- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
Ya tek cizgi cikarsa :-(Ayyy ne guzel cnm yaa. Testi yapacaksin bugun o zaman bize de goster resmini olur mu insallah goruruz cift cizgiyi
Canim bu buz vucuduma karsi elim ayagim buz gibi . Atesim 36.7 olmuş egildikce hareket ettikce kasiklarim agroyor. Bobreklerimimi usuttum yaA aaaa zorla adet olcak kiz yaa sus suuss hamilelikten onlar
Gecen ay kimyasal gecirdim demedin mi sen ? Oyle hatirliyorum sankiGecen ay daha coktu belirtim ve nasil takip yaptim tirt cikti. Bu ay ne takip ne taktim ne dusundum oluruna biraktim gelirsede olursada supriz olarak
Cizgi vardi sonra teke donustu hayalet cizgim kayboldu . Bilemiyorum arkadasim ya . bu ay hic hesap kitap yapmadim dusunmedim taki su 4 gune kadarGecen ay kimyasal gecirdim demedin mi sen ? Oyle hatirliyorum sanki
Yani bu ay belirtiler daha guclu gibi. Iyi dusunelim iyi olsun.Cizgi vardi sonra teke donustu hayalet cizgim kayboldu . Bilemiyorum arkadasim ya . bu ay hic hesap kitap yapmadim dusunmedim taki su 4 gune kadar
Tek dedigim herseyin hayirlisi olsun ve saglikla gelsin ins :)Yani bu ay belirtiler daha guclu gibi. Iyi dusunelim iyi olsun.
benim 36.3 yumurtlama günümGecen ay kimyasal gecirdim demedin mi sen ? Oyle hatirliyorum sanki
Cikmaz cikmazYa tek cizgi cikarsa :-(
Ne olacak pekı canım şmdi artıkKizlaaar tahlilim cikti son igneden sonra dusus olmus ameliyat olmayacagim galiba drla daha gorusemedim cok yogun
Ayaklarini fln sicak tut emi cnm. Usutme kendini havalar serinledi artik. Bebisini dusunCanim bu buz vucuduma karsi elim ayagim buz gibi . Atesim 36.7 olmuş egildikce hareket ettikce kasiklarim agroyor. Bobreklerimimi usuttum ya
Daha konusamadim ki heralde bir sure daha takipte olucam sifirlanana kadar..Ne olacak pekı canım şmdi artık
Eşime kalsa battanıyeyle gezdırecek benı . Şuan bır uyku bastı gözlerıme bır agırlık çöktü ya . ellerım buz bacaklarım falan ara ara belıme agırlık gırıyor . Kendımı yıne temızlığe verecegım ...Ayaklarini fln sicak tut emi cnm. Usutme kendini havalar serinledi artik. Bebisini dusun
allah yardımcın olsun canıımmKizlaaar tahlilim cikti son igneden sonra dusus olmus ameliyat olmayacagim galiba drla daha gorusemedim cok yogun
Allahım bebişlerınızı sıze bağişlasın rabbım mınık ellerı kucagınıza almayı nasıp etsınDaha konusamadim ki heralde bir sure daha takipte olucam sifirlanana kadar..
Cnm dogum gunun kutlu olsun. Insallah en guzel dogum gunu hediyen cok bekletmeden gelir cift cizgiyi gorursun cnmm :)Kızlar Merhaba bat günüm dündü gelmedi hala bişey yok inşallah gelmez bugunde doğum günüm hep dua ediyorum güzel bi hediye gibi bebisim gelsin diye goguslerime dokunamiyorm çok acıyor kasiklarm ağrıyor karnimda ağrıyor bunlar adet belirtisi dmi:-( geçen gece rüyamda gördüm bebeğimiz olmuş evimize giriyoruz. Nasıl tatlıydi bi kızım olmuştu yüzü hala aklimda
Âmin cnmDeğildir inşaaAllah canım. Rabbim yüzünüzü güldürsün hayırlısıyla..
ay evet ne güzel denk gelmişVeson , Carsamba da senin dua gunun, insallah herkes seninle olacak o gun.
Tamam bugün bir alışveriş Yaparım ceviz kuru Kayısı Ananas süt suNeredeyse 2 kati. Her sey guzel olacakkk :) ananas al kendine bebisin kesesine yararmis.
hadi gözün aydın cnm inşallah gerek kalmamıştırKizlaaar tahlilim cikti son igneden sonra dusus olmus ameliyat olmayacagim galiba drla daha gorusemedim cok yogun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?