Amin canım inşallah çok teşekkür ederimİnsallah canim hayirlisi olur senin icin.
Dr onun kese olduğundan emin değil sanırım sadece şüphelendi umarım kese değildir.sadece kan verdim muayene olmadım Çarşamba tekrar kan Hayırlısı
İnsallah hersey yoluna girer ama sen de bilincli bir kadinsin.. Diyeceklerimi biliyorsun. Hayirli olan olsun canim..Kızlar sonuç sanırım 520 yada 540 Dr tel de konuştu Çarşamba tekrar test 321 di pek iyi artış olmamış gibi
Valla bence normal gidiyosun canim insallah :) belki gecen aydan kalan bi kisttir o ?Dr onun kese olduğundan emin değil sanırım sadece şüphelendi umarım kese değildir.sadece kan verdim muayene olmadım Çarşamba tekrar kan Hayırlısı
Kan artisi normal degil cnm iki gun olsa bir ihtimal fakat bes gun oldu... Hepimiz veson icin dua edelim... İnsallah yoluna girer hersey.. Allahim sen buyuksun!Valla bence normal gidiyosun canim insallah :) belki gecen aydan kalan bi kisttir o ?
Yok kist değil çünkü kist de vardı onu gösterdi ama bir kanama Noktası falan olabilir Herşeyin HayırlısıValla bence normal gidiyosun canim insallah :) belki gecen aydan kalan bi kisttir o ?
Cnm iki gün oldu Cumartesi 321 bugün 520Kan artisi normal degil cnm iki gun olsa bir ihtimal fakat bes gun oldu... Hepimiz veson icin dua edelim... İnsallah yoluna girer hersey.. Allahim sen buyuksun!
Aaaaa carsamba anladim benCnm iki gün oldu Cumartesi 321 bugün 520
Cnm yanlis anlamisim carsamba yaptirdi sandim cok sevindim buna gore normal olabilir yaniValla bence normal gidiyosun canim insallah :) belki gecen aydan kalan bi kisttir o ?
Kızlar dua edin stres devam ediyorCnm yanlis anlamisim carsamba yaptirdi sandim cok sevindim buna gore normal olabilir yani
Bende uğraşıyorum da bişey olduğu yok. Suyu severek içiyorum ama bende de su durmuyor. İçtiğim gibi wc ye anlamadım gitti. @triton-x sende durumlar nasıl sende zayıflamak istiyordun..Kizlar bi taraftan ben zayiflamaya calisiyorum insallah basaririm :) zorla su icer mi bi insan icer iste
O su isini arastirdim cunku bende de aynisi oluyor. Aslinda suyu likir likir degil yudum yudum icmeliymisiz. Birden icince vucut direkt bobreklere yolluyormus suyu buda bobrekleri yoruyormus aslinda.. Anlamadigim sey nasil bu su 2 lt yudum yudum icilir elimde siseyle mi gezicem agzimda surekli hay allahim yok beceremiyorum ben..Bende uğraşıyorum da bişey olduğu yok. Suyu severek içiyorum ama bende de su durmuyor. İçtiğim gibi wc ye anlamadım gitti. @triton-x sende durumlar nasıl sende zayıflamak istiyordun..
Amin canım hepimizin.. Haklısın yakınlarındakiler hiç anlamıyor insanı. Benimde arkadaşlarımın çocukları var. Hiç moral veren yok. Acele ettiğimi düşünüyorlar. Yaşıtız onlarla.. İkisininde ikişer çocuğu var. Şaşırıyorum. İnsanlar garip o yüzden ailem dışında kimseyle görüşmemeyi tercih ediyorum. Ya biz çok hassasız herşey batıyor yada insanlar çok düşüncesiz..Canim benim sende iyi ki varsin. Biz cocukluk arkadaslarimla whatsapptan grup olusturduk msjlasiyoruz. Surekli soruyorlar saolsunlar ama hepsinin çocukları var ve aslında beni yaptıkları yorumlarla çok incitiyorlar. O yuzden onlarla hiç konusmak istemiyorum bu konuları. Bi arkadasim bugun yazmışki 2 evladi var Allah bağışlasın. Kizlar bian bebek yapmak geldi icimden madem eylemeylemce yapmiyor ben yapayimda bebek sevelim!!!! Gulucukler falan koymuş. Üzüldüm bunu yazdigina mesela.
Biz burda birbirimizi anlayan ayni stresi, sorunlari yaşayan kisileriz. Aynayiz bi anlamda. Birbirimizle ozelimizi paylasiyoruz. Fitne fesat olmadigindan da birbirimize boyle baglaniyoruz iste. Bende hepinizi seviyorum candan, kalpten. Allah'im hepimizin yüzünü güldürsün.
Ben suyu çok severim öyle yudum yudum da içemem hani 3 kerede içmek sünnet ya anca öyle yapabiliyorum :) Bence bizim vücudumuzun suya ihtiyacı yok hemen çıkıyor.O su isini arastirdim cunku bende de aynisi oluyor. Aslinda suyu likir likir degil yudum yudum icmeliymisiz. Birden icince vucut direkt bobreklere yolluyormus suyu buda bobrekleri yoruyormus aslinda.. Anlamadigim sey nasil bu su 2 lt yudum yudum icilir elimde siseyle mi gezicem agzimda surekli hay allahim yok beceremiyorum ben..
Hahaha evet o zaman ben icmeyeyim bosuna zaten anlasamiyoruz kendisiyleBen suyu çok severim öyle yudum yudum da içemem hani 3 kerede içmek sünnet ya anca öyle yapabiliyorum :) Bence bizim vücudumuzun suya ihtiyacı yok hemen çıkıyor.
Tebrik ederim canım Rabbim hayırlısıyla kavuştursunbelirtim yok diyebilirim ateş ölçüyorum ateşim düşmeyince şüphelendim Vücutta bazı Değişiklikler yaşıyorum ama çok net değil vücudumu çok dinliyorum o Yüzden farkediyorum ama normalde günlük hayatın içinde farkedimeyecek silik belirtiler ara sıra sol kasıkta saniyelik iğnelemeler yaşadım bir ara sürekli değil ama 2 gün yok bir gün ara ara sonra yeniden kaybolan silik batmalar göğüsler hiç etkilenmedi diyebilirim ne şişlik neağrı ne hassasiyet.biraz midem etkilendi çabuk acıkıyordum sanki net belirti yok
saol cnm
Teşekkür ederim cnm duaya çok ihtiyacım var boş gebelik olabilirTebrik ederim canım Rabbim hayırlısıyla kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?