- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
sağol canım inşallah ya:) :)tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsin
Benimde sabah 36.8 di canimbenimde ateş akşam 36.6 çıktı hep akıntı var sabah kan verdim yarım saate gidicem sonuçlar için
Kuzummmm cok sevindimmmm oleyyyy taze anniş rabbim anali babali buyutsun inş :) oyyuy ne guzel cok sevindimmmKızlar degerim 299.45 iki ya da üç haftalik dediler
Benimde sabah 36.8 di canim
Canim evi toparlayim almaya gitcegim eşim evden gitsin eczane eve 4 dk uzaklikta zaten . esime soylemeyecegim yaptigimi yoksa bile uzulmesin diyeCanım yapsana test sen de hadiii :)
Canim evi toparlayim almaya gitcegim eşim evden gitsin eczane eve 4 dk uzaklikta zaten . esime soylemeyecegim yaptigimi yoksa bile uzulmesin diye
Hadi inşallah senden iyi bir performans bekliyoruz öyleyse saol cnm iyi dileklerin içinAy kiz sen eczanede calisiyosan bize testleri ovulasyonlari sen göndersene.hem ziyaret hem ticaret hesabi
ohhh haberler iyi maşallah aklına kötü şeyler getirme kuzum.iyi düşün ki iyi şeyler olsun.benim yeni bat 1 aralık.bu ay hormon ve ovulasyon olaylarına giriyorum.gümbür gümbür geliyorum anlayacağın:)
amin cnm inşallahinşallah on gün sonra kalp atışlarınıda duyarsın miniğin canım benim
Bende ama bilmiyorum hayirlisi olsun hakkimizda 1 saate gidip alirim hemn yaparimBence var canım :) bekliyorum heyecanla
Bol bol dinlen kesinlikle bitki cayi icme maydonoz filan yeme ve ananas ye mutlaka! Ayyy hayirlisi yaa insallah bu sureci de atlatacaksin cok sukur canimKızlar kese göründü çok şükür ama kocaman bir kanama Noktası ve düşük riski var dularınızı eksik etmeyin 10 gün sonra da kalp atışı için çağırdı Rabbim hepinize yaşatsın inşallah
Kuşburnu birşey yapmaz demi kızda da hiç siyah Çay içmedim Kuşburnu hepBol bol dinlen kesinlikle bitki cayi icme maydonoz filan yeme ve ananas ye mutlaka! Ayyy hayirlisi yaa insallah bu sureci de atlatacaksin cok sukur canim
Ananas markette yoktu kuru Kayısı ceviz süt aldık şimdilik Hayırlısı inşallah herşey yoluna girerBol bol dinlen kesinlikle bitki cayi icme maydonoz filan yeme ve ananas ye mutlaka! Ayyy hayirlisi yaa insallah bu sureci de atlatacaksin cok sukur canim
Sen suan hicbirsey icme su ic bence sicak suya damlat yani apacik bisey ic cayini risklisin bak normale donunce icersin yine. Biz tedbirimizi alalim da gerisini Allah bilir.Kuşburnu birşey yapmaz demi kızda da hiç siyah Çay içmedim Kuşburnu hep
Ananas bulmaya calis cnm. O rahim icin onemli oburkuler vitamin. Ananas tutunmayi saglar.Ananas markette yoktu kuru Kayısı ceviz süt aldık şimdilik Hayırlısı inşallah herşey yoluna girer
Oh oh masallahKızlar doktordan geliyorum değerim 163 ten 579 a yükselmiş ultrasyona bakmadı 10 gün sonra gel bakarız net belli olur dedi rabnim isteyen herkese sağlıklı hayırlı bi şekilde nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?