Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kizlar hala regl olmadim:) 39.gundeyim bugun sol kasik agrim batmam artti . usuyorum sık idrar cok nadir bel agrisi akinti ve uyku 2 gundur. Beklemeteyim hala canlar hayirlisi bakalim.Atesimde 36.9oldu kizlar

Canim gecen ay erkenden yapmistim. Bu ay iyice gecmesi lazim bide umudum yok . acaba usuttum enfeksiyon mu kaptim diyorum

Canim gecen ay erkenden yapmistim. Bu ay iyice gecmesi lazim bide umudum yok . acaba usuttum enfeksiyon mu kaptim diyorum
evet aslında haklısın 4 aydır negatif sonuç görmekten bende çok üzülüyorum umut etmeyelimki olursa süpriz olsun dicem ama akıldan hiç çıkmıyoki doktorum bana daha çok yeni 4 ay daha dene olmazsa ondan sonra gel dedi

Benimde bu 4 ay oldu dusuneli canim . Ben bu ay ne hesap yaptim ne dusundum nede takip ettim . bakalim akisina biraktim ama 3 gun gecti ya acaba mi diyorum . 1 ay hic takmadim su 3 gun acaba diyorum . Yinede diyorum temizlik felan yaptim usuttum mu acaba demedende edemiyorum hayirlisi olsun . Supriz olcak ki eger varsa

amin canım hayırlısıyla inşallah allahın kısmet eetiği zamanlarda alırız bebişlerimizi kucaklarımıza isteyen bütün herkeze nasip eder inşlh güzel rabbim

amin canım hayırlısıyla inşallah allahın kısmet eetiği zamanlarda alırız bebişlerimizi kucaklarımıza isteyen bütün herkeze nasip eder inşlh güzel rabbim
Amin canim ins saglik li bebisler nasip etsin rabbim

Kızlar 1 haftayi geçti ovulasyon testi yapıyorum hep pozitif yarın öbür gün adet olmam gerek bugün yine yaptım yine pozitif gebelik testi de yaptım hayalet çizgi var 1 saat içinde çıktı ne dusunmem gerek anlamadım

Eklentiler

• IMG_20151027_184738.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 50
10 dakikadan sonrası dikkate alınmıo die biliorum gebelik testinde isterseniz başka bir tamne yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…