- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
ciddimiCanım maaşallah çizgin çok belirgin :)
günydın cnm atsanaa resminigünaydın canım yaptım ama yine aynı çktı sanki bu sefer ki çizgi pembe değil gibi
var gibi hadi inşllh vardır
Umutlandırmak istemem ama çizgi daha belirgin olmuş bence, kan testi yaptırın
çizgi görünüyor cnm bi kan testi yap ben kan verdim 11 de sonuç çıkacak ikimiz içinde hayırlısı olsun
bnmkinede baksana bi canımçizgi görünüyor cnm bi kan testi yap ben kan verdim 11 de sonuç çıkacak ikimiz içinde hayırlısı olsun
bnm teste de baksana bi sayfa 634çizgi görünüyor cnm bi kan testi yap ben kan verdim 11 de sonuç çıkacak ikimiz içinde hayırlısı olsun
canım hafif bi çizgi görünüyor inşaallah bebişin seninledir kan testi yapsana cnm için rahat etsin.bnmkinede baksana bi canım
doktordan randevu alamda doktor zten yaptırcak ozmna kadr iki tane test daha yaparım cnmcanım hafif bi çizgi görünüyor inşaallah bebişin seninledir kan testi yapsana cnm için rahat etsin.
o zamana kadar daha netleşir. inşaallah cnmdoktordan randevu alamda doktor zten yaptırcak ozmna kadr iki tane test daha yaparım cnm
InsallInşallah canım ya belli oluyo mu cizgi[/QUOTE]="Sirinemm_lina, post: 43239424, member: 684541"]çizgi görünüyor cnm bi kan testi yap ben kan verdim 11 de sonuç çıkacak ikimiz içinde hayırlısı olsun
inşllh cnm senin haberini de merakla bekliorumo zamana kadar daha netleşir. inşaallah cnm
InsallInşallah canım ya belli oluyo mu cizgi[/QUOTE]="Sirinemm_lina, post: 43239424, member: 684541"]çizgi görünüyor cnm bi kan testi yap ben kan verdim 11 de sonuç çıkacak ikimiz içinde hayırlısı olsun
kıyamamBenim sonuc cıkmısVeson :) Tabii ki 0.100 ates de neden yükseliyorsa anlamadım yahu :) Neyse adetim gelir herhalde yakın bi zamana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?