Tesekkur ederim insallah :) haftaya tekrarlanacak tahlilim uc ay korunma verdi doktor. Ocaktan sonra sahalara donucem artikÇok sevindim cnm inşallah senin için de herşey yoluna girer
Aaaaaa kiizzz valla pozitifEki Görüntüle 1668846 kızlar şimdi test yaptım pozitif demi
Hadi gozun aydin canim kan testine git hemen sorunsuz bir sekilde gecer insallah bu surec hayirlisi olsun tatlim :)Eki Görüntüle 1668846 kızlar şimdi test yaptım pozitif demi
İnşallah cnm hala inanamıyorum yarın kann verecrm inşallah sağlıklı sorunsuz olurHadi gozun aydin canim kan testine git hemen sorunsuz bir sekilde gecer insallah bu surec hayirlisi olsun tatlim :)
Tatlim kac gunde bir adet oluyorsun? Duzenli mi? Sadece iki gun iliski mi oldu? Eger dollenme olduysa o gunden 12 gun sonra net bir sonuz alabilirsin :) insallah hamilesindir cnm.arkadaşlar benim geçen ay adetimin ilk günü 4 ekimdi. 13-15 ekimde cinsel ilişikiye girdik. hamile kalmayı çok istiyorum. vajinismustan yeni kurtuldum buarada hemen cumburlop çocuk işine girmek istiyoruz:) kan testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum. bu hafta yapsam size kanda ufakta olsa sonuçlar çıkar mı?
Artik kader kismet ne diyelim belli mi olur bu ay erken yumurtlamissindir bir bakmissin hooopp gelmis bebiiissss4 kere denedik ama ovulasyon öncesi gibi oldu. tam ovulasyonum 18-19 ekimdi eşim grip oldu aksilik kaldı,kaçırdık:) olursa kısmet olcak:)
Suan heyecanlandim resmen kiz test niye yapmiyon delirtcen mi sen biziKızlar şimdide akıntı gibi ama beyaz sıvı geliyo camasirima hastalancakken hiç böyle olmazdı tam tersi kuru olurdu
Sakire yok hahahhaallaaaaaahhh derim o zaman herkese benden çayyy :)
CCanim korkuyorum yine negatif çıkar diye:-(Suan heyecanlandim resmen kiz test niye yapmiyon delirtcen mi sen bizi
Kizlar ben bugun aile hekimine test verdim butun hormonlarim icin falan, o arada bi de Hcg bakacak :)
Yarin 3 te belli olur artik idrar hic satin almayayim dedim ztn yarin da yumurtlamadan 14. Gun varsa cikar herhalde.
Ee napcan dogana kadar oyle beklemeyi mi dusunuyorsun yoksaCCanim korkuyorum yine negatif çıkar diye:-(
Haydi rastgelsin insallahKızlarrr aylar sonra ilk defa yumurtlama gününde çalışma olacak gibi duruyoçok heyecanlıyım buralardayım takipteyim sizi öpüyorum kocaman
Hahaaa sesle guldum resmenEe napcan dogana kadar oyle beklemeyi mi dusunuyorsun yoksa
Kiz vallaha olcem merektan soylediklerin hep hamilelikte oluyorHahaaa sesle guldum resmenah be canim keske olsa karnimda:-( ruyam o kadar guzeldi ki .. Bak mesela suan sol kasigima agri gidiyor duruyo pit pit bsey atıyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?