İnsallah olmazsin cnmaynen canım doğru söylüyosun bide adette yaklaştı ya pazartesi olmam lazım
Evet cnm belirti fakat yine de kandirabiliyor bazen belirtiler :) insallah vardir bebisinhayırlı cumalar kızlar.. allah her isteyene hyırlısıyla bebek nasip eder inşallah. bende ikinci çocuğu istiyorum beş aydır deniyoruz iki kez klomen+iğne kullandım olmadı bat 1 kasım ..üç gündür göğüs uçlarım müthiş acıyor göğüs ağrım adet önceside olurdu ama uçları hiç bu denli ağrımazdı sizce bu bir belirtimi
Evet cnm belirti fakat yine de kandirabiliyor bazen belirtiler :) insallah vardir bebisin
Ciddimi bugun acik miii aaaa hemn test almam lazimmmmmMerhaba kızlar ben eczanede çalışıyorum yarın açık eczaneler pazarteside açık bilginize
Bendede sol kasik agrim cok ates 37 oldu ve o yapiskan akinti uzayan dun bendede varduKızlar yarın sabah kan testine gidicem işten izin alıp çok heyecanlıyım eşim sonucu sen öğren ben bayilirim diyorKarnım çokaağrıyor bu aksam hastaymisim gibi ve bugün sanki yumurtlama gunlerindeki gibi uzayan akintilar geldi
Hadi kuzucuk bi kosu kap gelCiddimi bugun acik miii aaaa hemn test almam lazimmmmm
dün yaptım ama akeabalara gitcektik fazla bakmadan çöpe attım çıktımkız test yapmadın mı
bendede var o cnm bnm sarı akıntımda varBendede sol kasik agrim cok ates 37 oldu ve o yapiskan akinti uzayan dun bendede vardu
İnsallah mutlu son olur.
açık açık ben şuan eczanedeym :)Ciddimi bugun acik miii aaaa hemn test almam lazimmmmm
benimde ateş akşam 36.6 çıktı hep akıntı var sabah kan verdim yarım saate gidicem sonuçlar içinBendede sol kasik agrim cok ates 37 oldu ve o yapiskan akinti uzayan dun bendede vardu
Geçmiş olsun canım..Hayırlı akşamlar kızlar 2 aylık zor süreci hayırlısı ile atlattım çok şükür zor Zaman'dan geçtim önce kimyasal gebelik dendi sonra dış gebelik olduğu çıktı Ikı kez iğne oldum Ikı günde bir kan vermekten kollarım delik deşik oldu şukur bugün deger 3 e düşmüştü Rabbım birdaha yaşatmasın inş size tavsiyem erkenden test yapmayın kızlar gününüz geçsin bekleyin sizi seviyorum hayırlı haberlerinizi takip ediyorum
Hadi inşallah cnm hayırlı haberler alırsın bu mübarek cuma gününde bende kan verdim sonucu bekliyorum inşalllah artmıştırkızlar günaydın sabah kan verdim birazdan gidip sonuçları alcam dua edin nolur
O zamaan deennssssAminnnn hem cok çalıştık hem açık tüpüm den yumurtladim belirtiler o yöndeydi inşallah olmuştur
Haydi gozun aydin minik kelebeeekkkKızlar degerim 299.45 iki ya da üç haftalik dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?