Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kızlar bugün de ovulasyon yaptım sanki düne göre daha koyu geldi. Ben anlamadım yoksa daha yumurtlamadim mi ki ? C.tesi pazar p.tesi yumurtlama akıntım geldi ama o zamanlar testim yoktu yeni başladım yapmaya ??? Yorumlar mısınız ya kafam çok karıştı

Eklentiler

• 20151029_184853.webp
    11 KB · Görüntüleme: 71
Adetin 10. Gunu baslayip yapman gerekiyor yakalamak icin. Sen ne zaman basladin canim?

Adetin 10. Gunu baslayip yapman gerekiyor yakalamak icin. Sen ne zaman basladin canim?

Ben geç başladım canım ya netten sipariş ettim geç geldi Bugün adetimin 20. günü. İlk defa kullandığım için düne göre daha koyu olunca yumurtlamadım mı acaba dedim :)

Bu arada sen nasılsın canım ?

İyiyim sukur pztsi degerim duserse daha iyi olucam. Bayagi bi gec kalmissin bu ay yapmasaydin artik yumurtlaman gecmistir senin canim. Fazla mi var elinde?

İyiyim sukur pztsi degerim duserse daha iyi olucam. Bayagi bi gec kalmissin bu ay yapmasaydin artik yumurtlaman gecmistir senin canim. Fazla mi var elinde?

Yok canım yeni aldım ya yapayım dedim ilk defa kullanıyorum da ovulasyonda olsa çift çizgiyi görmek mutlu ediyor :) daha yapmayım o zaman öbür aya kullanırım. aslında dediğim gibi yumurtlama akıntımı c.tesi pazar p.tesi günleri gördüm p.tesi de ilişki oldu ama bakalım kısmet bu aydan pek umut yok gibi :)

İnşallah düşer canım değerin ya ne zor süreç Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah...

Canım yapsana artık test neden bekliyorsun :) inşallah bebişin seninledir...

Canım yapsana artık test neden bekliyorsun :) inşallah bebişin seninledir...
Bilmiyorum canım almadım kı test eczane kapalıydı . bırde işe başvurdu kabul edıldım salı başlıyorum artık pazartesıde test alırım bebış varsa işe asla gıtmem bırakırım . bebişim daha önemlı hayırla saglıklısı ıle gelsın kuzu varsa eger . hala regl olmadım ateşimde hiç 37 olmamıştı ya regl olcam ya normal hasta yada bebiş var :)

Merhaba arkadsalar bu gun benim adetimin 14 cu gunu goğuslerimde ve belimde hafif ağri var birazda akintim var sizce yumrtalama gunum ola bilirmi ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…