- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
Canim sanki testteki pembeligin rengi acildi bu normal miVar tatlim daha yeni oldugu icin boyle artik hergun daha cok koyulasir. Kanda daha once belli olur o yuzden kan ver yarin mutlaka kesinlessin hamileligin. İnsallah hayirlisiyla hamilesin bir sorun cikmaz canim.
Cnm bnm sadece yumurtlama gününden itibaren göğüs ağrısı oldu gece uyandırıyordu bni ağrıdan o kadarİnşallah canim belirtilerin neler oldu
Gözün aydın cnm çizgi belli oluyor yarın kan ver hayırlısıyla sağlıkla tutunsun inşallah bebiş sana
Saol cnm sen içini ferah tut inşallah Rabbim en güzel en doğru ve hayırlı zamanda sana evladını göndersin inşallahVeson canım değerin artmış bu iyiye işaret inşallah
charmant canım inşallah iyileşeceksin değerin düşmüş
hamile arkadaşlarıda tebrik ediyorum Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin
ben buaralar çok giremiyorum kızlar sorunlar sıkıntılar birde bu sıkıntılarda bebek istiyorum doğrumu yanlışmı hiç bilmiyorum off off bir yandan hamile kalmak istiyorum bir yandan olsa naparım diyorum 2senedir evliyiz zaten ötelemekte istemiyorum birde ağzı olan konuşuyor şimdi yapma acelesimi var sonra olursa olurmuşlar Rabbim yardım eder inşallah
Dpo14 ve ateş hala yüksekVeson valla hic inanasim gelmiyor ama ates dusme egilimi goatermiyor gibi :)
Gözün Aydın cnm inşallah kan da da çıkar
Kan verdim dun, cok hayallenmeyeyim bugun belli olur akibetim :)Dpo14 ve ateş hala yüksek
Kasiklarim agriyor bi de hafif gogus hassasiyeti var en bariz belirti bu herhaldeB
Gözün Aydın cnm inşallah kan da da çıkar
Ay hadi inşallah kaç gibi çıkar sonuç çok kaptırma kendini sen Yine sonra çok daha kötü oluyor insan kendimden biliyorum inşallah hamilesindir.hani bir keresinde birlikte hamile kalmayı hayal ettim demiştin ya inşallah gerçek olur gerçi benim durum daha tam netleşmedi ama inşallah herşey yoluna girer belirtilere hiç bakma ben de hala doğru dürüst belirti yok göğüsler boş ara sıra sol kasıkta batma oluyor ama her zaman değil kaç gündür yoktu bugün yine var yani biraz çabuk acıkıyorum sanki sadece o var akıntı da sürekli sarı akıntıKasiklarim agriyor bi de hafif gogus hassasiyeti var en bariz belirti bu herhalde
Sendekine benzer tek belirtim surekli acikma canim, bi de 2 gundur uyku hali. Ya hamile hissetmiyorum isin dogrusu, FF belki yumurtlama gununu yanlis hesaplamistir.Ay hadi inşallah kaç gibi çıkar sonuç çok kaptırma kendini sen Yine sonra çok daha kötü oluyor insan kendimden biliyorum inşallah hamilesindir.hani bir keresinde birlikte hamile kalmayı hayal ettim demiştin ya inşallah gerçek olur gerçi benim durum daha tam netleşmedi ama inşallah herşey yoluna girer belirtilere hiç bakma ben de hala doğru dürüst belirti yok göğüsler boş ara sıra sol kasıkta batma oluyor ama her zaman değil kaç gündür yoktu bugün yine var yani biraz çabuk acıkıyorum sanki sadece o var akıntı da sürekli sarı akıntı
Inanır mısın? Benim hcg 500 lerde ve ben kendimi hamile hissetmiyorum hala.benim kayıpta ve kızda çok ağır belirtiler olmuştu demekki her hamilelik bir değil .ovulasyon günün regl 13 yada 15 başka gün olamaz zaten ateş sabitlendi gibi kanda kesin sonuç çıkar cnm hemen haber vetSendekine benzer tek belirtim surekli acikma canim, bi de 2 gundur uyku hali. Ya hamile hissetmiyorum isin dogrusu, FF belki yumurtlama gununu yanlis hesaplamistir.
Canım maaşallah çizgin çok belirgin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?