Tamam tatlimHayırlısı olsun canım. Bu arada ben kullanıcı adımı değiştirdim. aspnr idi eskisi :)
Bu kadar belirtiye guzel bir haber gelsin artik senden deKizlar hala regl olmadim:) 39.gundeyim bugun sol kasik agrim batmam artti . usuyorum sık idrar cok nadir bel agrisi akinti ve uyku 2 gundur. Beklemeteyim hala canlar hayirlisi bakalim.Atesimde 36.9oldu kizlar
adetin geciktimi canım yapmadınmı test ?Kizlar hala regl olmadim:) 39.gundeyim bugun sol kasik agrim batmam artti . usuyorum sık idrar cok nadir bel agrisi akinti ve uyku 2 gundur. Beklemeteyim hala canlar hayirlisi bakalim.Atesimde 36.9oldu kizlar
Umarim cnm ins enfeksiyon yada usutme degildirBu kadar belirtiye guzel bir haber gelsin artik senden de
24 olmam lazimdi yapmadim daha canim varsa regl olmam zaten 30 unu bekleyecegim cnm bakalim hayirlisiok
adetin geciktimi canım yapmadınmı test ?
24 olmam lazimdi yapmadim daha canim varsa regl olmam zaten 30 unu bekleyecegim cnm bakalim hayirlisi
inşallah canım hayırlısıyla hamilesindir ama sabrına hayran kaldım ben şimdiye kadar yapmıştım bile :))
inşallah canım hayırlısıyla hamilesindir ama sabrına hayran kaldım ben şimdiye kadar yapmıştım bile :))24 olmam lazimdi yapmadim daha canim varsa regl olmam zaten 30 unu bekleyecegim cnm bakalim hayirlisi
evet aslında haklısın 4 aydır negatif sonuç görmekten bende çok üzülüyorum umut etmeyelimki olursa süpriz olsun dicem ama akıldan hiç çıkmıyoki doktorum bana daha çok yeni 4 ay daha dene olmazsa ondan sonra gel dediCanim gecen ay erkenden yapmistim. Bu ay iyice gecmesi lazim bide umudum yok . acaba usuttum enfeksiyon mu kaptim diyorum
Benimde bu 4 ay oldu dusuneli canim . Ben bu ay ne hesap yaptim ne dusundum nede takip ettim . bakalim akisina biraktim ama 3 gun gecti ya acaba mi diyorum . 1 ay hic takmadim su 3 gun acaba diyorum . Yinede diyorum temizlik felan yaptim usuttum mu acaba demedende edemiyorum hayirlisi olsun . Supriz olcak ki eger varsaevet aslında haklısın 4 aydır negatif sonuç görmekten bende çok üzülüyorum umut etmeyelimki olursa süpriz olsun dicem ama akıldan hiç çıkmıyoki doktorum bana daha çok yeni 4 ay daha dene olmazsa ondan sonra gel dedi
amin canım hayırlısıyla inşallah allahın kısmet eetiği zamanlarda alırız bebişlerimizi kucaklarımıza isteyen bütün herkeze nasip eder inşlh güzel rabbimBenimde bu 4 ay oldu dusuneli canim . Ben bu ay ne hesap yaptim ne dusundum nede takip ettim . bakalim akisina biraktim ama 3 gun gecti ya acaba mi diyorum . 1 ay hic takmadim su 3 gun acaba diyorum . Yinede diyorum temizlik felan yaptim usuttum mu acaba demedende edemiyorum hayirlisi olsun . Supriz olcak ki eger varsa
Amin canim ins saglik li bebisler nasip etsin rabbimamin canım hayırlısıyla inşallah allahın kısmet eetiği zamanlarda alırız bebişlerimizi kucaklarımıza isteyen bütün herkeze nasip eder inşlh güzel rabbim
Persembede 29 ekim kizzzz :)Seninle ayni gidiyoruz canim
Aynen canım sen test aldın mı :)Persembede 29 ekim kizzzz :)
bugun yaptım işte buAynen canım sen test aldın mı :)
EEEE gözün aydın cok net ıkıncı cızgı kan verdın mı tatlım Senın kaç gun gecmıştıkı . Hamılesınnnnnnnnnnnnnnnbugun yaptım işte buEki Görüntüle 1669931
20 bugun gecen hafta verdim 0.100 cıkmıştı ogünden beri vermiomEEEE gözün aydın cok net ıkıncı cızgı kan verdın mı tatlım Senın kaç gun gecmıştıkı . Hamılesınnnnnnnnnnnnnnn
10 dakikadan sonrası dikkate alınmıo die biliorum gebelik testinde isterseniz başka bir tamne yapınKızlar 1 haftayi geçti ovulasyon testi yapıyorum hep pozitif yarın öbür gün adet olmam gerek bugün yine yaptım yine pozitif gebelik testi de yaptım hayalet çizgi var 1 saat içinde çıktı ne dusunmem gerek anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?