Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
charmant, post: 43235882, member: 529066"]Var tatlim daha yeni oldugu icin boyle artik hergun daha cok koyulasir. Kanda daha once belli olur o yuzden kan ver yarin mutlaka kesinlessin hamileligin. İnsallah hayirlisiyla hamilesin bir sorun cikmaz canim.[/QUOTE]
Insallah canım inşallah ...

Sanki testin rengi açıldı açık Pembe olduğu zor anlaşılıyor normal midir bu:-(

Var tatlim daha yeni oldugu icin boyle artik hergun daha cok koyulasir. Kanda daha once belli olur o yuzden kan ver yarin mutlaka kesinlessin hamileligin. İnsallah hayirlisiyla hamilesin bir sorun cikmaz canim.
Canim sanki testteki pembeligin rengi acildi bu normal mi

[QUOTEemm_lina, post: 43236570, member: 684541"]Cnm bnm sadece yumurtlama gününden itibaren göğüs ağrısı oldu gece uyandırıyordu bni ağrıdan o kadar[/QUOTE]
Canim benimde yumurtlama gününden beri hep kasik ağrım oldu. Sağol canım inşallah bebekte bebisimdir. . Ama testin açık Pembe çizgisinin rengi açıldı biraz normal mi bu bak çektim ataym

Veson canım değerin artmış bu iyiye işaret inşallah

charmant canım inşallah iyileşeceksin değerin düşmüş

hamile arkadaşlarıda tebrik ediyorum Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin

ben buaralar çok giremiyorum kızlar sorunlar sıkıntılar birde bu sıkıntılarda bebek istiyorum doğrumu yanlışmı hiç bilmiyorum off off bir yandan hamile kalmak istiyorum bir yandan olsa naparım diyorum 2senedir evliyiz zaten ötelemekte istemiyorum birde ağzı olan konuşuyor şimdi yapma acelesimi var sonra olursa olurmuşlar Rabbim yardım eder inşallah

Saol cnm sen içini ferah tut inşallah Rabbim en güzel en doğru ve hayırlı zamanda sana evladını göndersin inşallah

Kasiklarim agriyor bi de hafif gogus hassasiyeti var en bariz belirti bu herhalde
Ay hadi inşallah kaç gibi çıkar sonuç çok kaptırma kendini sen Yine sonra çok daha kötü oluyor insan kendimden biliyorum inşallah hamilesindir.hani bir keresinde birlikte hamile kalmayı hayal ettim demiştin ya inşallah gerçek olur gerçi benim durum daha tam netleşmedi ama inşallah herşey yoluna girer belirtilere hiç bakma ben de hala doğru dürüst belirti yok göğüsler boş ara sıra sol kasıkta batma oluyor ama her zaman değil kaç gündür yoktu bugün yine var yani biraz çabuk acıkıyorum sanki sadece o var akıntı da sürekli sarı akıntı

Sendekine benzer tek belirtim surekli acikma canim, bi de 2 gundur uyku hali. Ya hamile hissetmiyorum isin dogrusu, FF belki yumurtlama gununu yanlis hesaplamistir.

Sendekine benzer tek belirtim surekli acikma canim, bi de 2 gundur uyku hali. Ya hamile hissetmiyorum isin dogrusu, FF belki yumurtlama gununu yanlis hesaplamistir.
Inanır mısın? Benim hcg 500 lerde ve ben kendimi hamile hissetmiyorum hala.benim kayıpta ve kızda çok ağır belirtiler olmuştu demekki her hamilelik bir değil .ovulasyon günün regl 13 yada 15 başka gün olamaz zaten ateş sabitlendi gibi kanda kesin sonuç çıkar cnm hemen haber vet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…