Kızlar test yaptim
Sabah ilk idrarla da yap varsa testin inşallah kopkoyu çıkarEki Görüntüle 1669162 Çok silikk bi çizgi üç dk da falan belirdi
Ayyyyy yasasiiiunnn kiizzzz yeppaaaaEki Görüntüle 1669162 Çok silikk bi çizgi üç dk da falan belirdi
Ben gordum tatlim cizgiyi maasallah annis ben burdayim diyor hadi gozun aydin. Belirtiler neydi kac gun gecti canim . Aydinlat biziiiiEki Görüntüle 1669162 Çok silikk bi çizgi üç dk da falan belirdi
Var kuzum masallah hadi hayirlisi olsun zorla test yaptirdim ya sana vallaha kendimi tebrik ediyorum suanEki Görüntüle 1669162 Çok silikk bi çizgi üç dk da falan belirdi
Canim dun olmam gerekiyordu. Yumurtlama gününden sonra hep kasigim ağrıdı goguslerim o kadar acıyor ki bastığında çığlık atarım var .adet olucam sandım Karnım çok agirdi belime kramplar girdi üç dört gün önce. Ya bende görüyorum geçen ayda vardı ama bu hafif pembe geçen ay buharlaşma çizgisi denmisti burda bu kez bebek mi acaba[/QUOTE]Skry10, post: 43235266, member: 679616"]Ben gordum tatlim cizgiyi maasallah annis ben burdayim diyor hadi gozun aydin. Belirtiler neydi kac gun gecti canim . Aydinlat biziiii
Simdi daha net belli bence ayy yubbiiii bizede dua et kuzum hepimize
Ya şaka gibi sanki bu soylenenler bana değil hala inanamıyorum gerçekten var mı allahım rüyamda gördüm Bebeğimi o zaman inandım benimle olduğuna kızlar ya. Ederim tabiki inşallah allahım hepimizin kucaklarini doldursun kmsenin duasını boş çevirmesin[/QUOTE][QU"Skry10, post: 43235491, member: 679616"]Simdi daha net belli bence ayy yubbiiii bizede dua et kuzum hepimize
Telefondan girdigim icin yazdigim cevap karisti. Var mi gercekten cizgi neden bu kadar silikchamantı 43235438er: 529066 .!.:[US44]kelebek922 [/USER] buharlasma cizgisi gri oluyor bu pembe yani yeni bir hamilelik canim tekrar tebrik ederim HAMİLESİN!
Var tatlim daha yeni oldugu icin boyle artik hergun daha cok koyulasir. Kanda daha once belli olur o yuzden kan ver yarin mutlaka kesinlessin hamileligin. İnsallah hayirlisiyla hamilesin bir sorun cikmaz canim.Telefondan girdigim icin yazdigim cevap karisti. Var mi gercekten cizgi neden bu kadar silik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?