Bende öyle düşünüyordum zaten onun için çok da üzülmedim en azından o stresim olmiycak ilk adetden sonra olur inşallah :)Hayirlisi tabii ki kuzum :) hem boyle daha iyi bosver temizlensin iyice onumuzdeki ay gelsin bebiiisss
Evet canim normalde 36. Gun ortalama olarak adet olunuyor. Ama 40 gun tolerans olabilir tabii ki ve bu donguye gore degisir. Sen desigin gibi 40. Gunu bekle bencede. Her hamilelik farkli oluyor ben uc kere kaldim ucu de baska belirtiler verdi. O yuzden belirtilere takilma. Ama soyledigin akinti genelde hamilelik belirtileri icindecharmant hani geçendede konuşmuştukya geçen pazar gününden sonünlerde açık kahve akıntım oldu ama yumurtlama testi negatifti diye benim o günden beri beyaz bir akıntım var yumurtlama akıntısına benzer bir akıntı 10 günü geçti yani yumurtlama tarihimden sonra ve hala durmadı bu akıntı acaba neden oluyor tekrar hamile kamış olabilirmiyim???bugün kanamanın 1.gününden sonraki 25.gün ama hala adet ile ilgili en ufacık bir belirti yok.çok enteresan bir durum oldu bu sefer bir anlam veremedim ben 40 gün dolmayana kadar adet olmasamda kan testi yapmayacağım.40 gün geçmesine ragmen hala adet olmuyorsam bir gariplik var dır dimi.yani düşükten sonra bildiğim kadar ile hamilelik varsa veya baska bir sorun yoksa en fazla 40 gün sonra adet olman gerekiyor diye düşünüyorum.bu arada çok iyi aktif degerlendirdik bu süreci acaba hamilelik oluşmuşmudur.ara ara kasık batmaları ve akıntı dışında herhangi bir belirtim yok ne adet olmaya ne gebeliğe.normal periyodum 30 gündü.buna göre benim haftaya çarşamba ayın 4.unde adet olmama gerekirdi ve gögüs hassasiyeti çoktan başlamıl olurdu.ama bu sefer öyle birseyde yok.bu akıntı neden oluyor acaba.
anladım cnm tesekkür ederim bakalım inşallah rabbim hayrılısı ile kucagımıza almayı sağlıklı bir hamile olmayı nasip eder.allah seninde yardımcın olsun inşallah.gelişmeleri paylaşırım.40 güne kadar olmaz isem zaten saglık ocagı evimn altında direk kan testi yaptıracam hiç idrar testi muhabbetlerine girmeyecem.bilgi veririm.Evet canim normalde 36. Gun ortalama olarak adet olunuyor. Ama 40 gun tolerans olabilir tabii ki ve bu donguye gore degisir. Sen desigin gibi 40. Gunu bekle bencede. Her hamilelik farkli oluyor ben uc kere kaldim ucu de baska belirtiler verdi. O yuzden belirtilere takilma. Ama soyledigin akinti genelde hamilelik belirtileri icindeyine de biz bekleyelim cunku rahminde olan degisiklige bir tepki de olabilir bu. Yine de insallah hamilesindir canim
Tamam tatlim guzel haberlerle gel insallah :)anladım cnm tesekkür ederim bakalım inşallah rabbim hayrılısı ile kucagımıza almayı sağlıklı bir hamile olmayı nasip eder.allah seninde yardımcın olsun inşallah.gelişmeleri paylaşırım.40 güne kadar olmaz isem zaten saglık ocagı evimn altında direk kan testi yaptıracam hiç idrar testi muhabbetlerine girmeyecem.bilgi veririm.
ALLAH beeeeeee yasasiiiinnn masalllaaahhhh
maşAllah canım çok iyi yükselmiş Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Canim ne yalan soyleyeyim icimde bir damla suphem olmadi benim. Seni o sabah gordum ya ruyamda, inancim tamdi :)
Mesajlaştık cnm bugün kendisini göremedim Değeri Yazmış güzel artmış cuma usg yazmışALLAH beeeeeee yasasiiiinnn masalllaaahhhhne dedi canim doktor bisey dedi mi?
batından Görünür mü? Alttan muayeneden çekiniyorum bir de umarım o ilk muayenede gördüğü şey yavaş yavaş kayboluyordur umarım beni endişelendiriyor her ne iseCuma orda minnak bi bebis gorunecek kiii
Allah Razı olsun cnm benim en kısa zamanda senden de böyle güzel bir haber alırız inşallahCanim ne yalan soyleyeyim icimde bir damla suphem olmadi benim. Seni o sabah gordum ya ruyamda, inancim tamdi :)
amin cnm darısı siz isteyenlere inşallah kalp atışlarını duyup sağlıkla kucağıma almak da kısmet olurmaşAllah canım çok iyi yükselmiş Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Âmin cnm stres oluyor tabi ama daha iyiyim darısı sizlere inşallah dualarınızı eksik etmeyin herşey bitmiş değil dualarım da sizlerleVeson canım sevindim çok stres yapmamaya çalış herşey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?