- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
Gunun yorumu ilan ediyorum :)Ee napcan dogana kadar oyle beklemeyi mi dusunuyorsun yoksa
Gerçekten oyle mi ya bi gun gecmeyle cikar mi ki testteKiz vallaha olcem merektan soylediklerin hep hamilelikte oluyor
Bende okuyunca cok guldumGunun yorumu ilan ediyorum :)
Her test markasinda yanlislik payi vardir canim. O yuzden baska bir testle saglamasini yapmak gerekirslam nova marka gebelik testi kullanan varmı güvenilirmidir?
Sekiz gun once cikan var - tabii bu erken dollenmede olur- normalde dort gun onceden silik silik cikmaya baslar genellikle canim :)Gerçekten oyle mi ya bi gun gecmeyle cikar mi ki testte
Gerçekten belirti mi bunlarGerçekten oyle mi ya bi gun gecmeyle cikar mi ki testte
Gunun yorumu ilan ediyorum :)
saolsın cnm kimisi ii deil o test demiştide bnde merak ettimHer test markasinda yanlislik payi vardir canim. O yuzden baska bir testle saglamasini yapmak gerekir
Kiz Allah iyiligini versin emiiii ben dogurcam senin yerine suracikta aaaGerçekten belirti mi bunlar
Kullandin mi canim var mi cizgi filan biseyler hesaolsın cnm kimisi ii deil o test demiştide bnde merak ettim
Sabah yapsam daha iyi değil miKiz Allah iyiligini versin emiiii ben dogurcam senin yerine suracikta aaayanimda olsan terlikle kovalardim simdi seni belirti diyorum ya sabahtan beri kiiizz
Farketmiyor o canim ben hep oglen baktimSabah yapsam daha iyi değil mi
Heyecan yaptim smdiFarketmiyor o canim ben hep oglen baktim
Hayırlı olsun bebeğin seninle olsunAaaaaa kiizzz valla pozitif
Sağol cnm inşallah. Seninde vardır inşallahHayırlı olsun bebeğin seninle olsun
İnşallah canim belirtilerin neler olduSağol cnm inşallah. Seninde vardır inşallah
Yarin ilk iddaraela yapicaktim bu arada gecikmenin 19. GunuKullandin mi canim var mi cizgi filan biseyler he
Ayy olmayin yaa adet madet offffYarin ilk iddaraela yapicaktim bu arada gecikmenin 19. Gunu
Az once sariyla karisik ince kirmizi bir kan gelmeye baslamis adet olucam herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?