Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662

Canim süper ya 3 yildan sonra yenebilmissin :) tebrik ederim darısı bebisin başına :) bende 9 ay falan korkumdan aciyacak diye yapamadik yani tam olarak yapamadik diyebilirim şükür yendim bende

Hayırlı akşamlar kızlar 2 aylık zor süreci hayırlısı ile atlattım çok şükür zor Zaman'dan geçtim önce kimyasal gebelik dendi sonra dış gebelik olduğu çıktı Ikı kez iğne oldum Ikı günde bir kan vermekten kollarım delik deşik oldu şukur bugün deger 3 e düşmüştü Rabbım birdaha yaşatmasın inş size tavsiyem erkenden test yapmayın kızlar gününüz geçsin bekleyin sizi seviyorum hayırlı haberlerinizi takip ediyorum

Canim cok geçmiş olsun şükür ki kurtulmussun rabbim bidaha yaşatmasın insallah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin :)

Canim cok geçmiş olsun şükür ki kurtulmussun rabbim bidaha yaşatmasın insallah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin :)
Âmin Cnm ben çocuk olayını askıya aldım biraz Ikı evladım var Allah onlara uzun ömür nasip etsin inş sizin hayırlı haberlerinizi bekliyorum inş

Y yapayalniz1 cnm bence yapmana gerek yok tabi bazen istisna olarak 2 kez yumurtlama olabiliyor eger ki o yapiskan akintiyi tekrar gorursen yada supheye dusersen yaparsn cnm

Eki Görüntüle 1670680 KKızlar tekrar yaptım test rengi koyulasmis mi sizce bugün adetimin geceli 3.gun bebisim karnimda mi sizce

Biz her testte çizgi görmeyi başardığımızdan eşime gösterdim o bile gördü canım hamilesin bence :) Eşim benim ovulasyon testimdeki çizgiye yok bunda çizgi dedi ama seninkinde hemen var işte çizgi diyor Tebrikler taze anniş :) :)

Allah seni eşinede mi gosterdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…