- 9 Haziran 2015
- 299
- 372
- 53
İnsallah canimArkadaşlar yarın kan vermeye gidecem tekrar değerin yükselip yükselmediğine bakacak doktor dua edin inşallah güzel sonuç alırız
Adetin 10. Gunu baslayip yapman gerekiyor yakalamak icin. Sen ne zaman basladin canim?Kızlar bugün de ovulasyon yaptım sanki düne göre daha koyu geldi. Ben anlamadım yoksa daha yumurtlamadim mi ki ? C.tesi pazar p.tesi yumurtlama akıntım geldi ama o zamanlar testim yoktu yeni başladım yapmaya ??? Yorumlar mısınız ya kafam çok karıştı
Adetin 10. Gunu baslayip yapman gerekiyor yakalamak icin. Sen ne zaman basladin canim?
İyiyim sukur pztsi degerim duserse daha iyi olucam. Bayagi bi gec kalmissin bu ay yapmasaydin artik yumurtlaman gecmistir senin canim. Fazla mi var elinde?Ben geç başladım canım ya netten sipariş ettim geç geldiBugün adetimin 20. günü. İlk defa kullandığım için düne göre daha koyu olunca yumurtlamadım mı acaba dedim :)
Bu arada sen nasılsın canım ?
İyiyim sukur pztsi degerim duserse daha iyi olucam. Bayagi bi gec kalmissin bu ay yapmasaydin artik yumurtlaman gecmistir senin canim. Fazla mi var elinde?
Ben daha test yapmadım regl de olmadım canım benım :) ateşim bugun 37.0 :) akıntım ıyıce arttı sol kasığım otururken lavabodayken cok agrıyor yururken felan batıyor birde jel gıbı o yapışkan şey yıne çok vardı :)ne olcak bılmıyorum :)@bambay
@canus123
@Hayal Peri
@Lilyumas
@Tugcekucuk
@ada_aras
Skry10
@Svl2425
@hadiinsallah
@eylul_ikra
@Sassenachen
Gunaydin kizlaaarrrr haydi guzel haberler yok mu?
Ben daha test yapmadım regl de olmadım canım benım :) ateşim bugun 37.0 :) akıntım ıyıce arttı sol kasığım otururken lavabodayken cok agrıyor yururken felan batıyor birde jel gıbı o yapışkan şey yıne çok vardı :)ne olcak bılmıyorum :)
Bilmiyorum canım almadım kı test eczane kapalıydı . bırde işe başvurdu kabul edıldım salı başlıyorum artık pazartesıde test alırım bebış varsa işe asla gıtmem bırakırım . bebişim daha önemlı hayırla saglıklısı ıle gelsın kuzu varsa eger . hala regl olmadım ateşimde hiç 37 olmamıştı ya regl olcam ya normal hasta yada bebiş var :)Canım yapsana artık test neden bekliyorsun :) inşallah bebişin seninledir...
Ben daha test yapmadım regl de olmadım canım benım :) ateşim bugun 37.0 :) akıntım ıyıce arttı sol kasığım otururken lavabodayken cok agrıyor yururken felan batıyor birde jel gıbı o yapışkan şey yıne çok vardı :)ne olcak bılmıyorum :)
Kesinlikle olabilirMerhaba arkadsalar bu gun benim adetimin 14 cu gunu goğuslerimde ve belimde hafif ağri var birazda akintim var sizce yumrtalama gunum ola bilirmi ki ?
:) ne olcak bılmıyorum pazartesı saat 9 da kalkıp ılk ıdrarımı yapmadan gıdıp test alacagım eger regl olmazsam ...
İnsallah bebisin cizgiyi ceker:) ne olcak bılmıyorum pazartesı saat 9 da kalkıp ılk ıdrarımı yapmadan gıdıp test alacagım eger regl olmazsam ...
amın amın canım inş pazarteını bekleyecegım :)İnsallah bebisin cizgiyi ceker
O zaman bugunu değerlendirelim bakalim belki bebis gelirKesinlikle olabilir
Gelsin bebisler oynasin gobuslerO zaman bugunu değerlendirelim bakalim belki bebis gelir
Amin canim ağzindan bal damliyorGelsin bebisler oynasin gobusler
amın amın canım inş pazarteını bekleyecegım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?