- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Canın çok teşekkürler verdiğin bilgilerle ilgili, biz bu at sadece 1-2kere olur oyğzden zaten aralıkı beklicem bakalım kısmet:)Cnm benimki şöyle oldu
Dayanabildiğim kadar sıcak suya yarım Çay bardağı kadar saf zeytinyağı koyup oturdum 15 dk hemen arkasından ilişki bazıları tampon yapıp içine koyuyormuş öyle hamile kalan da varmış ama o bana pek sağlıklı gelmedi bu şekilde bir zararı yok hem spermleri de öldürmüyormuşzeytinyağı.yakı da şöyle oldu akıntım çoğaldı baktım ovulasyon olacak bir gün önce ilişki oldu gece.sabah ezanında yakıyı yapıştırdım o gün gün boyu belimde idi ve ovulasyon Günümdü.ertesi gün Akşama doğru tekrar ilişki oldu banyodan önce çıkarttım.ama değişik Günler'de takanlarda var yada daha uzun süre ama dayanılır birşey değil yakıyor o neyse de kaşıntı çok kötü
Ben de birinden duydum bu yöntemi ben de bardak Çekme ovma falan olmadı ama o arkadaş ebeye gitti buna benzer birşey yaptı 2-3 ay ve 2 sene sonra şimdi hamile o hamile kalınca ben de denedim ilk kez denemişti inşallah faydasını görürsün
kız acılır neden acılmasın secım felanda gcıyor ya . işede başlayacagım kabul edıldım pazartesı test yapacagım eger kı bebiş yoksa gıderım varsa ayyy hayatta gıtmemInsallah p.tesi açılır eczaneler
Dikkat et canim kendine havalar sogudu artikselam kızlar benimde 2 gündür belimle sırtım çok ağrıyo kasıklarımın ağrısıda cabası bu sabahtan beride miğde bulantısı ve baş dönmem var sanırsam çok kötü hastalanıcam ben
aynen canım doğru söylüyosun bide adette yaklaştı ya pazartesi olmam lazımDikkat et canim kendine havalar sogudu artik
canım bu zeytinyağlı su ne için iltihap falan mı ? anlamadım merak ettim :) içinemi oturdun direk yoksa sıcağınamı tuttun kendini zararlı değilmi ki asitik bişi sonuçtaCnm benimki şöyle oldu
Dayanabildiğim kadar sıcak suya yarım Çay bardağı kadar saf zeytinyağı koyup oturdum 15 dk hemen arkasından ilişki bazıları tampon yapıp içine koyuyormuş öyle hamile kalan da varmış ama o bana pek sağlıklı gelmedi bu şekilde bir zararı yok hem spermleri de öldürmüyormuşzeytinyağı.yakı da şöyle oldu akıntım çoğaldı baktım ovulasyon olacak bir gün önce ilişki oldu gece.sabah ezanında yakıyı yapıştırdım o gün gün boyu belimde idi ve ovulasyon Günümdü.ertesi gün Akşama doğru tekrar ilişki oldu banyodan önce çıkarttım.ama değişik Günler'de takanlarda var yada daha uzun süre ama dayanılır birşey değil yakıyor o neyse de kaşıntı çok kötü
Ben de birinden duydum bu yöntemi ben de bardak Çekme ovma falan olmadı ama o arkadaş ebeye gitti buna benzer birşey yaptı 2-3 ay ve 2 sene sonra şimdi hamile o hamile kalınca ben de denedim ilk kez denemişti inşallah faydasını görürsün
ne yaptın tatlım regl oldun mu durumlar nasıl var mı gelen gıden test yaptın mı canım :)
Ya bilmiom var kirmixi kahverngi lekeler gosumun halkasida acayip buyudu agri var patlacak gibine yaptın tatlım regl oldun mu durumlar nasıl var mı gelen gıden test yaptın mı canım :)
kız test yapmadın mıYa bilmiom var kirmixi kahverngi lekeler gosumun halkasida acayip buyudu agri var patlacak gibi
kız acılır neden acılmasın secım felanda gcıyor ya . işede başlayacagım kabul edıldım pazartesı test yapacagım eger kı bebiş yoksa gıderım varsa ayyy hayatta gıtmem
Ne tatili kizzzz aaaa ciddimiP.tesi de resmi tatil ya ondan dedim kuzum :)
Iyi geceler kuzum . bebis beklemekteyizIyi geceler kizlar nasilsiniz :)
Benim Bat 5 kasım.
Umutlu degilim zaten bu ay.
Doktorum infolic vermisti onda 2.kutudayim. belki duzensiz olan adetimi duzene sokar bu ay.
Sizlerde durum ne, umarim bebiş haberleri dolar yarin buralar :))
İçine oturdum dayanabileceğim sıcaklıkta su ile saf Zeytinyağı bir zararı yok arAştırdım spermlere de zararı yokmuş.içine tampon yapıp bekleyenler var bu Yöntem bana Zararlı geldi.kanalları tıkayabiliyormuş bunun bir zararı yok içine sürmüyordum hatta krem sürmüş gibi affedersin yumuşacık oluyorcanım bu zeytinyağlı su ne için iltihap falan mı ? anlamadım merak ettim :) içinemi oturdun direk yoksa sıcağınamı tuttun kendini zararlı değilmi ki asitik bişi sonuçta
Pazartesi sadece okullar tatil diye biliyorum ben.P.tesi de resmi tatil ya ondan dedim kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?