Yap kuzum benide etekitle fotosunuda koy . Ayyyyy ya rabbim saglikla kucagina almayi nadip etsin rabbim anali babali buyutsun. Ins koyulasir iyiceAyy canım benim ya inşallah sabah tekrar yapicam
Tamam amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirlisiyla gobus ler bebisle dolsun inşallahYap kuzum benide etekitle fotosunuda koy . Ayyyyy ya rabbim saglikla kucagina almayi nadip etsin rabbim anali babali buyutsun. Ins koyulasir iyice
Amin aminn tatlim . ayyy kendiminki gibi cok sevindim canim yaaa ne guzel ayyyy. Ins yarin kipkirmizi olur ve hemn kan verrr:)Tamam amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirlisiyla gobus ler bebisle dolsun inşallah
İnşallah canım çok kırmızı olmaz belki ama kısa surede çıkarsa kuskum bitmiş olucak hayirlisiyla versin inşallah RabbimAmin aminn tatlim . ayyy kendiminki gibi cok sevindim canim yaaa ne guzel ayyyy. Ins yarin kipkirmizi olur ve hemn kan verrr:)
Amin canimm regil kac gun varki gectimi acabaİnşallah canım çok kırmızı olmaz belki ama kısa surede çıkarsa kuskum bitmiş olucak hayirlisiyla versin inşallah Rabbim
Canım yarın öbür gün olması gerek tam tarih bilemiyorum 1 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım onun içinde korkuyorumAmin canimm regil kac gun varki gectimi acaba
Ama olmasa testte cikmaz canim ya neden ciksin ki ya . Kalbini ferah tut sabah yap ve yine koy resim ayyy dua etcem cok kuzumCanım yarın öbür gün olması gerek tam tarih bilemiyorum 1 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım onun içinde korkuyorum
Nasip belkide ole olmustur cnmYani eğer hamileysem kurtajdan 20 gün sonra kalmış oldum
Canım çok sağol ya Allah razı olsun Rabbim sana isteyen herkese nasip etsin inşallah AMİNN :)Nasip belkide ole olmustur cnm
Aminnnn ins hayirli saglikli evlatlar nasip etsin cnm . eşine soyledin miCanım çok sağol ya Allah razı olsun Rabbim sana isteyen herkese nasip etsin inşallah AMİNN :)
Söyledim oda testi tekrarla istersen doktora gidelim hemen diyo çok mutlu oldu inşallah devamı gelir :)Aminnnn ins hayirli saglikli evlatlar nasip etsin cnm . eşine soyledin mi
Ayyyy canlarim yaaa kiyamam rabbim ins yuzunuzu hep guldursun ins ya ne guzel duyguSöyledim oda testi tekrarla istersen doktora gidelim hemen diyo çok mutlu oldu inşallah devamı gelir :)
Teşekkür ederim hepimizin güldürsun inşallah Rabbim Herkese yasatsin inşallah :)Ayyyy canlarim yaaa kiyamam rabbim ins yuzunuzu hep guldursun ins ya ne guzel duygu
Inssssss cnmTeşekkür ederim hepimizin güldürsun inşallah Rabbim Herkese yasatsin inşallah :)
canım bariz ikinci çizgin ar hadi inşAllah yarın dahada koyulaşır :)Bu canım çok zor görünüyor ama var :)
İnşallah canım umutla bekliyorum :)canım bariz ikinci çizgin ar hadi inşAllah yarın dahada koyulaşır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?