- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
kızlar benimde adetime az kaldı bakalım güzel haber alcak mıyım? 3 yıl evliydim bende bu ay yendim vajinusmusu hemen çocuk işine giriştik. Şuan baldırlarımın arkası deli gibi ağrıyo, kramp giriyo hep.. sırtım belime doğru ağrıyor. kasıklarda iğnemsi hareketlenmeler bakalım bu ağrılar neyin habercisi.. haftaya çarşambaya kadar adet olmazsam kan testi yapcam
Hayırlı akşamlar kızlar 2 aylık zor süreci hayırlısı ile atlattım çok şükür zor Zaman'dan geçtim önce kimyasal gebelik dendi sonra dış gebelik olduğu çıktı Ikı kez iğne oldum Ikı günde bir kan vermekten kollarım delik deşik oldu şukur bugün deger 3 e düşmüştü Rabbım birdaha yaşatmasın inş size tavsiyem erkenden test yapmayın kızlar gününüz geçsin bekleyin sizi seviyorum hayırlı haberlerinizi takip ediyorum
Âmin Cnm ben çocuk olayını askıya aldım biraz Ikı evladım var Allah onlara uzun ömür nasip etsin inş sizin hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşCanim cok geçmiş olsun şükür ki kurtulmussun rabbim bidaha yaşatmasın insallah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin :)
Âmin Cnm ben çocuk olayını askıya aldım biraz Ikı evladım var Allah onlara uzun ömür nasip etsin inş sizin hayırlı haberlerinizi bekliyorum inş
Y yapayalniz1 cnm bence yapmana gerek yok tabi bazen istisna olarak 2 kez yumurtlama olabiliyor eger ki o yapiskan akintiyi tekrar gorursen yada supheye dusersen yaparsn cnm
37 de devam etmış hep . benımkıde 36.8 yada 36.9 canım benımkıTablonun son hali bu regl 28 de ateş düşmeyince şüphelenip test yaptım
Hayırlısı37 de devam etmış hep . benımkıde 36.8 yada 36.9 canım benımkı
amın canım :)Hayırlısı
Bugun daha net yakinlastirmadan bile gozukuyorEki Görüntüle 1670680 KKızlar tekrar yaptım test rengi koyulasmis mi sizce bugün adetimin geceli 3.gun bebisim karnimda mi sizce
evet dun yakınlaştırınca bellı ıdı şımdı ıse bakınca cok netEvet bana da öyle geldi sizce gerçekten hamile olabilirmiyim
Eki Görüntüle 1670680 KKızlar tekrar yaptım test rengi koyulasmis mi sizce bugün adetimin geceli 3.gun bebisim karnimda mi sizce
Allah seni eşinede mi gosterdinBiz her testte çizgi görmeyi başardığımızdan eşime gösterdim o bile gördü canım hamilesin bence :) Eşim benim ovulasyon testimdeki çizgiye yok bunda çizgi dedi ama seninkinde hemen var işte çizgi diyorTebrikler taze anniş :) :)
Canimmm kan verdin miEki Görüntüle 1670680 KKızlar tekrar yaptım test rengi koyulasmis mi sizce bugün adetimin geceli 3.gun bebisim karnimda mi sizce
Allah seni eşinede mi gosterdin
yanımdaydı o da yorum yaptı :)
Vermedim daha üç gün oldu diye çıkar mıkiSkry10post: 43271101 .!.:Canimmm kan verdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?