Tatlim gunaydin :) cizgin daha belirgin suan kan vermeye gittun mi?
Tatlim cok idrar koymussun sanirim testi tekrarlar misin belli olmuyor.
yanım da tst yok somra tekrarlıycm tekrarTatlim cok idrar koymussun sanirim testi tekrarlar misin belli olmuyor.
Her zaman dedigimiz gibi hayirlisi diyelim tatlim :) sen de kasimda ask baskadirlarin arasindasin hadi insallah yeni yila bomba girelimBenim sonuc cıkmıs @Veson :) Tabii ki 0.100 ates de neden yükseliyorsa anlamadım yahu :) Neyse adetim gelir herhalde yakın bi zamana.
Uc dort damladan fazla koyma canim. Tamam bekliyoruz merakla :)yanım da tst yok somra tekrarlıycm tekrar
ztn 4damla koydum cnmUc dort damladan fazla koyma canim. Tamam bekliyoruz merakla :)
Tesekkur ederim iyi dileklerin icin canim. Sen de cok sikmamaya calis canini her ailede donem donem olur bazi skntilar. Gececek elbette.. Her ihtimale acik olmak gerek hazir olmak. Ben oyle yapiyorum. Ama ben biraz fazla guclu bir insanim ustelik destek olacak kimsem de yok. Ne bileyim bi kardesin yada annen varsa azcik git muhabbet et onlarla nasil bir sorun bilmiyorum ama sevdigin insanlarla olmak seni guclendirir. İnsallah kisa zamanda cozersiniz sorunu canim.@Veson canım değerin artmış bu iyiye işaret inşallah
charmant canım inşallah iyileşeceksin değerin düşmüş
hamile arkadaşlarıda tebrik ediyorum Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin
ben buaralar çok giremiyorum kızlar sorunlar sıkıntılar birde bu sıkıntılarda bebek istiyorum doğrumu yanlışmı hiç bilmiyorum off off bir yandan hamile kalmak istiyorum bir yandan olsa naparım diyorum 2senedir evliyiz zaten ötelemekte istemiyorum birde ağzı olan konuşuyor şimdi yapma acelesimi var sonra olursa olurmuşlar Rabbim yardım eder inşallah
Kurumamis o zaman simdiki hali nasil duruyor sen net bisey gorebiliyor musun?ztn 4damla koydum cnm
Gitmedim canim isteyimTatlim gunaydin :) cizgin daha belirgin suan kan vermeye gittun mi?
Kan verebilme imkanin vardir umarim cunku suan hamile gorunuyorsun ve bunu cok geciktirmeden netlestirmelisin. Gunumuzde cok fazla sorunlu durumlar var korkutmak degil niyetim asla ama sakin geciktirme Allah korusun erkenden bakilsin zaten adet gunun gecmis mutlaka biran once git canim olur mu? Yaa sonra giderim yapma sakinGitmedim canim isteyim
evet o çizgi var halaKurumamis o zaman simdiki hali nasil duruyor sen net bisey gorebiliyor musun?
Bana tekrar baska bir foto cekip yollar misin kuzumevet o çizgi var hala
Kurumamis o zaman simdiki hali nasil duruyor sen net bisey gorebiliyor musun?
yanımda taşıom ztn hala inanamıorum :)Bana tekrar baska bir foto cekip yollar misin kuzum
Kiizzz iste bu gormek istedigim
yok hemen veremem doktorumdan randevu alayımda orda vercem kanı burdaki hastanede cihaZ arıza yapmış eşim gidelim dedi ara bakm hastaneyi deddim aramış arızalı demişler geçen hafta kan vermeden önce de arızalıydı cihaz ondan boşuna gitmeyrlim dedim diğer ilçedekine gidicezKiizzz iste bu gormek istedigimkan ver caabuuuuukkkkkk hamilesin sen de
Tamam tatlim hayirli olsun hamileligin insallah guzelce devam eder ve minnak yavrunu kucaklarsinyok hemen veremem doktorumdan randevu alayımda orda vercem kanı burdaki hastanede cihaZ arıza yapmış eşim gidelim dedi ara bakm hastaneyi deddim aramış arızalı demişler geçen hafta kan vermeden önce de arızalıydı cihaz ondan boşuna gitmeyrlim dedim diğer ilçedekine gidicez
veririm cnm ilk defa bu hafta belirtileri tam yaşadım ama yine nrgatif çıkar die korkuyorum o yuzdrn bi iki kere daha tekrarlyıp öle gitçem kan testineTamam tatlim hayirli olsun hamileligin insallah guzelce devam eder ve minnak yavrunu kucaklarsinbize de haber ver sonucu olur mu
Aslinda Eczanede calisiyorum burdaki ablalara gosterdim koyu cikmasi lazm hamile degilsn dediler esimde inanmadi aksam acik renk diye:-( ne sorunu cikar canimKan verebilme imkanin vardir umarim cunku suan hamile gorunuyorsun ve bunu cok geciktirmeden netlestirmelisin. Gunumuzde cok fazla sorunlu durumlar var korkutmak degil niyetim asla ama sakin geciktirme Allah korusun erkenden bakilsin zaten adet gunun gecmis mutlaka biran once git canim olur mu? Yaa sonra giderim yapma sakingit ve mutlu haberlerle gel bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?