Âmin Gül'üm benim inşallah sizler de peşinden gelirsiniz
Vajinal gorunur canim insallah hersey duzeliyor bak sen kalbini ferah tut sev bebegini huzurlu ol :) konus onunla annesi cok sevdigini anlatMesajlaştık cnm bugün kendisini göremedim Değeri Yazmış güzel artmış cuma usg yazmış
batından Görünür mü? Alttan muayeneden çekiniyorum bir de umarım o ilk muayenede gördüğü şey yavaş yavaş kayboluyordur umarım beni endişelendiriyor her ne ise
stres yaşadım hepVajinal gorunur canim insallah hersey duzeliyor bak sen kalbini ferah tut sev bebegini huzurlu ol :) konus onunla annesi cok sevdigini anlatguzel haberlerle geleceksin insallah cuma gunu :)
Holleeeeyyyyy çok sevindim.
anliyorum seni haklisin canim..kan degerin 5000 in uzerindeyken hatta 6000 den sonra gorunuyor batindan o yuzden gorunmeyebilir tatlim..Peki pazartesi batından görülür mü vajenden korkuyorum umarım Israr etmez
stres yaşadım hep
Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yubbııı canım super artmış yaaa
Inşallah cnm
saol cnm darısı sana test aldın mıOleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yubbııı canım super artmış yaaa
Canim stres yapma. Yemene icmene dikkat et hersey yolunda görünüyor. Allahim tamamina erdirsin inşallah.Inşallah cnm
saol cnm darısı sana test aldın mı
yOk canım daha cıkmadım . senın ateşin en son kactı bıde regılın gecmış mıydı varmıydı gunun daha kuzumInşallah cnm
saol cnm darısı sana test aldın mı
Aynen canım hayırlısı napalim sağlık olsun :)AAAA ÜZÜLME NE OLUR hAYırlısı neyse o olsun bekleyıp görecegız Allah buyuk
stres yapma oluruna bırakAynen canım hayırlısı napalim sağlık olsun :)
Hayırlısı olsun canım inşaAllah gönlünü ferah tut güzel haberler alırsın. Bizlere de moral olsun çok sevindimMesajlaştık cnm bugün kendisini göremedim Değeri Yazmış güzel artmış cuma usg yazmış
batından Görünür mü? Alttan muayeneden çekiniyorum bir de umarım o ilk muayenede gördüğü şey yavaş yavaş kayboluyordur umarım beni endişelendiriyor her ne ise
Sizede geçmiş olsun canım. Dediğin gibi Allah sağlık versin herşey hallolur.Kızlar merhaba yoğunluktan yazamadım yine, eşimin yanına gittim geldim. Bugünde annemlerin olduğu şehre gidiyorum, oyumu da orda kullanacağım. Baya sıkıntılı durumlar oldu aldığımız evle ilgili... Birde kayınvalidem ameliyat olucak haftaya pazartesi...buara sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. İnş allah dağlık versin dr gerisi hallolur...
Bu ay boşuna batı beklemeyeceğim çünkü zaten eşim 7günnturnuvaya gidiyor. Ozamana denk gelecek yumurtlamam. Aralıkta beklemeye başlarım ama sizleri takip edeceğim canlar...hepinizin hakkında hayırlısı olur inş...
Veson canım bak güzel şeyler olmuş maşallah :) inş gerisi de gelecek tatlım.
geçmiş olsun canım. Allah şifa versin kayınvalidene. zaten gelecek gelmicek, ay ovulasyon geçti, geçiyor,oldu olmadı daha çok stres olacaktın canım. Allahım hayırlısını versin kasım aralık farketmez ki.Kızlar merhaba yoğunluktan yazamadım yine, eşimin yanına gittim geldim. Bugünde annemlerin olduğu şehre gidiyorum, oyumu da orda kullanacağım. Baya sıkıntılı durumlar oldu aldığımız evle ilgili... Birde kayınvalidem ameliyat olucak haftaya pazartesi...buara sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. İnş allah dağlık versin dr gerisi hallolur...
Bu ay boşuna batı beklemeyeceğim çünkü zaten eşim 7günnturnuvaya gidiyor. Ozamana denk gelecek yumurtlamam. Aralıkta beklemeye başlarım ama sizleri takip edeceğim canlar...hepinizin hakkında hayırlısı olur inş...
Sizede geçmiş olsun canım. Dediğin gibi Allah sağlık versin herşey hallolur.
Kızlar çok teşekkürler... Bu kadar bekledik, hersey hallolsun biraz daha bekleriz artık sağlık herşeyden önemli dediğiniz gibi...geçmiş olsun canım. Allah şifa versin kayınvalidene. zaten gelecek gelmicek, ay ovulasyon geçti, geçiyor,oldu olmadı daha çok stres olacaktın canım. Allahım hayırlısını versin kasım aralık farketmez ki.
Saglik herseyden onemli. Hepsi yoluna girer insallah canim. Moralini yuksek tutmaya calis. Bomba gibi gel insallah. 2016 senin de yilin olsunKızlar merhaba yoğunluktan yazamadım yine, eşimin yanına gittim geldim. Bugünde annemlerin olduğu şehre gidiyorum, oyumu da orda kullanacağım. Baya sıkıntılı durumlar oldu aldığımız evle ilgili... Birde kayınvalidem ameliyat olucak haftaya pazartesi...buara sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. İnş allah dağlık versin dr gerisi hallolur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?