Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662

Aslinda Eczanede calisiyorum burdaki ablalara gosterdim koyu cikmasi lazm hamile degilsn dediler esimde inanmadi aksam acik renk diye:-( ne sorunu cikar canim[/QUOTE]
Uc kere hamile kaldim ucunde de silikti cizgim hamile olmadigimda da hic cizgi yoktu. Ver bakalim birine testi de koysunlar idrar cikiyor mu cizgi ayyy sinir oluyorum yaa neyse sen birak herkesi sadece kan vermeye git dinleme kimseyi kafan rahat olur ama inan hamilesin suan.

TE="charmantikli 4324150rember: 529066"]Aslinda Eczanede calisiyorum burdaki ablalara gosterdim koyu cikmasi lazm hamile degilsn dediler esimde inanmadi aksam acik renk diye:-( ne sorunu cikar canim[/QUOTE]
Uc kere hamile kaldim ucunde de silikti cizgim hamile olmadigimda da hic cizgi yoktu. Ver bakalim birine testi de koysunlar idrar cikiyor mu cizgi ayyy sinir oluyorum yaa neyse sen birak herkesi sadece kan vermeye git dinleme kimseyi kafan rahat olur ama inan hamilesin suan.[/QUOTE]
Dahq.. daha yeni oldugu icin mi silik

charmant, post: 43242141, member: 529066"] kelebek922 evet canim o yuzden silik yarin ve her gecen gun daha da koyulasacak insallah[/QUOTE]
Insallah ya allah razı olsun sizden çok iyi moral oldunuz bana inşallah allah herkese nasip etsin sana da canım en yakın zamanda

TE="Veson, post: 43242277, member: 665341"]Hadi cnm ya niye böyle oluyor ya demekki regl a daha var Hayırlısı gelecek ay Yağlı su ve yakıyı kesin dene[/QUOTE]
Yaki dediğin ne canim

teşekkür ederim canlarım inşallah hepimiz hamiş oluruz :)
kızlar lütfen yardım 4 aydır bebek istiyoruz ve her ay bu sefer oldumu diyip olmadını görünce üzülüyoruz
ama bu ay gecen hafta bi akşam sağ kasığımın ağrısından bacağımı cekip yürüyemiyodum ve lavaboya cıktımda lavaboda bir damla pembe bi kan vardı ve ertesi gün kortum ve doktora gittim yumurtan büzülmüş çatlamak üzere dedi belki ondan olmuştur ve deneyin bu hafta bakalım olacakmı dedi ve normalde beş gündür hiç sarı olmayan idrarım sarı ve alt kasıklarımda ara ara ince ağrı ve sızılar var acaba hamilemiyimdir diye düşünmeden yapamıyorum üşütmemidir diye düşünüyorum ama üşütmemek için çok dikkat ediyorum.

Eger herhangi bir aksi durum yoksa doktorunun dedigi gibi catlama zamani pembe leke olabiliyor canim. Siz de bu sureyi degerlendirdiyseniz hamile kalma ihtimalin cok yuksek. Soylemis oldugun belirtiler de hamilelikte olan seyler. Bir hafta once yumurtlaman olduysa yakinlarda test pozitif vermeye baslar. Adet olacagin tarih yakin mi peki?

Hep ozele giriyoruz ama kusura bakma tatlim iliski zamanlarini hesapliyarak mi yoksa rastgele mi birlikte oluyorsunuz?
Dediklerinin hepsini denedik canım, bu ay da sadece yumurtlama zamanı deneyelim dedik. Her türlüsünde olmuyor gibi. Hayırlısı bakalım bir mucize olmayacak gibi duruyor. Bi dahaki aya üniversite hastanesine giderim belki.

Dediklerinin hepsini denedik canım, bu ay da sadece yumurtlama zamanı deneyelim dedik. Her türlüsünde olmuyor gibi. Hayırlısı bakalım bir mucize olmayacak gibi duruyor. Bi dahaki aya üniversite hastanesine giderim belki.
Bilmiyorum ovulasyonunu nasil takip ediyorsun ama kendimden ornek vereyim; ben de 28 gunde bir olurum ve asla sasmaz. Ovulasyon hesabi hep geriye 14 tur ya ben 16 da hamile kaliyorum. İstersen sen de bir kere boyle dene. Yani ovu gunu ve sonrasi degil de iki oncesi ve ovu gunu iliski canim. Allah rastgetirsin.

işte adetime daha 11 gün var kasım 8 de bukadar erken bu belirtilerin olması normalmiki onu bilemiyorum kafamı karıştırıyo

Canım bir süre ovulasyonu testlerle takip ettim. Sonra bir süre de ateş ölçerek, bir de akıntı takibi yaparak. Bir süre de saldım ve ayın her 2 gününde bir ilişki olarak. Olmadı hiçbirinde. Sanırım bi problemimiz var ama çözemedik daha. Çünkü bir kez bile hamile kalamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…