- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
"charmant,0821, member: 529066"]Kan verebilme vardir u suan hamile gorunuyorsun geçiştirmeden gitmelisin. Gunumuzde cok fazla sorunlu durumlar var korkutmak degil niyetim asla ama sakin geciktirme Allah korusun erkenden bakilsin zaten adet gunun gecmis mutlaka biran once git canim olur mu? Yaa sonra giderim yapma sakingit ve mutlu haberlerle gel bize
Yeeehhhhuuuuu hoptrililaaylaaayy laylay lilaylomKan sonucum beta hcg 163,72 nasıl kızlar daha doktora görünmedim
Hadi cnm ya niye böyle oluyor ya demekki regl a daha var Hayırlısı gelecek ay Yağlı su ve yakıyı kesin deneBenim sonuc cıkmısVeson :) Tabii ki 0.100 ates de neden yükseliyorsa anlamadım yahu :) Neyse adetim gelir herhalde yakın bi zamana.
Deneyeyim canım, bana detaylıca özelden yazarsın olur mu ?Hadi cnm ya niye böyle oluyor ya demekki regl a daha var Hayırlısı gelecek ay Yağlı su ve yakıyı kesin dene
MYeeehhhhuuuuu hoptrililaaylaaayy laylay lilaylomtebrikler caniimmm nur topu gibi hamilesin
Cuma günü tekrar kan verecem artışına bakacsk dr inşallah güzel artarYeeehhhhuuuuu hoptrililaaylaaayy laylay lilaylomtebrikler caniimmm nur topu gibi hamilesin
İnsallah canim hayirli olsun :)sağol c
M
Cuma günü tekrar kan verecem artışına bakacsk dr inşallah güzel artar
kızlar lütfen yardım 4 aydır bebek istiyoruz ve her ay bu sefer oldumu diyip olmadını görünce üzülüyoruzteşekkür ederim canlarım inşallah hepimiz hamiş oluruz :)
28 canım, bugün 27. günüm. Artık yarına olmam lazım bakalım.Themodernmumma canim sen duzenli adet oluyordun dimi rutinin kac gunde birdi?
Hep ozele giriyoruz ama kusura bakma tatlim iliski zamanlarini hesapliyarak mi yoksa rastgele mi birlikte oluyorsunuz?28 canım, bugün 27. günüm. Artık yarına olmam lazım bakalım.
Eger herhangi bir aksi durum yoksa doktorunun dedigi gibi catlama zamani pembe leke olabiliyor canim. Siz de bu sureyi degerlendirdiyseniz hamile kalma ihtimalin cok yuksek. Soylemis oldugun belirtiler de hamilelikte olan seyler. Bir hafta once yumurtlaman olduysa yakinlarda test pozitif vermeye baslar. Adet olacagin tarih yakin mi peki?kızlar lütfen yardım 4 aydır bebek istiyoruz ve her ay bu sefer oldumu diyip olmadını görünce üzülüyoruz
ama bu ay gecen hafta bi akşam sağ kasığımın ağrısından bacağımı cekip yürüyemiyodum ve lavaboya cıktımda lavaboda bir damla pembe bi kan vardı ve ertesi gün kortum ve doktora gittim yumurtan büzülmüş çatlamak üzere dedi belki ondan olmuştur ve deneyin bu hafta bakalım olacakmı dedi ve normalde beş gündür hiç sarı olmayan idrarım sarı ve alt kasıklarımda ara ara ince ağrı ve sızılar var acaba hamilemiyimdir diye düşünmeden yapamıyorum üşütmemidir diye düşünüyorum ama üşütmemek için çok dikkat ediyorum.
Dediklerinin hepsini denedik canım, bu ay da sadece yumurtlama zamanı deneyelim dedik. Her türlüsünde olmuyor gibi. Hayırlısı bakalım bir mucize olmayacak gibi duruyor. Bi dahaki aya üniversite hastanesine giderim belki.Hep ozele giriyoruz ama kusura bakma tatlim iliski zamanlarini hesapliyarak mi yoksa rastgele mi birlikte oluyorsunuz?
Bilmiyorum ovulasyonunu nasil takip ediyorsun ama kendimden ornek vereyim; ben de 28 gunde bir olurum ve asla sasmaz. Ovulasyon hesabi hep geriye 14 tur ya ben 16 da hamile kaliyorum. İstersen sen de bir kere boyle dene. Yani ovu gunu ve sonrasi degil de iki oncesi ve ovu gunu iliski canim. Allah rastgetirsin.Dediklerinin hepsini denedik canım, bu ay da sadece yumurtlama zamanı deneyelim dedik. Her türlüsünde olmuyor gibi. Hayırlısı bakalım bir mucize olmayacak gibi duruyor. Bi dahaki aya üniversite hastanesine giderim belki.
işte adetime daha 11 gün var kasım 8 de bukadar erken bu belirtilerin olması normalmiki onu bilemiyorum kafamı karıştırıyoEger herhangi bir aksi durum yoksa doktorunun dedigi gibi catlama zamani pembe leke olabiliyor canim. Siz de bu sureyi degerlendirdiyseniz hamile kalma ihtimalin cok yuksek. Soylemis oldugun belirtiler de hamilelikte olan seyler. Bir hafta once yumurtlaman olduysa yakinlarda test pozitif vermeye baslar. Adet olacagin tarih yakin mi peki?
Canım bir süre ovulasyonu testlerle takip ettim. Sonra bir süre de ateş ölçerek, bir de akıntı takibi yaparak. Bir süre de saldım ve ayın her 2 gününde bir ilişki olarak. Olmadı hiçbirinde. Sanırım bi problemimiz var ama çözemedik daha. Çünkü bir kez bile hamile kalamadım.Bilmiyorum ovulasyonunu nasil takip ediyorsun ama kendimden ornek vereyim; ben de 28 gunde bir olurum ve asla sasmaz. Ovulasyon hesabi hep geriye 14 tur ya ben 16 da hamile kaliyorum. İstersen sen de bir kere boyle dene. Yani ovu gunu ve sonrasi degil de iki oncesi ve ovu gunu iliski canim. Allah rastgetirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?