Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Adetim 3 gündür gelmedi e haliyle daha kan testide yaptirmadim .adet döneminde de böyle çizgi çıkabiliyomus diyorlar. Bu konu ile ilgili bir şey biliyormusun

[QUOTyapayalniz1, post: 43271054, member: 641410"]Biz her testte çizgi görmeyi başardığımızdan eşime gösterdim o bile gördü hamilesin bence :) Eşim benim ovulasyon testimdeki çizgiye yok bunda çizgi dedi ama seninkinde hemen var işte çizgi diyor Tebrikler taze anniş :) :)[/QUOTE]
CANIM bizde esimle gorduk ama adet olucakkende boyle cikma ihtimali oluyomus o yuzden pek guvenip sevinemedik ama daha once senin dedigin gibi sadece o hayalet cizgiyi ben goruyordum ilk defa birlikte gorduk

Evet bana da öyle geldi sizce gerçekten hamile olabilirmiyim
Cnm adet zamani cift cizginin ciktigini ilk defa duydum hadi oyle olsa bile senin bu kacinci testin hepsinde mi cikicak ben adet zamani yaptigim testlerin hatti hesabi yok gorebildigim sadece buharlasma cizgisi(oda beyaz oluyor) ve idrarda ciktigina gore kanda kesin cikar cunku once kana sonra idrara cikiyor cnm :) o yuzden hayirli olsun taze annecik sag salim kucagina alirsin insallah ve daha fazla stres yapmadan hastaneye gidip kan testi yaptir cnm :)

TE="Semackgz, post: 43272675, member: 684276"]Cnm adet zamani cift cizginin ciktigini ilk defa duydum hadi oyle olsa bile senin bu kacinci testin hepsinde mi cikicak ben adet zamani yaptigim testlerin hatti hesabi yok gorebildigim sadece buharlasma cizgisi(oda beyaz oluyor) ve idrarda ciktigina gore kanda kesin cikar cunku once kana sonra idrara cikiyor cnm :) o yuzden hayirli olsun taze annecik sag salim kucagina alirsin insallah ve daha fazla stres yapmadan hastaneye gidip kan testi yaptir cnm :)[/QUOTE]
Hala gerçek değilmiş gibi geliyo inşallah dediğin gibidir bi kaç güne gitmeyi düşündük eşimle inşallah bebeğimiz bizimledir

Sirinemm_lina, post: 43273932, member: 684541"]Cnm çok net belli oluyor biran önce kan ver bence. İnşal

Canım kan ver benim çizgimde böyleydi kan verdim pozitif çıktı[/QUOTE]
Seninkide benimki gibiymis gerçekten canım acilden mi verdin kan

charmant: 43274116 .!.:
Minik kelebekkk anneciiktersi un muu hamiluzulurhamilesiiinnn canim. En kisa zamanda kan vermeye git canim
Gidicem canim insallah yaniltmaz bizi bu testler dusundugumuzun tersi cikarsa cok uzulurum

Sirinemm_lina, post: 43273932, member: 684541"]Cnm çok net belli oluyor biran önce kan ver bence. İnşal

Canım kan ver benim çizgimde böyleydi kan verdim pozitif çıktı
Seninkide benimki gibiymis gerçekten canım acilden mi verdin kan[/QUOTE]
Evet cnm acilden verdim. Yarın tekrar verecem yükselip yükselmediğine bakacaz. Hadi sende ver hayırlı haberler ver bize inşallah

Inşallah cnm âmin.

Sen de sıkıntılı bir döneme girmişsin umarım herşey yoluna girer kv e geçmiş olsun Rabbim sizleri de çok bekletmesin
Canım sen yakı yaptınmı? Sanki öyle bişey okudum gibi...bugün annemdeyim adetimin son günü, karşı komşu gel yapalım ağrılarını da alır dedi. Önce bardak çektiler, sonrada 2yymurta akı ve yarım sabunu karıştırıp belime sardılar. 2gün o şekilde kalıcak, yarın akşam eşim gelicek. Cumartesi de gidece tekrar, bu ay daha görüşmemiz uzun sürer. Buayı geçtim de, artık uine de sağlığım için yaptırayım dedim. Sende de bu şekilde mi oldu canım? Cumartesi öğlen çıkaracağım.

Cnm benimki şöyle oldu

Dayanabildiğim kadar sıcak suya yarım Çay bardağı kadar saf zeytinyağı koyup oturdum 15 dk hemen arkasından ilişki bazıları tampon yapıp içine koyuyormuş öyle hamile kalan da varmış ama o bana pek sağlıklı gelmedi bu şekilde bir zararı yok hem spermleri de öldürmüyormuşzeytinyağı.yakı da şöyle oldu akıntım çoğaldı baktım ovulasyon olacak bir gün önce ilişki oldu gece.sabah ezanında yakıyı yapıştırdım o gün gün boyu belimde idi ve ovulasyon Günümdü.ertesi gün Akşama doğru tekrar ilişki oldu banyodan önce çıkarttım.ama değişik Günler'de takanlarda var yada daha uzun süre ama dayanılır birşey değil yakıyor o neyse de kaşıntı çok kötü

Ben de birinden duydum bu yöntemi ben de bardak Çekme ovma falan olmadı ama o arkadaş ebeye gitti buna benzer birşey yaptı 2-3 ay ve 2 sene sonra şimdi hamile o hamile kalınca ben de denedim ilk kez denemişti inşallah faydasını görürsün

E="Sirinemm_lina, post: 43276539, member: 684541"]Seninkide benimki gibiymis gerçekten canım acilden mi verdin kan[/QUOTE]
Evet cnm acilden verdim. Yarın tekrar verecem yükselip yükselmediğine bakacaz. Hadi sende ver hayırlı haberler ver bize inşallah[/QUOTE]
Gidicem canım yarın sabahtan dua edin bana nolur..

Kızlar bugün de yaptım ovulasyon testi

Eklentiler

• PhotoGrid_1446122054796.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 98
kızlar 1 haftalık gecikmenin ardından bugün kırmızılar sinyal verdi. bir kaç damla geldi. yarın coşar tabiri caizse:) kan vermemiştim ama idrar negatifti zaten. yeni bat 27 KASIM charmant böylece 5. aya doğru yol aldık.
inşallah isteyen herkes tez zamanda kavuşur bebeğine:)

E="Sirinemm_lina, post: 43276539, member: 684541"]Seninkide benimki gibiymis gerçekten canım acilden mi verdin kan
Evet cnm acilden verdim. Yarın tekrar verecem yükselip yükselmediğine bakacaz. Hadi sende ver hayırlı haberler ver bize inşallah[/QUOTE]
Gidicem canım yarın sabahtan dua edin bana nolur..[/QUOTE]
Ederiz tabi cnm inşallah güzel haberler verirsin bize.. Bana da dua edin yarın kan verecem inşaallah istediğimiz gibi yükselir değerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…