- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
benim ilk testim bu 21 ekimde yapmıştım çok acaip silik bir çizgi vardı. bugun negatif çıktı anlamış değilim haşla bekçliyorum 3 gün gecti adetten
Sagol canım ya inşallah gelirE="Semackgz, post: 43228140, member: 684276"]Cnm dogum gunun kutlu olsun. Insallah en guzel dogum gunu hediyen cok bekletmeden gelir cift cizgiyi gorursun cnmm :)
cnm net gozukmuyor biraz uzak ve bulanik o yuzden yorum yapamiyorunbir yorum yapın
Cnm valla eger aman ne olursa olsun icim rahat olsun diyorsan yap :) ama tek cizgi gordugunde depresyona girerim diyosan yapma :) tek dicegim hersey Allahtan yoksa da eger vakti degilmis dicez ve o gunu sabirla beklicez[/QUOTE][QUOTsemackgz, post: 43229404, member: 684276"]Sagol canım ya inşallah geliryapsam mi acaba test ama karnmda hastaymisim gibi ağrıyor kesin hastalanicam:-(
Tatlim testlerinde gorunmuyor tahlil sonucun kac cikmis biliyor musun peki? Ve adet gunun ne zamandi?bi de buna bakar mısınız
Cnm sanirim 5.dkdan sonra cikti bu cizgi buharlasma cizgisine benziyor cunku ve buda negatif olarak sayiliyor ama tabi kacinci dakikada cikti adetin gectimi tam olarak bilmedigim icin net birsey diyemiyorum cnmbi de buna bakar mısınız
Cnm bunu bugun mu yaptin yoksa onceden yaptigin mi bu ?5 dk dan sonra buydu. 5 dk içerisinde bulanık varyok arası bir çizgi vardı. ilk resimde ama o da seçilmiyor fotoda. adetim daha yeni 3 gün geçti. nbunu yaptıgımda bat a 3 gün vardı
Pardon cnm yazmissin zaten onceden yaptigini peki bugn yaptigin testi de atar misinCnm bunu bugun mu yaptin yoksa onceden yaptigin mi bu ?
Evet canim her sey allahtan insallah bebis vardir[/QUOTE]Semackgz, post: 43229761, member: 684276"]Cnm valla eger aman ne olursa olsun icim rahat olsun diyorsan yap :) ama tek cizgi gordugunde depresyona girerim diyosan yapma :) tek dicegim hersey Allahtan yoksa da eger vakti degilmis dicez ve o gunu sabirla beklicez
Insallah cift cizgi gorursun cnmOnu cekmedim çünkü hicbirsey yoktu. Yarın sabah yine yapıcam onu atarim
Çok sevindim cnm inşallah senin için de herşey yoluna girerKizlaaar tahlilim cikti son igneden sonra dusus olmus ameliyat olmayacagim galiba drla daha gorusemedim cok yogun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?