Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Hamile kalamiyoruz diye uzuluyoruz ama sizinki en en en zoru.. Hayirlisi olsun insallah.
İkiside zor gercekten suan sizler de uzuluyorsunuz biliyorum ve hak veriyorum ama gercekten bu durum hele benimki gibi uzuyorsa inanilmaz yipratici ki ben psikolojime guvenirim beni bile salliyor.. Yapacak birsey yok ne yazik ki beklemekten baska.. Hayirlisi diyerek avutuyoruz kendimizi.. Ama lutfen hep hamilelik degil de saglikli bir bebek dileyin.. İnsallah sonunda hepimiz muradimiza ulasicaz :)

Duani her zaman tam etmek lazim. Ben hep hayirlisi degilse olmasin derim.

Kızlar bu ateş ölçme olayı nasıl oluyor. Yani normalde nasıl oluyor regl olucagımız zaman nasıl oluyor gebelik oluşmaya başladysa nasıl oluyor :)

Kızlar bu ateş ölçme olayı nasıl oluyor. Yani normalde nasıl oluyor regl olucagımız zaman nasıl oluyor gebelik oluşmaya başladysa nasıl oluyor :)
Regl den sonra dusuk seyreder, yumurtlama gununde ani kucuk bi dusus ve ertesi gunse tam yukselme olur, yumurtlamadan 14 gun sonra hala ayni sekilde yuksek kalirsa, ya da daha da yukselirse gebesin demektir, dusmeye baslamasi ise regl geleceginin isaretcisi.

Sagol canim bnm. Rabbim dogru zamnda hayirli Saglikli bebekler nasip etsin hepimize inş . Zamana biraktim. Tek korkum ins enfeksiyon felan degildir umarim
Ortadan gecen kirmizi cizgi yumurtlama gununu gosteriyor, sonrasinda nasil yukselmis bak ? Yarina atesimin dusmesi lazim mesela benim.

Bidaki seferede onu deniyeyim bakalım. Şimdi bıraz geç kaldım sanırsam :) yumurtlama geçti 4Kasım regl tarihi :)

gerçekten her iki durumda zor rabbim hepimize sağlıklı evletler nasip etsin inşaallah.

Eki Görüntüle 1668471
Ortadan gecen kirmizi cizgi yumurtlama gununu gosteriyor, sonrasinda nasil yukselmis bak ? Yarina atesimin dusmesi lazim mesela benim.
benim 36.3 yumurtlama günüm
36.6
36.8
36.7
37.00
37.00
37.00
37.00
37.00
37.00
36.8
37.1
37.0
37.0
36,9
37.0
37.1
37.0 bugün yumurtlamadan sonraki 17. gün ve hala ateşim yüksek...

Maasallah ins hamilesindir hic dusmez

Duani her zaman tam etmek lazim. Ben hep hayirlisi degilse olmasin derim.
Valla duayi yarim ettigimi sanmiyorum canim ama olacagi varmis demekki. Cunku ilk gebeligimden sonra hayirlisi ve saglikli olmayacaksa olmasin yonundeydi illa hamile kalayim diye hic dua etmedim. Sadece varsa eger bu sekilde dua eden dikkatli olsun diye uyarmakti amacim. Ve halen daha oyle bundan sonra da saglikli ve hayirli olsun olacaksa diyorum hep. Bilincli olmamin sebebi bir donem engelli cocuklarla birlikte olmamdi.. Onlarin ve ailelerinin yasadiklarini az da olsa gordum. Cocugum olsun delisi degilim. Olursa iyi olur yuvamiza senlik gelir. Olmazsa da dunyanin sonu degil. Ne yapalim ne varsa onumuzde onu yasayacagiz.

Kizlar yumurtlama zamanimi 2 aydir hep akintiyla takip ediyordum ama kesin bilgi vermeyecegi icin ovulasyon testi siparis verdim. En son 24 unde seffaf yapiskan akintim oldu. Testler gelene kadar yumurtama dönemim geçmiş olacak yüksek ihtimal ama yine de emin olmak istiyorum. Zaten bu ay pek umudum yok çünkü cok ilişki olmadı su an a kadar toplamda 3 kere iliski oldu :) bu ay da geçti gibi...

İnsallah tutmustur cnm. O hic belli olmaz ben iki sefer ayda iki kereyle hamile kaldim. hayirlisi olur insallah senin icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…