- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
Cok guvenilir degil canim. Sen hcg testiyle bak. Kafan karismasinkızlar anlamadım pek ben bilmiyodum gerçi ovulasyon takip testleri ile hamilelik olup olmadığı belli oluyomu
Cok guvenilir degil canim. Sen hcg testiyle bak. Kafan karismasin[/QUOT
anladım canım daha benim var zamana ama bakalım beklemedeyim
tebrik ederim canım güzel rabbim hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin inşallah
Tablonun son hali bu regl 28 de ateş düşmeyince şüphelenip test yaptımyOk canım daha cıkmadım . senın ateşin en son kactı bıde regılın gecmış mıydı varmıydı gunun daha kuzum
İnşallah cnm inşallah devamı gelir arkamdan da sizler gelin inşallah
Inşallah cnm âmin.Kızlar merhaba yoğunluktan yazamadım yine, eşimin yanına gittim geldim. Bugünde annemlerin olduğu şehre gidiyorum, oyumu da orda kullanacağım. Baya sıkıntılı durumlar oldu aldığımız evle ilgili... Birde kayınvalidem ameliyat olucak haftaya pazartesi...buara sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. İnş allah dağlık versin dr gerisi hallolur...
Bu ay boşuna batı beklemeyeceğim çünkü zaten eşim 7günnturnuvaya gidiyor. Ozamana denk gelecek yumurtlamam. Aralıkta beklemeye başlarım ama sizleri takip edeceğim canlar...hepinizin hakkında hayırlısı olur inş...
Veson canım bak güzel şeyler olmuş maşallah :) inş gerisi de gelecek tatlım.
Allah Razı olsun cnm inanıyorum herşey güzel olacak dualarım isteyen herkesleHayırlısı olsun canım inşaAllah gönlünü ferah tut güzel haberler alırsın. Bizlere de moral olsun çok sevindim
Âmin cnm darısı siz isteyenlere :)tebrik ederim canım güzel rabbim hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin inşallah
Cnm sanirim bugunlerdw yumurtlaman catlamis olmasi lazim cunku koyu oldugu zaman 24-36 saat icinde catliyor ve senin siliklesmis yani yumurtlaman catlamis cnm zaten yumurtlama akintinda olmus :) degerlendir bugunleriKızlar netten sipariş ettiğim ovulasyon testlerim geldi. Bende paketi açıp bakayım dedim gebelik testiyle aynı mi diyr onu da açınca hemen yapmak gerekiyormus yaptim bende :) ama 1 saat once falan cay su icmistim. Resmi atıyorum bu konuda hic bilgim yok simdi yumurtlamismiyim ben bakarmisiniz? En son dun yapışkan akıntım oldu. Onun disinda cuma ve cumartesi de gelmisti yapışkan akıntı
Cnm sanirim bugunlerdw yumurtlaman catlamis olmasi lazim cunku koyu oldugu zaman 24-36 saat icinde catliyor ve senin siliklesmis yani yumurtlaman catlamis cnm zaten yumurtlama akintinda olmus :) degerlendir bugunleri
P.tesi iyi bir gun olmus bence yumurt. Once olmus spermlerde 2-3 gun yasiyabiliyor :) benimde bugun adetimin 9. Gunu bende ovu testi aldim 12. Gun felan baslicam cnmTamam canım teşekkür ederim bu ay zaten cok ilişki olmadı seçim öncesi eşim polis ya fazla göremiyorum :) en son p.tesi olmuştu ilişki :) bakalım hayırlısı. Sende durumlar nasıl?
İnşallah cnm sağol Rabbim inşallah siz isteyen kullarına en kısa zamanda sağlıklı hayırlı Salih saliha evlatlar versin inşallajVeson canım tebrik ederim ne güzel bebeğin seninle :) darısı başımıza dua et bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?