Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
İnsallah en kisa zamanda sorun neyse cozulur canim. Hersekli denemissiniz belki de denk gelmemistir

Ufff bu korku çok fena bişey. Bilinçaltimda çocukluğumdan beri cocugum olmayacak düşüncesi var. Kurtulamiyorum bu düşünceden. Pozitif düşünmeye çalışıyorum ama içimdeki ses susmuyor. Tamam olmasi için dua ediyorum, diliyorum,istiyorum ama içimden hep bunlar boşuna düşüncesi geçiyor. Kafam karışık ovulasyon yaklaşıyor.

Bende dogururken olcem diye dusunurum hep nolcaz biz boyle kiz

Adet dongun nasil kac gune bir oluyorsun erken mi yumurtladin acaba?
normalde 30 gün ve üç ay öncesine kadarda hiç şaşmazdı sonra 4 gün erken oldum ve sonraki ayda 12 gün erken oldum korktum bi sorunmu var diye o ara doktora gittim kist var ama korkulucak bişey degil dedi 3.5cm 4.2 mm dedi takibe alıcam dedi ilaç vermedi bidahaki adetinden sonra gel dedi ve bende o ara netten soğan suyunu buldum çocuk istedim için doğumkontrol hapı içmek istemedim ve bidahaki adetim 32 gün sonra oldu ve doğru düzgün olmadım bile 5 gün oluyodum normalde 3gün yogun ve iki gün az oluyodum 2 gün cok az geldi ve 2 günde leke gibi oldum biter bitmez soğan suyunu sabah akşam içtim düzenli gittim işte doktora yok erimiş yumurtan çatlamak üzere deneyin dedi işte denemelerimizden sonra bu belirtiler var arkadaşlar :))

Yani soyle soyleyeyim eger drun dedigi dogruysa gecen hafta yumurtan catladi ve hamile degilsen bu hafta adet olman gerekir. Daha 11 gun var diyorsun acaba bu gecen hafta dedigin cuma gunu filan mi oyleyse belirti icin cok erken :)

Yani soyle soyleyeyim eger drun dedigi dogruysa gecen hafta yumurtan catladi ve hamile degilsen bu hafta adet olman gerekir. Daha 11 gun var diyorsun acaba bu gecen hafta dedigin cuma gunu filan mi oyleyse belirti icin cok erken :)
şöyle söleyim ekim8 de adet oldum 12 sinde bitti 1hafta sabah akşam soğan suyu içtimkist için ekim19 da akşamı çok sancılandım sağ kasığımdan öle böle değil lavaboyada gidince 1 damla lekeyi görünce 20 de gitiim dr. ama gitmeden öncede adet bittikten sonra deniyoduk o arada eşimle dr kistin yok erimiş yumurtan büzülmüş çatlamak üzere bu haftayı değerlendirin dedi ve bende 5 gündür bu oluşumlar var şimdi anlatabildim sanırım :)

Anladim ben anlamasina da belirtin icin cok erken diyorum. İnsallah hayirlisiyla hamilesindir. Guzel haberler verirsin bize

Allaha şükür eşimle bir problemimiz yok ah canım aileler daha çok sorun stres yaratıyorlar sağolsunlar destek olacklarına 2mizin aileside sıkıntılı herşeyi zamana bırakıyorum işte sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…