İkiside zor gercekten suan sizler de uzuluyorsunuz biliyorum ve hak veriyorum ama gercekten bu durum hele benimki gibi uzuyorsa inanilmaz yipratici ki ben psikolojime guvenirim beni bile salliyor.. Yapacak birsey yok ne yazik ki beklemekten baska.. Hayirlisi diyerek avutuyoruz kendimizi.. Ama lutfen hep hamilelik degil de saglikli bir bebek dileyin.. İnsallah sonunda hepimiz muradimiza ulasicaz :)Hamile kalamiyoruz diye uzuluyoruz ama sizinki en en en zoru.. Hayirlisi olsun insallah.
Duani her zaman tam etmek lazim. Ben hep hayirlisi degilse olmasin derim.İkiside zor gercekten suan sizler de uzuluyorsunuz biliyorum ve hak veriyorum ama gercekten bu durum hele benimki gibi uzuyorsa inanilmaz yipratici ki ben psikolojime guvenirim beni bile salliyor.. Yapacak birsey yok ne yazik ki beklemekten baska.. Hayirlisi diyerek avutuyoruz kendimizi.. Ama lutfen hep hamilelik degil de saglikli bir bebek dileyin.. İnsallah sonunda hepimiz muradimiza ulasicaz :)
Sagol canim bnm. Rabbim dogru zamnda hayirli Saglikli bebekler nasip etsin hepimize inş . Zamana biraktim. Tek korkum ins enfeksiyon felan degildir umarimSkry10 , soylediklerin bana yumurtlamadan cok hamileymissin gibi geldi canim.
Regl den sonra dusuk seyreder, yumurtlama gununde ani kucuk bi dusus ve ertesi gunse tam yukselme olur, yumurtlamadan 14 gun sonra hala ayni sekilde yuksek kalirsa, ya da daha da yukselirse gebesin demektir, dusmeye baslamasi ise regl geleceginin isaretcisi.Kızlar bu ateş ölçme olayı nasıl oluyor. Yani normalde nasıl oluyor regl olucagımız zaman nasıl oluyor gebelik oluşmaya başladysa nasıl oluyor :)
Ortadan gecen kirmizi cizgi yumurtlama gununu gosteriyor, sonrasinda nasil yukselmis bak ? Yarina atesimin dusmesi lazim mesela benim.Sagol canim bnm. Rabbim dogru zamnda hayirli Saglikli bebekler nasip etsin hepimize inş . Zamana biraktim. Tek korkum ins enfeksiyon felan degildir umarim
Bidaki seferede onu deniyeyim bakalım. Şimdi bıraz geç kaldım sanırsam :) yumurtlama geçti 4Kasım regl tarihi :)Regl den sonra dusuk seyreder, yumurtlama gununde ani kucuk bi dusus ve ertesi gunse tam yukselme olur, yumurtlamadan 14 gun sonra hala ayni sekilde yuksek kalirsa, ya da daha da yukselirse gebesin demektir, dusmeye baslamasi ise regl geleceginin isaretcisi.
gerçekten her iki durumda zor rabbim hepimize sağlıklı evletler nasip etsin inşaallah.İkiside zor gercekten suan sizler de uzuluyorsunuz biliyorum ve hak veriyorum ama gercekten bu durum hele benimki gibi uzuyorsa inanilmaz yipratici ki ben psikolojime guvenirim beni bile salliyor.. Yapacak birsey yok ne yazik ki beklemekten baska.. Hayirlisi diyerek avutuyoruz kendimizi.. Ama lutfen hep hamilelik degil de saglikli bir bebek dileyin.. İnsallah sonunda hepimiz muradimiza ulasicaz :)
Ayy masallah hep sabit kalmis ne guzelEki Görüntüle 1668471
Ortadan gecen kirmizi cizgi yumurtlama gununu gosteriyor, sonrasinda nasil yukselmis bak ? Yarina atesimin dusmesi lazim mesela benim.
Test ne zmn yapcaksin cnm senEki Görüntüle 1668471
Ortadan gecen kirmizi cizgi yumurtlama gununu gosteriyor, sonrasinda nasil yukselmis bak ? Yarina atesimin dusmesi lazim mesela benim.
benim 36.3 yumurtlama günümEki Görüntüle 1668471
Maasallah ins hamilesindir hic dusmezbenim 36.3 yumurtlama günüm
36.6
36.8
36.7
37.00
37.00
37.00
37.00
37.00
37.00
36.8
37.1
37.0
37.0
36,9
37.0
37.1
37.0 bugün yumurtlamadan sonraki 17. gün ve hala ateşim yüksek...
inşallah cnm inşaallah rabbim hepimize nasip eder sağlıklı evlatlarMaasallah ins hamilesindir hic dusmez
Saglikli hayirli evlat nasip etsin rabbim cumlemizeinşallah cnm inşaallah rabbim hepimize nasip eder sağlıklı evlatlar
Hadi cnm ya çok geçmiş olsun umarım ciddi birşey yoktur şimdilik güzel gidiyor umarım düşmez o zaman iki gün daha ölç duruma göre testi düşünürüzHep 14 gun cnm, gecmedi hic. Iyiye mi isaret ? Tam da trafik kazasi yaptimbelden darbe aldim.
Valla duayi yarim ettigimi sanmiyorum canim ama olacagi varmis demekki. Cunku ilk gebeligimden sonra hayirlisi ve saglikli olmayacaksa olmasin yonundeydi illa hamile kalayim diye hic dua etmedim. Sadece varsa eger bu sekilde dua eden dikkatli olsun diye uyarmakti amacim. Ve halen daha oyle bundan sonra da saglikli ve hayirli olsun olacaksa diyorum hep. Bilincli olmamin sebebi bir donem engelli cocuklarla birlikte olmamdi.. Onlarin ve ailelerinin yasadiklarini az da olsa gordum. Cocugum olsun delisi degilim. Olursa iyi olur yuvamiza senlik gelir. Olmazsa da dunyanin sonu degil. Ne yapalim ne varsa onumuzde onu yasayacagiz.Duani her zaman tam etmek lazim. Ben hep hayirlisi degilse olmasin derim.
Enfeksiyonda koku kasinti yada yanma olmasi gerekir cnm. Ve rengi seffaf olmaz.Sagol canim bnm. Rabbim dogru zamnda hayirli Saglikli bebekler nasip etsin hepimize inş . Zamana biraktim. Tek korkum ins enfeksiyon felan degildir umarim
İnsallah tutmustur cnm. O hic belli olmaz ben iki sefer ayda iki kereyle hamile kaldim.Kizlar yumurtlama zamanimi 2 aydir hep akintiyla takip ediyordum ama kesin bilgi vermeyecegi icin ovulasyon testi siparis verdim. En son 24 unde seffaf yapiskan akintim oldu. Testler gelene kadar yumurtama dönemim geçmiş olacak yüksek ihtimal ama yine de emin olmak istiyorum. Zaten bu ay pek umudum yok çünkü cok ilişki olmadı su an a kadar toplamda 3 kere iliski oldu :) bu ay da geçti gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?