dpo 13 lüteal fazın en fazla kaç gün cnm
İnsallah tutmustur canim. Evet 14 gun sayilir hayirlisi insallahkızlar bende 16 ekimde aşılama oldum normalde adet tarihim 26-27 ekim ama aşılamadan sonra 14 gün diyor herkes.ben bugün kan versemmi acaba bat 27 yazın siz benide ekleyiverin bizamet...allahım umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah.Liste hep yenilensin....hep hamile çıksın listeden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?