Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
adet tarihinde yakınmış hamile de olabilşrsin varsa hcg gebelik testi yapıp resmini atabilrmisin

adet tarihinde yakınmış hamile de olabilşrsin varsa hcg gebelik testi yapıp resmini atabilrmisin
Canım sabah yapmayı düşünüyorum belki öyle daha iyi olur.. Ama ben 1 ay önce kürtaj oldum daha adet olmadım 3 gün öncede gebelik testi yaptım hiç çizgi yoktu saatlerce kaldı yine birşey belirmedi ama bu 1 saatte çok silik çıktı ne dusunmem gerektiğini bilmiyorum

kızlar bugün 36. gündeyim ve maalesef test yaptıramadım da yapamadım da . yurtdışından misafirlerim vardı. daha doğrusu uğradılar diyelim . perşembe gidecekler.normalde düzensiz olduğum ve testte negatifi gördüğüm için pek umut vermiyorum ama perşembe onları gönderince kan vericem tabi o zaman kadar kırmızı kart yemezsem.

Tamam cnm guzel haberlerle gel insallah

Hamilelik testi yaparsan daha net biseyler soyleyebiliriz canim. İnsallah vardir bebisin. Ovu adete yakin pozitif verebiliyor yaniltmasin bizi. İnsallah hamilesindir tatlim

Hamilelik testi yaparsan daha net biseyler soyleyebiliriz canim. İnsallah vardir bebisin. Ovu adete yakin pozitif verebiliyor yaniltmasin bizi. İnsallah hamilesindir tatlim
Canım yaptım 1 saat dolmadan çıktı 2.çizgi çok silik ama sabah tekrar yapicam akşam üzeri öylesine yaptım testi sabah ilk idrarla daha iyi sonuç verir belki hayırlısı olsun çok istiyorum çokta korkuyorum kurtaj sonrası hiç adet görmeden sorun olur die korkuyorum

Allahin izniyle varsa bisey olmaz insallah canim. Boyle bebegi olan cok var cunku. Yaptigin testin resmi varsa onu koy bakalim. Sabahta digerini koyarsin

Cok net cikmis yaaa tebrik ederim taze annecik bariz o kadar net kirmiziii

Cok net cikmis yaaa tebrik ederim taze annecik bariz o kadar net kirmiziii
Canım ovulasyon testim o yarın obur gün adet olmam gerek ovulasyon hala pozitif ondan attım foto gebelik testim çok silik onuda attım şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…