Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Tesekkur ederim iyi dileklerin icin canim. Sen de cok sikmamaya calis canini her ailede donem donem olur bazi skntilar. Gececek elbette.. Her ihtimale acik olmak gerek hazir olmak. Ben oyle yapiyorum. Ama ben biraz fazla guclu bir insanim ustelik destek olacak kimsem de yok. Ne bileyim bi kardesin yada annen varsa azcik git muhabbet et onlarla nasil bir sorun bilmiyorum ama sevdigin insanlarla olmak seni guclendirir. İnsallah kisa zamanda cozersiniz sorunu canim.

Gitmedim canim isteyim
Kan verebilme imkanin vardir umarim cunku suan hamile gorunuyorsun ve bunu cok geciktirmeden netlestirmelisin. Gunumuzde cok fazla sorunlu durumlar var korkutmak degil niyetim asla ama sakin geciktirme Allah korusun erkenden bakilsin zaten adet gunun gecmis mutlaka biran once git canim olur mu? Yaa sonra giderim yapma sakin git ve mutlu haberlerle gel bize

Kiizzz iste bu gormek istedigim kan ver caabuuuuukkkkkk hamilesin sen de
yok hemen veremem doktorumdan randevu alayımda orda vercem kanı burdaki hastanede cihaZ arıza yapmış eşim gidelim dedi ara bakm hastaneyi deddim aramış arızalı demişler geçen hafta kan vermeden önce de arızalıydı cihaz ondan boşuna gitmeyrlim dedim diğer ilçedekine gidicez

Tamam tatlim hayirli olsun hamileligin insallah guzelce devam eder ve minnak yavrunu kucaklarsin bize de haber ver sonucu olur mu

Tamam tatlim hayirli olsun hamileligin insallah guzelce devam eder ve minnak yavrunu kucaklarsin bize de haber ver sonucu olur mu
veririm cnm ilk defa bu hafta belirtileri tam yaşadım ama yine nrgatif çıkar die korkuyorum o yuzdrn bi iki kere daha tekrarlyıp öle gitçem kan testine

"charmant,0821, member: 529066"]Kan verebilme vardir u suan hamile gorunuyorsun geçiştirmeden gitmelisin. Gunumuzde cok fazla sorunlu durumlar var korkutmak degil niyetim asla ama sakin geciktirme Allah korusun erkenden bakilsin zaten adet gunun gecmis mutlaka biran once git canim olur mu? Yaa sonra giderim yapma sakin git ve mutlu haberlerle gel bize[/QUOTE]
Aslinda Eczanede calisiyorum burdaki ablalara gosterdim koyu cikmasi lazm hamile degilsn dediler esimde inanmadi aksam acik renk diye:-( ne sorunu cikar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…