Gecmis olsun canim umarim iyisindirHep 14 gun cnm, gecmedi hic. Iyiye mi isaret ? Tam da trafik kazasi yaptimbelden darbe aldim.
inşallah canımİnsallah tutmustur canim. Evet 14 gun sayilir hayirlisi insallah
Kan verecek misin bugun cnm? Verirsen bize de haber ver olur mu? Listeye ekledim seni de.inşallah canım
bilmiyorum kararsızım ya erken diyor herkes....napsam bilemedim.sağolasın inş.hamile olarak çıkarım hayırlısıyla listeden.Kan verecek misin bugun cnm? Verirsen bize de haber ver olur mu? Listeye ekledim seni de.
benim 14 gün geçti ama test yapmaya cesaretim yok ....inşaallah güzel sonuç alırım.14 gundur ortalama canim. İnsallah hayirlisi olur senin icin test yapabilirsin
Dun esim isteydi gece nobette. Bir onceki gunu degerlendirmistim ama . Bugunde bakalim ins. Ever 29 ekimse regilim tam yumurtlama zamaninda tatilden donmusum. Bu yapiskan sey 15 ekimde basladi çünküYine tekrar ediyorum yumurtlaman olabilir kuzum herseyi degerlendir mutlaka adet olana kadar gun asiri iliskiye devam hayirlisiyla olacak bu sefer
bugünde regl olacağımı düşünmüyorum çünkü ateşim 37.00 derece14 gundur ortalama canim. İnsallah hayirlisi olur senin icin test yapabilirsin
Sabh lavaboya gittim yine o yumurta aki kivamindaki yapiskan sey . ve sol kasik agrim var egilirken donerken. Atesimde 36.5Skry10 acaba deme test yap, bunca belirtiye cikar ztn :)
Hayir toparlayamiyorum.. Hala bitmedi dis gebelikgünaydın herkese benim reglim bugün bitti bir sonraki tarih 16 kasım.charmant sen ne durumdasın canım kendini toparlayabildin mi biraz?
benim 14 gün geçti ama test yapmaya cesaretim yok ....inşaallah güzel sonuç alırım.
bugünde regl olacağımı düşünmüyorum çünkü ateşim 37.00 derece
Çok üzüldüm gerçekten, çok zor bir süreç. Sabırlı ol. Hakkında hayırlısı canım.Hayir toparlayamiyorum.. Hala bitmedi dis gebelikbugun tahlil vericem tekrar artik nolacak bilmiyorum uc doz mtx vuruldum ameliyat dicek diye korkuyorum ama artik bitsin cok yiprandim gercekten...
evet 35 güne bir oluyorum . ateşimi de ölçüyorum yumurtlamadan sonra hep yükseldi bi haftadır da 37 ile 37.1 arasında oluyor inşallah hayırlısı ile bebiş vardır.Adetlerin duzenli miydi canim? İnsallah olmazsin ve bize bir minnak bebis getirirsin
inşaalah biter bu durumun düzelir hayırlısıyla kavuşursun bebişineHayir toparlayamiyorum.. Hala bitmedi dis gebelikbugun tahlil vericem tekrar artik nolacak bilmiyorum uc doz mtx vuruldum ameliyat dicek diye korkuyorum ama artik bitsin cok yiprandim gercekten...
Tesekkur ederim insallah canim.Çok üzüldüm gerçekten, çok zor bir süreç. Sabırlı ol. Hakkında hayırlısı canım.
İnsallah cnm.bir bitse de su durumdan kurtulsam..inşaalah biter bu durumun düzelir hayırlısıyla kavuşursun bebişine
Hamile kalamiyoruz diye uzuluyoruz ama sizinki en en en zoru.. Hayirlisi olsun insallah.İnsallah cnm.bir bitse de su durumdan kurtulsam..
Suan saga sola donuyorum kasigim agriyor. Cok usuyorum. Bide sabah esimin parfumunden tiksindim usuttum mu ne . 35 gunde bir regl oluyorum bn gecen ay sadece 40 gunde oldum . eger bu ay 35 gun degismez ise . 2 gun gecti regilim benim . bide yapiskan sey bugun de vardi. Alt taraf hep islak neden ki usuttum mu acaba . yoksa enfeksiyon muuuSkry10 , soylediklerin bana yumurtlamadan cok hamileymissin gibi geldi canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?