- 16 Ekim 2015
- 619
- 302
- 18
adet tarihinde yakınmış hamile de olabilşrsin varsa hcg gebelik testi yapıp resmini atabilrmisinKızlar 1 haftayi geçti ovulasyon testi yapıyorum hep pozitif yarın öbür gün adet olmam gerek bugün yine yaptım yine pozitif gebelik testi de yaptım hayalet çizgi var 1 saat içinde çıktı ne dusunmem gerek anlamadım
Canım sabah yapmayı düşünüyorum belki öyle daha iyi olur.. Ama ben 1 ay önce kürtaj oldum daha adet olmadım 3 gün öncede gebelik testi yaptım hiç çizgi yoktu saatlerce kaldı yine birşey belirmedi ama bu 1 saatte çok silik çıktıadet tarihinde yakınmış hamile de olabilşrsin varsa hcg gebelik testi yapıp resmini atabilrmisin
Tamam cnm guzel haberlerle gel insallahkızlar bugün 36. gündeyim ve maalesef test yaptıramadım da yapamadım da . yurtdışından misafirlerim vardı. daha doğrusu uğradılar diyelim . perşembe gidecekler.normalde düzensiz olduğum ve testte negatifi gördüğüm için pek umut vermiyorum ama perşembe onları gönderince kan vericem tabi o zaman kadar kırmızı kart yemezsem.
Hamilelik testi yaparsan daha net biseyler soyleyebiliriz canim. İnsallah vardir bebisin. Ovu adete yakin pozitif verebiliyor yaniltmasin bizi. İnsallah hamilesindir tatlimKızlar 1 haftayi geçti ovulasyon testi yapıyorum hep pozitif yarın öbür gün adet olmam gerek bugün yine yaptım yine pozitif gebelik testi de yaptım hayalet çizgi var 1 saat içinde çıktı ne dusunmem gerek anlamadım
inşallah..Tamam cnm guzel haberlerle gel insallah
Canım yaptım 1 saat dolmadan çıktı 2.çizgi çok silik ama sabah tekrar yapicam akşam üzeri öylesine yaptım testi sabah ilk idrarla daha iyi sonuç verir belki hayırlısı olsun çok istiyorum çokta korkuyorum kurtaj sonrası hiç adet görmeden sorun olur die korkuyorumHamilelik testi yaparsan daha net biseyler soyleyebiliriz canim. İnsallah vardir bebisin. Ovu adete yakin pozitif verebiliyor yaniltmasin bizi. İnsallah hamilesindir tatlim
Allahin izniyle varsa bisey olmaz insallah canim. Boyle bebegi olan cok var cunku. Yaptigin testin resmi varsa onu koy bakalim. Sabahta digerini koyarsinCanım yaptım 1 saat dolmadan çıktı 2.çizgi çok silik ama sabah tekrar yapicam akşam üzeri öylesine yaptım testi sabah ilk idrarla daha iyi sonuç verir belki hayırlısı olsun çok istiyorum çokta korkuyorum kurtaj sonrası hiç adet görmeden sorun olur die korkuyorum
Gec dollenmistir ya . 20 gun mu gecti aaaa20 bugun gecen hafta verdim 0.100 cıkmıştı ogünden beri vermiom
Cok net cikmis yaaa tebrik ederim taze annecik bariz o kadar net kirmiziiiKızlar 1 haftayi geçti ovulasyon testi yapıyorum hep pozitif yarın öbür gün adet olmam gerek bugün yine yaptım yine pozitif gebelik testi de yaptım hayalet çizgi var 1 saat içinde çıktı ne dusunmem gerek anlamadım
Bu canım çok zor görünüyor ama var :)Allahin izniyle varsa bisey olmaz insallah canim. Boyle bebegi olan cok var cunku. Yaptigin testin resmi varsa onu koy bakalim. Sabahta digerini koyarsin
Resmi yakinlastirin var kizlar ben ole baktimBu canım çok zor görünüyor ama var :)
Canım ovulasyon testim o yarın obur gün adet olmam gerek ovulasyon hala pozitif ondan attım foto gebelik testim çok silik onuda attım şimdi :)Cok net cikmis yaaa tebrik ederim taze annecik bariz o kadar net kirmiziii
Evet kuzum insallh oledirGec dollenmistir ya . 20 gun mu gecti aaaa
Evet var gibi ama ne bilim nekdr zmnda gordunBu canım çok zor görünüyor ama var :)
Gordun mü çok sevindim çok zor görünüyor bide foto yani inşallah vardırResmi yakinlastirin var kizlar ben ole baktim
1 saat olmadan gordum canım akşam üzeri yaptım sabah ilk idrarla tekrardan yapicam :)Evet var gibi ama ne bilim nekdr zmnda gordun
Aaa pardon tatlimCanım ovulasyon testim o yarın obur gün adet olmam gerek ovulasyon hala pozitif ondan attım foto gebelik testim çok silik onuda attım şimdi :)
Tatlim yakinlastir ya ciddi gordum ayyy yubbiiiiGordun mü çok sevindim çok zor görünüyor bide foto yani inşallah vardır
Ayy canım benim ya inşallah sabah tekrar yapicamTatlim yakinlastir ya ciddi gordum ayyy yubbiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?