- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
Cnm adet zamani cift cizginin ciktigini ilk defa duydum hadi oyle olsa bile senin bu kacinci testin hepsinde mi cikicak ben adet zamani yaptigim testlerin hatti hesabi yok gorebildigim sadece buharlasma cizgisi(oda beyaz oluyor) ve idrarda ciktigina gore kanda kesin cikar cunku once kana sonra idrara cikiyor cnm :) o yuzden hayirli olsun taze annecik sag salim kucagina alirsin insallah ve daha fazla stres yapmadan hastaneye gidip kan testi yaptir cnm :)Evet bana da öyle geldi sizce gerçekten hamile olabilirmiyim
Cnm çok net belli oluyor biran önce kan ver bence. İnşalEki Görüntüle 1670680 KKızlar tekrar yaptım test rengi koyulasmis mi sizce bugün adetimin geceli 3.gun bebisim karnimda mi sizce
Canım kan ver benim çizgimde böyleydi kan verdim pozitif çıktıEki Görüntüle 1670867charmant nNerelerdesin bbugün test yaptım tekrar. Geçen geceki testten koyu cikti bu defa esimde gördü
Minik kelebek anneciiiikkk :))) bak gordun muu hamilesiiinnn hayirli olsun canim. En kisa zamanda kan vermeye git canimEki Görüntüle 1670867charmant nNerelerdesin bbugün test yaptım tekrar. Geçen geceki testten koyu cikti bu defa esimde gördü
Gidicem canim insallah yaniltmaz bizi bu testlercharmant: 43274116 .!.:Minik kelebekkk anneciiktersi un muu hamiluzulurhamilesiiinnn canim. En kisa zamanda kan vermeye git canim
Benim ates dustu, bugun kesin hastalaniyorum, yeni tarih 26 Kasim kizlar.B bambay
C canus123
H Hayal Peri
Lilyumas
Tugcekucuk
ada_aras
Skry10
Svl2425
@hadiinsallah
eylul_ikra
Themodernmumma
Gunaydin kizlaaarrrr haydi guzel haberler yok mu?
Seninkide benimki gibiymis gerçekten canım acilden mi verdin kan[/QUOTE]Sirinemm_lina, post: 43273932, member: 684541"]Cnm çok net belli oluyor biran önce kan ver bence. İnşal
Canım kan ver benim çizgimde böyleydi kan verdim pozitif çıktı
Canım sen yakı yaptınmı? Sanki öyle bişey okudum gibi...bugün annemdeyim adetimin son günü, karşı komşu gel yapalım ağrılarını da alır dedi. Önce bardak çektiler, sonrada 2yymurta akı ve yarım sabunu karıştırıp belime sardılar. 2gün o şekilde kalıcak, yarın akşam eşim gelicek. Cumartesi de gidece tekrar, bu ay daha görüşmemiz uzun sürer. Buayı geçtim de, artık uine de sağlığım için yaptırayım dedim. Sende de bu şekilde mi oldu canım? Cumartesi öğlen çıkaracağım.Inşallah cnm âmin.
Sen de sıkıntılı bir döneme girmişsin umarım herşey yoluna girer kv e geçmiş olsun Rabbim sizleri de çok bekletmesin
Cnm benimki şöyle olduCanım sen yakı yaptınmı? Sanki öyle bişey okudum gibi...bugün annemdeyim adetimin son günü, karşı komşu gel yapalım ağrılarını da alır dedi. Önce bardak çektiler, sonrada 2yymurta akı ve yarım sabunu karıştırıp belime sardılar. 2gün o şekilde kalıcak, yarın akşam eşim gelicek. Cumartesi de gidece tekrar, bu ay daha görüşmemiz uzun sürer. Buayı geçtim de, artık uine de sağlığım için yaptırayım dedim. Sende de bu şekilde mi oldu canım? Cumartesi öğlen çıkaracağım.
Evet cnm acilden verdim. Yarın tekrar verecem yükselip yükselmediğine bakacaz. Hadi sende ver hayırlı haberler ver bize inşallah[/QUOTE]E="Sirinemm_lina, post: 43276539, member: 684541"]Seninkide benimki gibiymis gerçekten canım acilden mi verdin kan
Kotu cikmicak canim merak etme kalbini ferah tutGidicem canim insallah yaniltmaz bizi bu testlerdusundugumuzun tersi cikarsa cok uzulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?