Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
[QUOTE="charman o415, member6n aydin minik annecikkk saglikla al kucagina miniginiiii o yanindaki ablalarina da selam soyle silik cizgi cikinca da hamilelik olur gordukleri gibi [/QUOTE]
Canim cok sagol cok destek oldun
Bana zorla test yaptirdin allah senden razi olsun çok destek oldun allahım yüzünü görmeyi nasip eder inşallah bu duyguyu herkese yaşatsın rabbim

KIZLAR bende adet oldum büyük ihtiml kimyasal grbrlik yaşadım grçen gün damla kan grlmeden parça düşmüştü dünde kan gelmeye başladı bugunde tamamen kan gelmeye başladı .. kısmetimiz bumuş artık bidaki aya. ama adetim bitince gidicem doktora

Haydi gozun aydin minik kelebeeekkk saglikla al kucagina miniginiiii o yanindaki ablalarina da selam soyle silik cizgi cikinca da hamilelik olur gordukleri gibi
sağol canım çok destekçim oldun bana zorla test yaptın ilk teşhisimi sen koydun çok sağol allahım sana da nasip etsin en yakın zamanda yüzünü güldürsün

İnsallah

sağol canım çok destekçim oldun bana zorla test yaptın ilk teşhisimi sen koydun çok sağol allahım sana da nasip etsin en yakın zamanda yüzünü güldürsün
İnsallah kuzum cok saol. Sen de sag salim hayirlisiyla kucagina al insallah yavrunu esinle musmutlu bir aile olun

Hayirlisi canim kimyasal da olsa o duygu yine de guzel :) ardindan hemen gelir bebisin insallah

Merhaba kızlar ben eczanede çalışıyorum yarın açık eczaneler pazarteside açık bilginize
Ay kiz sen eczanede calisiyosan bize testleri ovulasyonlari sen göndersene.hem ziyaret hem ticaret hesabi
ohhh haberler iyi maşallah aklına kötü şeyler getirme kuzum.iyi düşün ki iyi şeyler olsun.benim yeni bat 1 aralık.bu ay hormon ve ovulasyon olaylarına giriyorum.gümbür gümbür geliyorum anlayacağın:)

inşallah on gün sonra kalp atışlarınıda duyarsın miniğin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…