İnsallah en kisa zamanda sorun neyse cozulur canim. Hersekli denemissiniz belki de denk gelmemistirCanım bir süre ovulasyonu testlerle takip ettim. Sonra bir süre de ateş ölçerek, bir de akıntı takibi yaparak. Bir süre de saldım ve ayın her 2 gününde bir ilişki olarak. Olmadı hiçbirinde. Sanırım bi problemimiz var ama çözemedik daha. Çünkü bir kez bile hamile kalamadım.
Adet dongun nasil kac gune bir oluyorsun erken mi yumurtladin acaba?işte adetime daha 11 gün var kasım 8 de bukadar erken bu belirtilerin olması normalmiki onu bilemiyorum kafamı karıştırıyo
Hayirli[/QUOTE]Hayırlı olsun canım"_Turk-loqumu_, post: 43241025, member: 710721"]Eki Görüntüle 1669345
Bende dogururken olcem diye dusunurum hep nolcaz biz boyle kizUfff bu korku çok fena bişey. Bilinçaltimda çocukluğumdan beri cocugum olmayacak düşüncesi var. Kurtulamiyorum bu düşünceden. Pozitif düşünmeye çalışıyorum ama içimdeki ses susmuyor. Tamam olmasi için dua ediyorum, diliyorum,istiyorum ama içimden hep bunlar boşuna düşüncesi geçiyor. Kafam karışık ovulasyon yaklaşıyor.
anaa çok iyi allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinKan sonucum beta hcg 163,72 nasıl kızlar daha doktora görünmedim
normalde 30 gün ve üç ay öncesine kadarda hiç şaşmazdı sonra 4 gün erken oldum ve sonraki ayda 12 gün erken oldum korktum bi sorunmu var diye o ara doktora gittim kist var ama korkulucak bişey degil dedi 3.5cm 4.2 mm dedi takibe alıcam dedi ilaç vermedi bidahaki adetinden sonra gel dedi ve bende o ara netten soğan suyunu buldum çocuk istedim için doğumkontrol hapı içmek istemedim ve bidahaki adetim 32 gün sonra oldu ve doğru düzgün olmadım bile 5 gün oluyodum normalde 3gün yogun ve iki gün az oluyodum 2 gün cok az geldi ve 2 günde leke gibi oldum biter bitmez soğan suyunu sabah akşam içtim düzenli gittim işte doktora yok erimiş yumurtan çatlamak üzere deneyin dedi işte denemelerimizden sonra bu belirtiler var arkadaşlar :))Adet dongun nasil kac gune bir oluyorsun erken mi yumurtladin acaba?
Yani soyle soyleyeyim eger drun dedigi dogruysa gecen hafta yumurtan catladi ve hamile degilsen bu hafta adet olman gerekir. Daha 11 gun var diyorsun acaba bu gecen hafta dedigin cuma gunu filan mi oyleyse belirti icin cok erken :)normalde 30 gün ve üç ay öncesine kadarda hiç şaşmazdı sonra 4 gün erken oldum ve sonraki ayda 12 gün erken oldum korktum bi sorunmu var diye o ara doktora gittim kist var ama korkulucak bişey degil dedi 3.5cm 4.2 mm dedi takibe alıcam dedi ilaç vermedi bidahaki adetinden sonra gel dedi ve bende o ara netten soğan suyunu buldum çocuk istedim için doğumkontrol hapı içmek istemedim ve bidahaki adetim 32 gün sonra oldu ve doğru düzgün olmadım bile 5 gün oluyodum normalde 3gün yogun ve iki gün az oluyodum 2 gün cok az geldi ve 2 günde leke gibi oldum biter bitmez soğan suyunu sabah akşam içtim düzenli gittim işte doktora yok erimiş yumurtan çatlamak üzere deneyin dedi işte denemelerimizden sonra bu belirtiler var arkadaşlar :))
Ayy Allah korusun. Allah seni bebeğine bebeğini sana bağışlasın canımBende dogururken olcem diye dusunurum hep nolcaz biz boyle kiz
inşaallah canım ... darısı başına kan verde seninde mutlu haberini alalım cnmanaa çok iyi allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
şöyle söleyim ekim8 de adet oldum 12 sinde bitti 1hafta sabah akşam soğan suyu içtimkist için ekim19 da akşamı çok sancılandım sağ kasığımdan öle böle değil lavaboyada gidince 1 damla lekeyi görünce 20 de gitiim dr. ama gitmeden öncede adet bittikten sonra deniyoduk o arada eşimle dr kistin yok erimiş yumurtan büzülmüş çatlamak üzere bu haftayı değerlendirin dedi ve bende 5 gündür bu oluşumlar var şimdi anlatabildim sanırım :)Yani soyle soyleyeyim eger drun dedigi dogruysa gecen hafta yumurtan catladi ve hamile degilsen bu hafta adet olman gerekir. Daha 11 gun var diyorsun acaba bu gecen hafta dedigin cuma gunu filan mi oyleyse belirti icin cok erken :)
bn perşmbe veririm büyük ihtimal cnm ama dayanamayıp yarında test yapabilirim biraz sabırsızıminşaallah canım ... darısı başına kan verde seninde mutlu haberini alalım cnm
hadi hayırlısı cnm inşallah güzl haberler verirsin..bn perşmbe veririm büyük ihtimal cnm ama dayanamayıp yarında test yapabilirim biraz sabırsızım
inş cnmhadi hayırlısı cnm inşallah güzl haberler verirsin..
Anladim ben anlamasina da belirtin icin cok erken diyorum. İnsallah hayirlisiyla hamilesindir. Guzel haberler verirsin bizeşöyle söleyim ekim8 de adet oldum 12 sinde bitti 1hafta sabah akşam soğan suyu içtimkist için ekim19 da akşamı çok sancılandım sağ kasığımdan öle böle değil lavaboyada gidince 1 damla lekeyi görünce 20 de gitiim dr. ama gitmeden öncede adet bittikten sonra deniyoduk o arada eşimle dr kistin yok erimiş yumurtan büzülmüş çatlamak üzere bu haftayı değerlendirin dedi ve bende 5 gündür bu oluşumlar var şimdi anlatabildim sanırım :)
evet bende erken kapılmayım diyorumAnladim ben anlamasina da belirtin icin cok erken diyorum. İnsallah hayirlisiyla hamilesindir. Guzel haberler verirsin bize
Allaha şükür eşimle bir problemimiz yok ah canım aileler daha çok sorun stres yaratıyorlar sağolsunlar destek olacklarına 2mizin aileside sıkıntılıTesekkur ederim iyi dileklerin icin canim. Sen de cok sikmamaya calis canini her ailede donem donem olur bazi skntilar. Gececek elbette.. Her ihtimale acik olmak gerek hazir olmak. Ben oyle yapiyorum. Ama ben biraz fazla guclu bir insanim ustelik destek olacak kimsem de yok. Ne bileyim bi kardesin yada annen varsa azcik git muhabbet et onlarla nasil bir sorun bilmiyorum ama sevdigin insanlarla olmak seni guclendirir. İnsallah kisa zamanda cozersiniz sorunu canim.
Allaha şükür eşimle bir problemimiz yok ah canım aileler daha çok sorun stres yaratıyorlar sağolsunlar destek olacklarına 2mizin aileside sıkıntılıherşeyi zamana bırakıyorum işte sağol canım
Seninle ayni gidiyoruz canimbn perşmbe veririm büyük ihtimal cnm ama dayanamayıp yarında test yapabilirim biraz sabırsızım
Hayırlısı olsun canım. Bu arada ben kullanıcı adımı değiştirdim. aspnr idi eskisi :)Tesekkur ederim insallah :) haftaya tekrarlanacak tahlilim uc ay korunma verdi doktor. Ocaktan sonra sahalara donucem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?