Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
E="Semackgz, post: 43228140, member: 684276"]Cnm dogum gunun kutlu olsun. Insallah en guzel dogum gunu hediyen cok bekletmeden gelir cift cizgiyi gorursun cnmm :)[/QUOTE]
Sagol canım ya inşallah gelir yapsam mi acaba test ama karnmda hastaymisim gibi ağrıyor kesin hastalanicam:-(

benim ilk testim bu 21 ekimde yapmıştım çok acaip silik bir çizgi vardı. bugun negatif çıktı anlamış değilim haşla bekçliyorum 3 gün gecti adetten

benim ilk testim bu 21 ekimde yapmıştım çok acaip silik bir çizgi vardı. bugun negatif çıktı anlamış değilim haşla bekçliyorum 3 gün gecti adetten

bir yorum yapın

Eklentiler

• GetAttachment.webp
    754 bayt · Görüntüleme: 51
  • IMG-20151021-WA0023-1.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 38
E="Semackgz, post: 43228140, member: 684276"]Cnm dogum gunun kutlu olsun. Insallah en guzel dogum gunu hediyen cok bekletmeden gelir cift cizgiyi gorursun cnmm :)
Sagol canım ya inşallah gelir yapsam mi acaba test ama karnmda hastaymisim gibi ağrıyor kesin hastalanicam:-([/QUOTE]
Cnm valla eger aman ne olursa olsun icim rahat olsun diyorsan yap :) ama tek cizgi gordugunde depresyona girerim diyosan yapma :) tek dicegim hersey Allahtan yoksa da eger vakti degilmis dicez ve o gunu sabirla beklicez

[QUOTsemackgz, post: 43229404, member: 684276"]Sagol canım ya inşallah gelir yapsam mi acaba test ama karnmda hastaymisim gibi ağrıyor kesin hastalanicam:-([/QUOTE]
Cnm valla eger aman ne olursa olsun icim rahat olsun diyorsan yap :) ama tek cizgi gordugunde depresyona girerim diyosan yapma :) tek dicegim hersey Allahtan yoksa da eger vakti degilmis dicez ve o gunu sabirla beklicez[/QUOTE]
Evet canim her sey allahtan insallah bebis vardir

bi de buna bakar mısınız

Eklentiler

• 20151021_224431.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 37
[QUOTsemackgz, post: 43229404, member: 684276"]Sagol canım ya inşallah gelir yapsam mi acaba test ama karnmda hastaymisim gibi ağrıyor kesin hastalanicam:-(
Cnm valla eger aman ne olursa olsun icim rahat olsun diyorsan yap :) ama tek cizgi gordugunde depresyona girerim diyosan yapma :) tek dicegim hersey Allahtan yoksa da eger vakti degilmis dicez ve o gunu sabirla beklicez[/QUOTE]
Evet canim her sey allahtan insallah bebis vardir[/QUOTE]
Insallahh cnm:) benimde cuma gunu dogum gunumdu bu ay cok istedim tanisma yil donumumuz evlilik yil donumumuz ve dogum gunum hepsi ekim ayinda o yuzden cok istedim ama nasip degilmis insallah sana nasip olur :)

5 dk dan sonra buydu. 5 dk içerisinde bulanık varyok arası bir çizgi vardı. ilk resimde ama o da seçilmiyor fotoda. adetim daha yeni 3 gün geçti. nbunu yaptıgımda bat a 3 gün vardı

5 dk dan sonra buydu. 5 dk içerisinde bulanık varyok arası bir çizgi vardı. ilk resimde ama o da seçilmiyor fotoda. adetim daha yeni 3 gün geçti. nbunu yaptıgımda bat a 3 gün vardı
Cnm bunu bugun mu yaptin yoksa onceden yaptigin mi bu ?

Semackgz, post: 43229761, member: 684276"]Cnm valla eger aman ne olursa olsun icim rahat olsun diyorsan yap :) ama tek cizgi gordugunde depresyona girerim diyosan yapma :) tek dicegim hersey Allahtan yoksa da eger vakti degilmis dicez ve o gunu sabirla beklicez[/QUOTE]
Insallahh cnm:) benimde cuma gunu dogum gunumdu bu ay cok istedim tanisma yil donumumuz evlilik yil donumumuz ve dogum gunum hepsi ekim ayinda o yuzden cok istedim ama nasip degilmis insallah sana nasip olur :)[/QUOTE]
Insallah canım ya çok istiyoruz dua ediyoruz hep. Daha yeni evliyiz üç ayimiz doluyor ama istiyoruz işte bakalım allah bizi geri cevirmez inşallah hepinizin kucaklarini doldurur

Onu cekmedim çünkü hicbirsey yoktu. Yarın sabah yine yapıcam onu atarim

Insallahh cnm:) benimde cuma gunu dogum gunumdu bu ay cok istedim tanisma yil donumumuz evlilik yil donumumuz ve dogum gunum hepsi ekim ayinda o yuzden cok istedim ama nasip degilmis insallah sana nasip olur :)[/QUOTE]
Insallah canım ya çok istiyoruz dua ediyoruz hep. Daha yeni evliyiz üç ayimiz doluyor ama istiyoruz işte bakalım allah bizi geri cevirmez inşallah hepinizin kucaklarini doldurur[/QUOTE]
Amin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…