- 16 Ekim 2015
- 619
- 302
- 18
hyırlı olsun cnm allah kucağına almayı nasip etsinKızlar degerim 299.45 iki ya da üç haftalik dediler
çok sağol canım inşallah allah herkese nasip etsinhyırlı olsun cnm allah kucağına almayı nasip etsin
sağol canım çok destekçim oldun bana zorla test yaptın ilk teşhisimi sen koydun çok sağol allahım sana da nasip etsin en yakın zamanda yüzünü güldürsünHaydi gozun aydin minik kelebeeekkksaglikla al kucagina miniginiiii o yanindaki ablalarina da selam soyle silik cizgi cikinca da hamilelik olur gordukleri gibi
amin cnm bnm umudm suya düştüçok sağol canım inşallah allah herkese nasip etsin
İnsallah kuzum cok saol. Sen de sag salim hayirlisiyla kucagina al insallah yavrunu esinle musmutlu bir aile olunsağol canım çok destekçim oldun bana zorla test yaptın ilk teşhisimi sen koydun çok sağol allahım sana da nasip etsin en yakın zamanda yüzünü güldürsün
Hayirlisi canim kimyasal da olsa o duygu yine de guzel :) ardindan hemen gelir bebisin insallahKIZLAR bende adet oldum büyük ihtiml kimyasal grbrlik yaşadım grçen gün damla kan grlmeden parça düşmüştü dünde kan gelmeye başladı bugunde tamamen kan gelmeye başladı .. kısmetimiz bumuş artık bidaki aya. ama adetim bitince gidicem doktora
inşallah cnm tek istediğim buHayirlisi canim kimyasal da olsa o duygu yine de guzel :) ardindan hemen gelir bebisin insallah
Yeni bat ini ver istersen listeye ekleyeyim seni deinşallah cnm tek istediğim bu
tam belli deilki cnm çünki bu ay epey bi geç oldum ama 28 günden hesaplıyayımYeni bat ini ver istersen listeye ekleyeyim seni de
Tamam ben o sekilde kayit yapiyorum. Degisiklik olursa bildirirsin canim.tam belli deilki cnm çünki bu ay epey bi geç oldum ama 28 günden hesaplıyayım
26 kasım
Hadi gözün aydın cnm inşallah hayırlı sağlıklı bi dönem geçirirsin hayırlısıyla kucağına alırsın çok sevindim cnm yaKızlar degerim 299.45 iki ya da üç haftalik dediler
tmm cnmTamam ben o sekilde kayit yapiyorum. Degisiklik olursa bildirirsin canim.
tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsinKızlar degerim 299.45 iki ya da üç haftalik dediler
Ay kiz sen eczanede calisiyosan bize testleri ovulasyonlari sen göndersene.hem ziyaret hem ticaret hesabiMerhaba kızlar ben eczanede çalışıyorum yarın açık eczaneler pazarteside açık bilginize
ohhh haberler iyi maşallah aklına kötü şeyler getirme kuzum.iyi düşün ki iyi şeyler olsun.benim yeni bat 1 aralık.bu ay hormon ve ovulasyon olaylarına giriyorum.gümbür gümbür geliyorum anlayacağın:)Kızlar kese göründü çok şükür ama kocaman bir kanama Noktası ve düşük riski var dularınızı eksik etmeyin 10 gün sonra da kalp atışı için çağırdı Rabbim hepinize yaşatsın inşallah
inşallah on gün sonra kalp atışlarınıda duyarsın miniğin canım benimKızlar kese göründü çok şükür ama kocaman bir kanama Noktası ve düşük riski var dularınızı eksik etmeyin 10 gün sonra da kalp atışı için çağırdı Rabbim hepinize yaşatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?