- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
Doktor kontrolunde bi daha bakmadi mi keseye ?Kızlar dua edin stres devam ediyor
Katiliyorum ya, suyu vucudumuz sevmiyo olabilir :)))Ben suyu çok severim öyle yudum yudum da içemem hani 3 kerede içmek sünnet ya anca öyle yapabiliyorum :) Bence bizim vücudumuzun suya ihtiyacı yok hemen çıkıyor.
Sadece kan verdim sabah Dr henüz gelmemişti Çarşamba'da aynı şekilde sonra sanırım muayene edecek tam değerim 543 müşDoktor kontrolunde bi daha bakmadi mi keseye ?
İnsallah ordan minnak bebisimiz gorunecek :) en az yuzde 66 artmasi gerek artmis da minik kuzucuk hadi gel naz yapma bakimSadece kan verdim sabah Dr henüz gelmemişti Çarşamba'da aynı şekilde sonra sanırım muayene edecek tam değerim 543 müş
Ay cnm bana morel umut oluyorsunuz hepinizden Allah Razı olsunİnsallah ordan minnak bebisimiz gorunecek :) en az yuzde 66 artmasi gerek artmis da minik kuzucuk hadi gel naz yapma bakim
Hepimiz birbirimize destek olucaz tabii ki insallah hersey normal olacakAy cnm bana morel umut oluyorsunuz hepinizden Allah Razı olsun
Enfeksiyonda bu agrilar usume felan olur muEnfeksiyonda koku kasinti yada yanma olmasi gerekir cnm. Ve rengi seffaf olmaz.
Kuzum sanmiyorum ya hic takip etmedim bnSkry10 canım inşallah bebis vardır :) test yapsana
Hamilelikte olur genelde canim :)Enfeksiyonda bu agrilar usume felan olur mu
Neredeyse 2 kati. Her sey guzel olacakkk :) ananas al kendine bebisin kesesine yararmis.Sadece kan verdim sabah Dr henüz gelmemişti Çarşamba'da aynı şekilde sonra sanırım muayene edecek tam değerim 543 müş
Icimden bi ses regl olcaksin diyor udurken titrer mi vücudum buz gibiHamilelikte olur genelde canim :)
Değildir inşaaAllah canım. Rabbim yüzünüzü güldürsün hayırlısıyla..Teşekkür ederim cnm duaya çok ihtiyacım var boş gebelik olabilir
Ayyy ne guzel cnm yaa. Testi yapacaksin bugun o zaman bize de goster resmini olur mu insallah goruruz cift cizgiyiKızlar Merhaba bat günüm dündü gelmedi hala bişey yok inşallah gelmez bugunde doğum günüm hep dua ediyorum güzel bi hediye gibi bebisim gelsin diye goguslerime dokunamiyorm çok acıyor kasiklarm ağrıyor karnimda ağrıyor bunlar adet belirtisi dmi:-( geçen gece rüyamda gördüm bebeğimiz olmuş evimize giriyoruz. Nasıl tatlıydi bi kızım olmuştu yüzü hala aklimda
Kiz sen beni oldurdun :)))Icimden bi ses regl olcaksin diyor udurken titrer mi vücudum buz gibi
A aaaa zorla adet olcak kiz yaa sus suuss hamilelikten onlarIcimden bi ses regl olcaksin diyor udurken titrer mi vücudum buz gibi
Bekliyorum bklim sabirla Allah buyuk hayirlisi olsun 4 gun var zatenA aaaa zorla adet olcak kiz yaa sus suuss hamilelikten onlar
Gecen ay daha coktu belirtim ve nasil takip yaptim tirt cikti. Bu ay ne takip ne taktim ne dusundum oluruna biraktim gelirsede olursada supriz olarakKiz sen beni oldurdun :)))
Icindeki sesi dinleme bak bi tane test yap cikacak bence bunca belirtiye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?