Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canın çok teşekkürler verdiğin bilgilerle ilgili, biz bu at sadece 1-2kere olur oyğzden zaten aralıkı beklicem bakalım kısmet:)

selam kızlar benimde 2 gündür belimle sırtım çok ağrıyo kasıklarımın ağrısıda cabası bu sabahtan beride miğde bulantısı ve baş dönmem var sanırsam çok kötü hastalanıcam ben

selam kızlar benimde 2 gündür belimle sırtım çok ağrıyo kasıklarımın ağrısıda cabası bu sabahtan beride miğde bulantısı ve baş dönmem var sanırsam çok kötü hastalanıcam ben
Dikkat et canim kendine havalar sogudu artik

canım bu zeytinyağlı su ne için iltihap falan mı ? anlamadım merak ettim :) içinemi oturdun direk yoksa sıcağınamı tuttun kendini zararlı değilmi ki asitik bişi sonuçta

Iyi geceler kizlar nasilsiniz :)
Benim Bat 5 kasım.
Umutlu degilim zaten bu ay.
Doktorum infolic vermisti onda 2.kutudayim. belki duzensiz olan adetimi duzene sokar bu ay.
Sizlerde durum ne, umarim bebiş haberleri dolar yarin buralar :))

Iyi geceler kizlar nasilsiniz :)
Benim Bat 5 kasım.
Umutlu degilim zaten bu ay.
Doktorum infolic vermisti onda 2.kutudayim. belki duzensiz olan adetimi duzene sokar bu ay.
Sizlerde durum ne, umarim bebiş haberleri dolar yarin buralar :))
Iyi geceler kuzum . bebis beklemekteyiz

Kızlar yarın sabah kan testine gidicem işten izin alıp çok heyecanlıyım eşim sonucu sen öğren ben bayilirim diyor Karnım çokaağrıyor bu aksam hastaymisim gibi ve bugün sanki yumurtlama gunlerindeki gibi uzayan akintilar geldi

TE="charmant, post: 43280761, member: 529066"]Kotu cikmicak canim merak etme kalbini ferah tut [/QUOTE]
Inşallah SABAH GORUCEZ

canım bu zeytinyağlı su ne için iltihap falan mı ? anlamadım merak ettim :) içinemi oturdun direk yoksa sıcağınamı tuttun kendini zararlı değilmi ki asitik bişi sonuçta
İçine oturdum dayanabileceğim sıcaklıkta su ile saf Zeytinyağı bir zararı yok arAştırdım spermlere de zararı yokmuş.içine tampon yapıp bekleyenler var bu Yöntem bana Zararlı geldi.kanalları tıkayabiliyormuş bunun bir zararı yok içine sürmüyordum hatta krem sürmüş gibi affedersin yumuşacık oluyor göreve bağlanmış ilişkiler için birebir geldi bana.ne etki gösteriyor inan bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…