Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
E="charmant, post: 43235216, member: 529066"]Ayyyyy yasasiiiunnn kiizzzz yeppaaaa diptisdiptis ucyuzbesyuzyarin bidaha yap yada bosver hemen kan ver[/QUOTE]
Var mi ki suaaan

Skry10, post: 43235266, member: 679616"]Ben gordum tatlim cizgiyi maasallah annis ben burdayim diyor hadi gozun aydin. Belirtiler neydi kac gun gecti canim . Aydinlat biziiii[/QUOTE]
Canim dun olmam gerekiyordu. Yumurtlama gününden sonra hep kasigim ağrıdı goguslerim o kadar acıyor ki bastığında çığlık atarım var .adet olucam sandım Karnım çok agirdi belime kramplar girdi üç dört gün önce. Ya bende görüyorum geçen ayda vardı ama bu hafif pembe geçen ay buharlaşma çizgisi denmisti burda bu kez bebek mi acaba

Skry10, post: 43235266, member: 679616"]Ben gordum tatlim cizgiyi maasallah annis ben burdayim diyor hadi gozun aydin. Belirtiler neydi kac gun gecti canim . Aydinlat biziiii
Canim dun olmam gerekiyordu. Yumurtlama gününden sonra hep kasigim ağrıdı goguslerim o kadar acıyor ki bastığında çığlık atarım var .adet olucam sandım Karnım çok agirdi belime kramplar girdi üç dört gün önce. Ya bende görüyorum geçen ayda vardı ama bu hafif pembe geçen ay buharlaşma çizgisi denmisti burda bu kez bebek mi acaba[/QUOTE]
Sabaha kadar bi guzel uyu tatlim git kan ver bizide haberdar et . Ins saglikla kucagina alirsin maaşallah topik bebisle doluyor

[QU"Skry10, post: 43235491, member: 679616"]Simdi daha net belli bence ayy yubbiiii bizede dua et kuzum hepimize[/QUOTE]
Ya şaka gibi sanki bu soylenenler bana değil hala inanamıyorum gerçekten var mı allahım rüyamda gördüm Bebeğimi o zaman inandım benimle olduğuna kızlar ya. Ederim tabiki inşallah allahım hepimizin kucaklarini doldursun kmsenin duasını boş çevirmesin

[QU"Skry10, post: 43235491, member: 679616"]Simdi daha net belli bence ayy yubbiiii bizede dua et kuzum hepimize
Ya şaka gibi sanki bu soylenenler bana değil hala inanamıyorum gerçekten var mı allahım rüyamda gördüm Bebeğimi o zaman inandım benimle olduğuna kızlar ya. Ederim tabiki inşallah allahım hepimizin kucaklarini doldursun kmsenin duasını boş çevirmesin[/QUOTE]
Kalbin o kadar temiz ki bak rabbim ruyandada gostermis. Taze annecik seni sevin . yarin kesin kan ver bizede yaz

="charmant,2 529066"][USE] kelebek922 [/USER] buharlasma cizgisi gri oluyor bu pembe yani yeni bir hamilelik canim tekrar tebrik ederim HAMİLESİN! [/QUOTE] Sagol canim inanamiyorum gordun
Mu cizgiyi gerc

[QUOTEsky10, post: 43235607, member: 679616"]Ya şaka gibi sanki bu soylenenler bana değil hala inanamıyorum gerçekten var mı allahım rüyamda gördüm Bebeğimi o zaman inandım benimle olduğuna kızlar ya. Ederim tabiki inşallah allahım hepimizin kucaklarini doldursun kmsenin duasını boş çevirmesin[/QUOTE]
Kalbin o kadar temiz ki bak rabbim ruyandada gostermis. Taze annecik seni sevin . yarin kesin kan ver bizede yaz[/QUOTE]
Kanda cikar mi hemen

chamantı 43235438er: 529066 .!.:
[US44] kelebek922 [/USER] buharlasma cizgisi gri oluyor bu pembe yani yeni bir hamilelik canim tekrar tebrik ederim HAMİLESİN!
Telefondan girdigim icin yazdigim cevap karisti. Var mi gercekten cizgi neden bu kadar silik

Telefondan girdigim icin yazdigim cevap karisti. Var mi gercekten cizgi neden bu kadar silik
Var tatlim daha yeni oldugu icin boyle artik hergun daha cok koyulasir. Kanda daha once belli olur o yuzden kan ver yarin mutlaka kesinlessin hamileligin. İnsallah hayirlisiyla hamilesin bir sorun cikmaz canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…