Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
charmant hani geçendede konuşmuştukya geçen pazar gününden sonünlerde açık kahve akıntım oldu ama yumurtlama testi negatifti diye benim o günden beri beyaz bir akıntım var yumurtlama akıntısına benzer bir akıntı 10 günü geçti yani yumurtlama tarihimden sonra ve hala durmadı bu akıntı acaba neden oluyor tekrar hamile kamış olabilirmiyim???bugün kanamanın 1.gününden sonraki 25.gün ama hala adet ile ilgili en ufacık bir belirti yok.çok enteresan bir durum oldu bu sefer bir anlam veremedim ben 40 gün dolmayana kadar adet olmasamda kan testi yapmayacağım.40 gün geçmesine ragmen hala adet olmuyorsam bir gariplik var dır dimi.yani düşükten sonra bildiğim kadar ile hamilelik varsa veya baska bir sorun yoksa en fazla 40 gün sonra adet olman gerekiyor diye düşünüyorum.bu arada çok iyi aktif degerlendirdik bu süreci acaba hamilelik oluşmuşmudur.ara ara kasık batmaları ve akıntı dışında herhangi bir belirtim yok ne adet olmaya ne gebeliğe.normal periyodum 30 gündü.buna göre benim haftaya çarşamba ayın 4.unde adet olmama gerekirdi ve gögüs hassasiyeti çoktan başlamıl olurdu.ama bu sefer öyle birseyde yok.bu akıntı neden oluyor acaba.

Evet canim normalde 36. Gun ortalama olarak adet olunuyor. Ama 40 gun tolerans olabilir tabii ki ve bu donguye gore degisir. Sen desigin gibi 40. Gunu bekle bencede. Her hamilelik farkli oluyor ben uc kere kaldim ucu de baska belirtiler verdi. O yuzden belirtilere takilma. Ama soyledigin akinti genelde hamilelik belirtileri icinde yine de biz bekleyelim cunku rahminde olan degisiklige bir tepki de olabilir bu. Yine de insallah hamilesindir canim

anladım cnm tesekkür ederim bakalım inşallah rabbim hayrılısı ile kucagımıza almayı sağlıklı bir hamile olmayı nasip eder.allah seninde yardımcın olsun inşallah.gelişmeleri paylaşırım.40 güne kadar olmaz isem zaten saglık ocagı evimn altında direk kan testi yaptıracam hiç idrar testi muhabbetlerine girmeyecem.bilgi veririm.

Tamam tatlim guzel haberlerle gel insallah :)

ALLAH beeeeeee yasasiiiinnn masalllaaahhhh ne dedi canim doktor bisey dedi mi?
Mesajlaştık cnm bugün kendisini göremedim Değeri Yazmış güzel artmış cuma usg yazmış
Cuma orda minnak bi bebis gorunecek kiii
batından Görünür mü? Alttan muayeneden çekiniyorum bir de umarım o ilk muayenede gördüğü şey yavaş yavaş kayboluyordur umarım beni endişelendiriyor her ne ise

Canim ne yalan soyleyeyim icimde bir damla suphem olmadi benim. Seni o sabah gordum ya ruyamda, inancim tamdi :)
Allah Razı olsun cnm benim en kısa zamanda senden de böyle güzel bir haber alırız inşallah
maşAllah canım çok iyi yükselmiş Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşAllah
amin cnm darısı siz isteyenlere inşallah kalp atışlarını duyup sağlıkla kucağıma almak da kısmet olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…