Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kizlar bugun adet olmam lazimdi olmadim, garip bi yanma ve rahatsizlik hissi var kasiklarimin oldugu noktadan az daha asagi dogru lekelenme bile yok saskinim bakalim gecikecek gibi.

kızlar anlamadım pek ben bilmiyodum gerçi ovulasyon takip testleri ile hamilelik olup olmadığı belli oluyomu

Kızlar netten sipariş ettiğim ovulasyon testlerim geldi. Bende paketi açıp bakayım dedim gebelik testiyle aynı mi diyr onu da açınca hemen yapmak gerekiyormus yaptim bende :) ama 1 saat once falan cay su icmistim. Resmi atıyorum bu konuda hic bilgim yok simdi yumurtlamismiyim ben bakarmisiniz? En son dun yapışkan akıntım oldu. Onun disinda cuma ve cumartesi de gelmisti yapışkan akıntı

Eklentiler

• 20151028_175314.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 74
yOk canım daha cıkmadım . senın ateşin en son kactı bıde regılın gecmış mıydı varmıydı gunun daha kuzum
Tablonun son hali bu regl 28 de ateş düşmeyince şüphelenip test yaptım

Eklentiler

• image.webp
    41 KB · Görüntüleme: 73
Inşallah cnm âmin.

Sen de sıkıntılı bir döneme girmişsin umarım herşey yoluna girer kv e geçmiş olsun Rabbim sizleri de çok bekletmesin

Cnm sanirim bugunlerdw yumurtlaman catlamis olmasi lazim cunku koyu oldugu zaman 24-36 saat icinde catliyor ve senin siliklesmis yani yumurtlaman catlamis cnm zaten yumurtlama akintinda olmus :) degerlendir bugunleri

Cnm sanirim bugunlerdw yumurtlaman catlamis olmasi lazim cunku koyu oldugu zaman 24-36 saat icinde catliyor ve senin siliklesmis yani yumurtlaman catlamis cnm zaten yumurtlama akintinda olmus :) degerlendir bugunleri

Tamam canım teşekkür ederim bu ay zaten cok ilişki olmadı seçim öncesi eşim polis ya fazla göremiyorum :) en son p.tesi olmuştu ilişki :) bakalım hayırlısı. Sende durumlar nasıl?

Tamam canım teşekkür ederim bu ay zaten cok ilişki olmadı seçim öncesi eşim polis ya fazla göremiyorum :) en son p.tesi olmuştu ilişki :) bakalım hayırlısı. Sende durumlar nasıl?
P.tesi iyi bir gun olmus bence yumurt. Once olmus spermlerde 2-3 gun yasiyabiliyor :) benimde bugun adetimin 9. Gunu bende ovu testi aldim 12. Gun felan baslicam cnm

kızlar benimde adetime az kaldı bakalım güzel haber alcak mıyım? 3 yıl evliydim bende bu ay yendim vajinusmusu hemen çocuk işine giriştik. Şuan baldırlarımın arkası deli gibi ağrıyo, kramp giriyo hep.. sırtım belime doğru ağrıyor. kasıklarda iğnemsi hareketlenmeler bakalım bu ağrılar neyin habercisi.. haftaya çarşambaya kadar adet olmazsam kan testi yapcam

Kızlar ben ovulasyon testine devam edeyim mi peki ? Bu arada ben iki aydır daha erken yumurtluyordum hatta yumurtladiktan sonra 16. Gun adet oluyordum. Ama geçen ay 3 gün erken adet oldum ve bu ay akıntım daha geç geldi hatta suan adete 10 gün var ve benim akıntım cumartesi pazar pazartesi sali gunleri geldi hic takip etmedim gerçi az önce telefondaki uygulamadan baktım 10 gun kalmış sasirdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…